Nevesta sa angažuje v domácich prácach a mne to vadí
Dobrý večer, ja by som sa chcela len opýtať vás žien, ako by ste reagovali. Ide totiž o to, že nevesta sa v poslednom čase dosť angažuje v domácich prácach čo sa týka varenie, pranie, nakupovanie, upratovanie ... Mne sa to až tak nepozdáva, ako hej hovorila som že bývam na všetko sama a potom takto sa začala správať a nejako mi to začalo prekážať. Už som jej to samozrejme povedala a ona povedala že teda nebude robiť nič, nebude pomáhať ale čo by ste povedali vy? Jednak sa mi nepáčilo ako často prala aj každý deň , teraz to obmedzila na raz za týždeň dva a aj tí si donesie domov k mame. Syn so mnou odvtedy nekomunikuje. Čo by ste urobili? Blbé komentáre si nechajte.
Tvůj syn je manžel .... bylo by na čase to pochopit.
Jeho peniaze, jeho auto, jeho žena, ich spoločný život a vaša spoločná domácnosť. Zamyslite sa nad sebou a tešte sa z toho, že o vášho syna je a aj bude postarané keď raz nebudú s vami bývať.
Ak má rozum syn, odíde. Ak nevesta, pôjde ona. Možno odídu spolu. A po čase sa vylepšia aj vzájomné vzťahy.
@perdulka7 neviem ci je to fake,no jednu taku poznam 🙄 ale nastadtie to nie je moja.
Aha takže najprv sa jej sťažuješ že si na všetko sama ona z dobrej vôle ti pomáha a tebe aj tak nie je dobre. 🤦
Som asi v tvojom veku,ty robíš chybu a ak chceš raz vídavať svoje vnúčatá,tak sa spamätaj.Veď navarí,vyperie...ty žiarliš,lebo syn nevozí do mesta na nákupy a výlety teba,ale ju,je to zrejme jediný syn.Tak sa správaj ako zrelá žena a nabudúce vezmú aj teba.Takto si na najlepšej ceste v tom dome ostať na starobu sama,aj manžel zrejme pre niečo ,niekoho? odišiel.
@perdulka7 neviem posudit, lebo som tie temy necitala, ale moze byt. Ja som tym len chcela povedat, ze existuju aj take zeny
Ja by som povedala že ona je na mňa už vyslovene alergická, aj moja kamarátka povedala že musí byť riadna mrcha
Kedysi keď išiel do obchodu tak sa ma spýtal syn alebo ona či niečo nepotrebujem a teraz keby sa ozvem tak mi hádam povie že do obchodu nejdú alebo hocičo nech mi to nekúpia. Radšej si prejdem sama..... Chcela som im minule pomôcť s takou vecou, že ich odbremením a nevesta na mňa vybehla že oni si to chceli urobiť sami ....
Alebo sme chodili spoločne raz za čas na výlet a tak teraz sa úplne odstrihli... Ja som si istá že veci ktoré u nás má, žehličku mixér a podobne kupoval môj syn z neho peňazí
Presne tak. Chteji si to udelat sami. A maji pravdu. Ja jsem se kvuli takove tchyni rozvedla a syn prisel o otce. Zabrzdi.
@berenika39 myslíte že jej reakcia bola na mieste,? Veď som chcela pomôcť
Už sa aj sami stravujú alebo idú na obed preč ...
Ak su mamzelie nie su jej a jeho peniaze, ale ich. A co, ze kupil mixer? Su to ich peniaze! Aj keby vsetko do nej investoval, je to jeho rozhodnutie.
Ze som šťastná ze moja svokra je normálna.a ze nechapem preco sa nesnažis pekne vychádzať so zenou ktorú ľúbi tvoj syn.ty nechceš aby bol tvoj syn šťastný.zobud sa zena
A čo keď to kupoval on z jeho peňazí? Keď sú manželia a ona nepracuje tak su to ich peniaze a keby nechcel tak to nekúpi. Ooch už mi idete nervy a to s vami ani nebyvam. Spamätajte sa, hrôza.
Už sa aj sami stravujú alebo idú na obed preč ...
A podľa mna uz hladaju podnájom ...ani by som sa necudovala
Byla na miste a bud rada, ze to dali najevo.
@nenne9 započula som že áno ale syn sa teraz bojí ako to bude s prácou....
@berenika39 oni už celkovo dávajú najavo to že ma nepotrebujú a to bolo už aj predtým než sa vzali.
@nenne9 ja ju nemôžem ani vystáť hrozne mi lezie na nervy ona a jej hlas všetko...verím že to tak je aj naopak
@nenne9 bodaj by, toto nemôže nikto v zdraví ustáť. Ešte že nemajú dieťa, lebo to neviem čo by tu už písala.
Ďakujem Bohu za mojich nastávajúcich svokrovcov🙏
Prepánakráľa,však ich nechaj žiť...ak idú obedovať inam,nechsapáči,kúpia si niečo,pochváľ,aké šikovné a pekné našli,že ti niečo nekúpia v obchode,tak neviem akým spôsobom ich o to poprosíš,to sa mi nezdá,že odmietli niečo kúpiť....vy hlavne nekommunikujete,však upeč koláč,pozvi ich na kávu v nedelu,urobte si rozpis na celý týžden,kto kedy môže nakupiť,kto kedy môže navariť....a nekritizuj,hlavne nekritizuj,nech peria aj 5x denne,nech si kúpia čo chcú....
a sme doma,lezie ti na nervy..a je to na tebe aj vidieť,tak sa nečuduj,že ostávaš sama....

Booooze co by niektore svokry dali zato aby nevesty viac pomahali 😂😂😂 FAKE TEMA AKO OCI !!!!!