icon

Nevhodné poznámky

5. mar 2023

Dobrý večer, budem rada za názory. Je v poriadku ak priateľ poučuje ako je treba skladať pradlo alebo mať uložené nastretie na stole ako sa páči jemu? Ja som sa nad tým trápila, keď som na to reagovala ostala som ta zlá. Povazujem to za nevhodné pri vydiskutovani sa urazil.

zanka777
5. mar 2023

Je to despota naozaj choď od neho preč lebo budeš sa ešte trápiť veľmi .... Ver mi

autor
5. mar 2023

@lucia147852 ale tak ked bude mať inú už nebude taký? Tie nalady sa menia, kazdy den neviem co mam čakať, už som raz odišla. Prosil ma a hral na city ze uvari a uprace

s_o_n_i_k_e
5. mar 2023

uzavrieme to asi tak, bolo tu N rád že bude lepšie odísť a netrápiť sa. Je to však o Tebe a kým sama na to neprídeš my sa tu môžeme aj na hlavu postaviť, je to len a len o Tebe, takže treba buchnúť po stole a odísť a uvidíš sama, že ti bude lepšie. Držím palce!

autor
5. mar 2023

@zanka777 veď sa trapim bolia ma slová ktoré idú z úst

dilino
5. mar 2023

Odstup s kratšej cesty a daj mu zbohom.Toto sa bude len stupňovať.Nech budeš robiť čo robiš budeš vždy zlá.Je aj manipulátor ked chce že niečo urobil zlé hodiť to na teba.S takým sa žije veľmi zlé. Skonči to s ním. Otázne TY ho miluješ je dôležite vedieť či aj ON teba.Alebo že je len vtedy dobre ked je po jeho.Toto sa neda dlho znašať takto.To skôr či neskôr sa s toho zblazniš. 2 roky nie je veľa na skončenie vzťahu.MY ti poradiť môžme ale rozhodnuť si musíš sama len aby si neskôr veľmi netrpela.Odisť sa da veľmi ľahko pokiaľ nie sú deti keby boli deti už je to horšie.Skonči to aby si neskôr neľutovala.Hej ked ťažko robiš si unavena a ON ti ešte povie debilinu že sa váľaš a potom povie srandujem.Ja by som s nim nebola.To sk nebude po jeho tak bude vždy cirkus.Myslíš si že mu dokažeš plniť jeho želania ked by ste dieťa malé ktore je zavysle na tebe ked sa narodi.Ako to bude potom ved to budu same hádky a zlo.Treba TI to ja by som odišla zo vzťahu ktorý by ma vyčerpával.Pišeš že už si bola raz odidena od neho načo si s ak nemu vrátila že sľuboval že sa polepši.Načo si sa vracala odid už nadobro a nájdeš si takého ktorý ťa nebude buzerovať ako na vojne.A budete žiť ako normalna rodina aj s detmi a nie take čudo judo.Jeho ex je asi šťastna že sa ho striasla.Chlapec si veľa namyšľa že sa rozhodol to ukončiť ON ale pravda je asi taka že ONA jeho kopla do zadku a poslala kade ľahšie.Nech si nefandi kasanova čo má v hlave nasrate.Na mňa by to nebolo aj by ho tak zhodila pred kamarátmi že sám by somnou skončil.Tie jeho reči ty vole dobrý básnik z neho.

zanka777
5. mar 2023

A teraz sa sama seba opýtaj
...dokedy chces takto žiť?lebo ja ti garantujem že toto sa nikdy nezmení....a vlastne áno...zmení ale k horšiemu..... Fakt... Odíd kým je čas....kým spolu nemáte deti kým je to *ľahšie*a poplačeš si prebolí to a jedného dňa sa prebudis a budeš ďakovať sama seba že si našla silu opustiť niečo čo ťa ťahalo dole....

autor
5. mar 2023

@s_o_n_i_k_e ale nebol taký, cca rok a vsetko bolo iné.

s_o_n_i_k_e
5. mar 2023

@autor, moja zlatá veď toto je ako z čítanky, presne citovo vydierať, že sa zmení ja som odchádzala 5 rokov vždy som sa vrátila urobila som všetko preto aby bol šťastný a nerobil čo robil. Raz som si povedala dosť, keď nie teraz tak nikdy. Povedala som, aby sa zbalil a odišiel. Buchol dverami, veci som zaniesla jeho rodičom. Všade som si ho blokla a vedela som, že bude len citovo vidierať. Všetkým povedal, že som ho z bytu nevyplatila pritom byt je môj. Všetkým poslal SMS ako som ho opustila, keď má rakovinu pričom chorý nebol, čiže chlapi sú schopný všetkého. Ak je taký, že ťa motá citovo treba utekať, je to citový upir a to čo čítam je to strašne toto žiť a to máš len dva roky, utekaj, ja som od neho 5rokov a stále mám niekedy nočné mory :/ na psychiku je to veľmi zle toto žiť aj keď si to ty ešte neuvedomuješ, ja Ti radím že som toto žila 11 rokov utekaj kým môžeš.

heln
5. mar 2023

necitala som celu diskusiu, ale moj manzel raz hundral, ze chce mrkvu v polievke pokrajanu na kocky a nie na kolieska... tak pri najblizsom vareni som mu dala krajat mrkvu, od vtedy mame mrkvu na kolieska a nevadi mu to.
cize, ked ta priatel poucuje, nech to robi on, ked to vie lepsie, resp. ked to chce mat inak.

lucia147852
5. mar 2023

Bude, lebo je to jeho pokrivený charakter. Vydrží sa pretvarovat na čas, kým mu žena naleti a potom ju bude psychicky ničiť. Nedaj bože aby do toho prišli deti. Zničí aj tie.

autor
5. mar 2023

@s_o_n_i_k_e už ma raz prehovoril ked som odišla.

deti95060810
5. mar 2023

mne takto pred rokmi manžel tiež kritizoval zle vyleštené okná...takže som mu podala handru do ruky a povedala nech sa páči môžeš leštiť ty...
a nasledujúce roky leštil okná manžel...🙂

autor
5. mar 2023

@s_o_n_i_k_e citim vyčerpanie, a mam už aj obavu niečo presunúť lebo hned to upratuje na svoj obraz. Ja niekedy nevladzem ako by som strácala samu seba a bola neschopná a to mi pripadá ze ma chce dať dole. Akoby závidel alebo čo

s_o_n_i_k_e
5. mar 2023

vidíš sama si si už viac krát odpovedala, že toto nemá budúcnosť na tvojom mieste sa zbalím, zablokujem a vybavené a podľa mňa to čo čítam, stačí týždeň a bude ti o 100% lepšie 🙂 je to len o Tebe, čiže ty sa musíš postaviť a povedať dosť

zobaka
5. mar 2023

autor - myslim, ze sama presne vies, co mas robit...ma to nasledky na psychiku casom

marca12
5. mar 2023

To je choroba a zosalies pri nom. On si musi uvedomit,ze ma diagnozu a snazit sa popustit zo svojich narokov.

autor
5. mar 2023

@dilino on to robi rozprava o rodine. Ale tie prejavy vraj mam nalady ved každý má a vôbec keď som odišla tak preto ma namotal aby to nebolo ze jeho niekto opustil to by nepripustil. A bolo to na vianoce hral komédiu že som ho opustila a je sám a ešte sa vysmieval ze nájdem si inú

marca12
5. mar 2023

Moja kamoska skoncila v nemocnici,zila s takymto muzom. On rano pred odchodom niecim doma pohol alebo hodil kusok nitky,smet na zem a ked prisiel z roboty hucal po nej,ze nic cely den nerobila a poukazoval,co vsetko si nevsimla a neupratala to. Ta ked mi rozpravala,co vsetko s nim zazila,ja som nechapala ako mohla s takym clovekom vydrzal. Stala sa z nej zlomena troska a dlho sa davala dokopy.

autor
5. mar 2023

@dilino aj pred kamaratmi ma zhodil plakala som a potom sa mi omluval veľmi

autor
5. mar 2023
siska53
5. mar 2023

Prosim, ta..naozaj ta prosim kvoli tebe samej.. ODID od neho a uz sa k nemu NEVRACAJ!!!

autor
5. mar 2023

@heln ved ale nejaké blbosti neriešim veď sa vždy da dohodnúť. Ale toto sú už také proste ja to neviem pomenovať raz mi povie ze dnes nič nevar, oddychuj, potom povie že si valam, to co mam rada ja posmechuje.

dilino
5. mar 2023

no stoji TI to za to vykašli sa naňho.Odid ušetriš si obrovske množstvo problémov.

0silvia0
5. mar 2023

Lepsie urobis, ked sa snazit nebudes. Aj tak vsetko skritizuje, tak sa nesnaz.

autor
5. mar 2023

@lucia147852 tak priznal keď som odišla ze pracuje na sebe, ale bol mozno tri styri dni a potom opäť prišli veci. Uz som si zacala myslieť ci som ozaj ja neni neschopná. Ale neni som viem variť aj vsetko ale on to musi ponizovat

autor
5. mar 2023

@s_o_n_i_k_e mam na neho slabosť. A vie to.

amelie2017
5. mar 2023

Vyhovaras sa na lasku, na lubenie..nie, toto je strach a zavislot. Strach byt sama a zavislost zit s niekym. Posli ho do prdele, zacni si vazit samu seba a najdes chlapa, ktory ti povie, aby si sa na to pradlo vykaslala a lahla si, ved si bola v robote, si chora,..najdes si chlapa, ktory si ta bude vazit, lebo si vazis samu seba, chlapa, ktory ta bude lubit, lebo lubis samu seba..a nie, nie su to len dristy..tak to funguje..

autor
5. mar 2023

@marca12 a keď pozerame tv niekedy keď má také nalady začne ze aká ženská a tie vlasy a vyslovene ma tým dráždi. Aby som ziarlila alebo čo. On taký nebol, az teraz.

autor
5. mar 2023

@s_o_n_i_k_e mám chuť niekedy mu to všetko vrátiť. Ale mam klesať na jeho úroveň?

janinah
5. mar 2023

Nikdy ma muž nepoucoval ani nekritizoval,nie som malé decko a ani on.Ten tvoj bude skvelý otec s takým prístupom,urob si v tom doma jasno.