icon

Neviem ako dalej, ľúbim dvoch mužov

smm3
3. sep 2018

Mam problem s ktorym by som si za normalnych okolnosti hravo poradila,ale.....ani neviem ako zacat, aby to malo hlavu a patu. Skusim dat zakladne fakty.
Som vydata 20r., mam dospele dieta a posledne 3 roky som aj zalubena do ineho muza, ktory je tiez zenaty. To, zeby som sa niekedy naviazala na ineho by ma ani vo sne nikdy nenapadlo, lenze....stalo sa to, ze moj manzel zacal po 15 rokoch nasho spolocneho zivota citit naklonnost k inej zene. Skoro som sa psychicky zrutila....bola som na dne.... urobil zo mna ziarlivku, hysterku, najprv zatlkal, potom povedal,ze ju lubi.....dostal ma so sebavedomim na bod mrazu, po nociach som nespala, vela som preplakala. Doslova som si zelala, aby som niekoho stretla, kto ma nebude urazat a bude si ma vazit. A stalo sa. Bohuzial. Zo zaciatku mi vadilo, ze sa o mna zaujima iny muz, navyse zenaty a tiez s detmi. Nemala som ziadny zaujem. Ale to, co mi na zaciatku vadilo, mi pri vtedajsej situacii casom zacalo imponovat, zacala som si zvykat, ze je tu niekto, kto ma lichotkami vynasa do nebies. Vedel ma rozosmiat, citila som sa bezstarostne, rozumeli sme si viac ako by bolo pristupne.
Ked sme sa po roku od spoznania prvy krat aj intimne zblizili, bola to skor radost z toho, ze som sa konecne nejako manzelovi "pomstila". Nemala som vycitky. Lenze tak som sa postupne zalubila, islo to vsetko postupne, krok za krokom. Zacalo mi na nom velmi zalezat. Moj vztah s manzelom sa casom opat stablizoval, na tamtu si uz ani nespomenie, bol to osial (trval asi 2 roky), ktorym si presiel a je ku mne opat pozorny, mily, pochvali ma za drobnosti, aj ze dobre vyzeram. Problem je vo mne.....neviem si vyhodit z hlavy muza, ku ktoremu stale citim naklonnost, lasku, jednoducho stretla som sa s tym prvykrat, neviem co to so mnou je. Vzdy som vedela veci racionalne vyhodnotit.....viem, ze by to dalej nemalo pokracovat, ze je to blbost, mam vycitky, ale neviem si s tym rady. Stale sa stretavame, vyznava mi lasku, ako ma lubi, o konci nechce nic pocut, vravi, ze som jeho osudova laska.... a ja ho lubim az prilis silno nato, aby som to urobila ja. Viem, co mam urobit a nemam nato dost sil. Bojim sa, ze budem bez jeho dotykov a milovania nestastna. Teraz vsak nie som o nic stastnejsia, lebo viem, ze hram na dve strany a vadi mi to. Predtym bol nas vztah s manzelom normalny, brali sme sa z lasky, milovala som ho celym srdcom, nikde som bez neho nechcela chodit, najradsej som bola s nim, bol aj moj prvy sexualny partner, na ineho muza som nemala dovod ani pozriet. Muz ktoreho lubim je z toho isteho cesta, svoju manzelku mal ako svoju prvu partnerku, vzdy si rozumeli co sa tyka starostlivosti o deti, vedenia domacnosti, len chybali mu city z jej strany, ze sa mu nedostava objatie, bozky....a tiez dovtedy na inu zenu ako na svoju ani nepozrel, cim chcem povedat, ze nejde o ziadneho suknickara.
Mate s tym niekto skusenost? Zazili ste to niektora? Budem rada, ked napisu zeny, ktore si takymto niecim presli.
Vopred dakujem za vsetky prispevky, ktore mi tu date, ci uz pozitivne, alebo negativne

ma77
3. sep 2018

@smm3 maš zmiešane pocity to je norrmalne ačo tvoje pocity voči jeho manželke detom nechcela by som byt na tvojom mieste bolasom v pozicii podvedenej ale v tvojej nie a tiež mi radili aby som sa mu pomstila ale som si povedala nie nebudem sa znižovat na jeho uroven a nelutujem

smm3
autor
3. sep 2018

@didaa pracovne je dost zanepraznedny, takze nie je mu to napadne...kym pride domov, ja som uz doma...ale samozrejme sa tym nejdem ospravedlnovat.....hovori sa ze ked chces, vsetko sa da...je to tak aj v nasom pripade...viem zaklamat a tak....

smm3
autor
3. sep 2018

@ma77 pisala som ti o tom vyssie...mam pocit viny voci jeho manzelke...zda sa, ze aj za neho...vravi mi, ze on vycitky nema....a ja som svojmu tiez nikdy nic neopaltila, nie so te typ, toto sa udialo nejako tak, ze som v tom zrazu lietala....

smm3
autor
3. sep 2018

@ma77 som ten...robim preklepy, prepac

didaa
3. sep 2018

@smm3 a kde sa potom stretávate? Mám pocit, že tu ide len o sex, či sa mýlim? Kedže na verejnosti sa ukazovať spolu asi nemôžete...

beckinka
3. sep 2018

@smm3 ja si myslim se ten tvoj milenec ta len vyuziva. Podla mna po x spolocnych rokoch je tazko konkurovat novemu milencovi. Predsa, je ta, iskra, nezne dotyky, vasen..No aj tento osial z milenca raz prejde a uvidis ho v realnom svetle a prides o vsetko ked sa rozvedies. Ja si v takych chvilach stale poviem ze trava nie je u suseda zelensia...

lindusss2016
3. sep 2018

@smm3 a co sa tyka intimnosti s manzelom, tam vam vsetko funguje? Lebo ak s nim.nespavas vobec alebo len z donutenia, tak by som s nim neostala. Alebo je manzel tvoja volba len preto, ze milenec od zeny odist nechce a ty by si vlastne ostala sama, ak by si pred muzom vysla s pravdou von? Alebo teda kvoli comu chces zachovat ten vztah, v ktorom uz nie je laska?

smm3
autor
3. sep 2018

@didaa mame take miesta,ked chodime, alebo len v aute....kde je ano sex a potom sa rozpravame....vidime sa tak raz, dva krat mesacne, ale vola mi kazdy den...alebo cez vikend pise.....

ma77
3. sep 2018

@smm3 A tvoj manžel si nevšimol že často telefonuješ alebo ti chodi sms ? ja som prave takto prišla na neveru

smm3
autor
3. sep 2018

@lindusss mame s manzelom sex, nie je to az take iskrive, ale je tiez pekny...tak ale po rokoch spolocneho manzelstva je to niekedy problem, aby tam bola stale vasen a neviem co vsetko....nie je to sex z donutenia, tak by som to nebrala... je iny, ale nie donuteny

smm3
autor
3. sep 2018

@ma77 nie nevsimol...nie je vtedy este doma....prichadza domov neskor

river_song
3. sep 2018

Uff, to co citis k milencovi mi pride len ako osial, kvoli ktoremu by som isto nezahodila 20rocne manzelstvo.. za tych 20 rokov ste mali isto tazke roky, aj tie krasne, prezili ste si spolu uz asi vsetlo.. a ostali ste spolu dodnes.. milenca nepoznas, nezazila si s nim bezne kazdodenne radosti, starosti, predpokladam ze sa stretavate kade tade poza bucky.. teda o ziadnu lasku nemoze ist, nepoznate sa, neriesite spolu bezne partnerske zalezitosti, .. proste moja rada znie, urcite sa rozist s milenom, v dobrom, budes mat pekne hriesne spomienky.. ale tam by to asi malo ostat..

smm3
autor
3. sep 2018

Dievcata, ale zvrhava sa to na otazky ako to prebieha a kde chodime a ako casto... ale ja som pisala, ze to chcem ukoncit....ze ma to trapi...nejak unikla pointa

smm3
autor
3. sep 2018

@river_song mas pravdu ano...tak by som to mala urobit a ignorovat tie jeho reci o skvelej buducnosti....asi o 10 rokov, ked bude mat deti dospele..dovtedy mi totiz asi tak sibne z toho vsetkeho

ma77
3. sep 2018

@smm3 Ved ti všetky radimeže to ukonč kym je ešte čas sama pišeš že ta to trapi že to chceš ukončit tak ako ti mame ešte poradit😉

smm3
autor
3. sep 2018

@beckinka asi ano, zrejme mas pravdu....to prave neviem a preto som sa rozhodla napisat tento prispevok...co si o tom kto mysli...a viem, ze niekto ma odsudi, niekto polutuje, nakoniec si aj tak budem musiet vybrat ja ten spravny nazor a smer...len som sa chcela podelit...uz som viac s tym nechcela byt sama

smm3
autor
3. sep 2018

@ma77 ze ako to mam urobit.. ? Ked na neho neviem prestat mysliet...je to silnejsie ako ja...a este mi do toho stale zavola ako sa mam, co robim.....

river_song
3. sep 2018

@smm3 neboj, nesibne.. zide z oci, zide z mysle.. A ako tu niekto pisal, vyuzite to s tvojim muzom a naberte novy vietor do plachiet.. Zazite spolu nove dobrodruzstva, ale popri tom si dajte aj cas kazdy sam na seba..
Ono este ak ti to pomoze v rozhodovani, vpodstate si predstav ze teraz sa tvoj muz dozvie o nevere a hned sa bude chciet rozviezt, bez debaty, dovidenia.. Skor by sa ti ulavilo, alebo by si to olutovala, poslala milenca k vode a snazila sa zachranit manzelstvo..?

smm3
autor
3. sep 2018

@river_song keby sa to aj teraz dozvedel, odpustil by mi...lebo vie ako to zamavalo s nim...a uz vie len on sam, co prezival a ci mal voci mne vycitky ci nie....a keby neodpustil? Neviem co by som robila, zalezalo by to na situacii...v akom rozpolozeni by som bola ja, ci by som riskovala rozchod aj napriek tomu, ze ostanem sama, ak by druha strana zdupkala...a to momentalne povedat neviem...sama by som byt nechcela

smm3
autor
3. sep 2018

Dievcata dakujem za nazory, idem spat, ale kludne piste, precitam si to zajtra, ci pozajtra...velmi mi to pomaha, ze diskutujeme, dobru noc

ma77
3. sep 2018

Akoto maš urobit porozpravaj sa s nim a povedz mu že to takto dalej nejde že sa musiš rozhodnut čim dlhšie ostaneš s milencom tym horšie sa ti bude s nim chciet rozist a presne ako pišu dievčata čo urobiš ak ta opustia obaja pišeš že nechceš byt sama že keby sa manžel dozvedel odpustil by ti no neviem muži malokedy odpustia neveru my ženy skor

river_song
3. sep 2018

mne je vpodstate jedno ako by sa rozhodol tvoj muz, skor je dolezite ako by si ty chcela / nechcela aby zareagoval.. Vyssie si pisala ze on ti vravi aby si sa nezalubila a ze oni to beru inak ako zeny.. preto trosku teraz nechapem tu tvoju istotu ze by ta neopustil, ale vravim, to nieje podstatne.. Tym som ti len chcela mozno ulahcit rozhodovanie.. Opakujem sa, ja osobne by som 20 rokov manzelstva urcite nevyhodila za nejaky romanik so zenatym muzom... ukoncila to co najskor, v dobrom aby sa to este nedajboze neobratilo cele proti tebe.. lebo to je dalsi amoznost.. cim dlhsie budes v tomto "vztahu", tym viac rizik.. co ak sa to dozvie jeho zena? co ak si on potom uvedomi ze nechce teba, ale ju a odkopne ta ..? CO ak to jeho zena povie tvojmu muzovi? Co ak si tvoj muz povie ze s tebou konci lebo sa takuto vec musel dozvediet od cudzej zeny?Tychto co ak je naozaj strasne vela v tomto pripade.. Su to uz katastroficke scenare, ale vztahy su niekedy nevyspytatelne.. proste ukoncit co nasjkor, si velka baba, par dni ti bude mozno trosku smutno a potom si vydychnes 🙂

martasz
3. sep 2018

si v situácii, z ktorej aktuálne niet ideálneho východiska. Opustíš ho, v poriadku, ale z hlavy ho len tak nevymažeš a budeš sa trápiť. Ostaneš v tomto vzťahu a budeš mať vždy výčitky, lebo tvoj manžel, lebo jeho žena, lebo morálka. Kým sa niečo medzi vami niečo nezmení, bude to rovnaké, stretnutia, chvíľka šťastia a potom nekonečné výčitky. 3 roky sa stretávať s niekým, to nie je len o sexe, tam je aj duševná väzba, ale sporadické, tajné stretnutia počas tejto doby ešte všetko neodhalí, či by váš vzťah vydržal aj "naostro" v reálnom živote. Možno by nebolo od veci vykonzultovať otázku, akým smerom idete spolu a či vôbec niekam smerujete, ak budeš mať aspoň stanovené perspektívne hranice vášho vzťahu, to ti možno pomôže pri rozhodovaní. Mohla by si ešte zvážiť: možné riziká, ktoré vyplývajú z prípadného odhalenia (čo by si cítila, ak by ťa tvoj manžel opustil), ďalej veľmi úprimne si priznať, čo pre teba tento vzťah skutočne znamená (skutočná láska mení aj osobnosť, v pozitívnom smere, sebecká láska ubíja) a naozaj reálne by si mala preskúmať aj otázku, či pre tvojho milého si len príjemné osladenie života bez záväzkov. Nepočúvaj a nenamýšľaj si frázy o tom, že slušným ženám sa to nestane, podľa tvojich riadkov si normálna, slušná a cítiaca žena, no život nie je iba čierny a biely, aj ty si vytrpela už svoje. Ak to nevyriešiš relatívne rýchlo, samo sa to vyrieši po čase, len nie je isté, že spôsobom, ktoré ti bude príjemné. Veľa duševnej sily prajem.

juliet86
3. sep 2018

@smm3 moj otec sa dal dokopy s inou zenou. velmi tym trpim ja a cela rodina doteraz. hnevam sa na nu. preco si nemohla najst nezadaneho??? preco neist do vztahu az ked si ukoncim vztah ktory mam? aspon z ucty? odpust sebe odpust manzelovi vymaz jeho cislom zablokuj cislo zrus si msngr a naplno sa obuh do zachrany vasho manzelstva. keby henten bol tboj kazdodenny riesili by ste ponozky a plyn tak to opadne. ta osudovost tam jenkvoli randiacej tajnej faze. sama citis ze mas vycitky vinu... pocuvaj svoju intuiciu. chod sa mozno porozpravat k psychologicke. verim ze mas naviac ako spavat s niecim manzelom a otcom aj ze tvoj manzel si zasluzi viac. kludne mi napis sukromnu spravu ak chces

deti95060810
3. sep 2018

tiež by som dala prednosť mm...však čo ,o čo si koledoval - dostal....aký požičaj - taký vráť.
vie tvoj mm o tom že niekoho máš?

dharmasanata
3. sep 2018

Keby to bola fakt osudová láska ako to tvrdi ten tvoj sexchlap odišel by od rodiny za tebou miesto toho sa s tebou skrýva v aute.. nedá peniaze ani na nejaký hotel neostane s tebou ani na noc... nie nieje to láska v láske je aj rešpekt a úcta a to nemá nič spoločné s rýchlovkou na zadných sedačkách auta...

eliska13
3. sep 2018

@smm3 potom nerozumiem trápi Tá to, chces to ukončiť a teda akú radu čakáš?🙂tak konaj...
Toto ani nie je klasická bokovka veď ste spolu raz, dva x za mesiac prečo tak malo?užili ste si, on ani ty sa nechcete rozvádzať tak naco čakať nemá to zmysel

janinah
3. sep 2018

Ja neverím,že 40tnička môže byť taká naivná...vraj osudová láska...no,to isto,preto sa skrýva s tebou kdesi v aute...ťahať to súčasne s dvoma mužmi príde mne ako neúcta sama k sebe,k svojmu ženstvu a bezcharakterné správanie k manželovi ani nekomentujem.Ak si sa tak osudovo zaľúbila,tak sa rozveď a odíť s milencom...ale najprv urob taký pokus-navrhni milencovi ,že obaja sa rozvediete a dáte sa dokopy pred Bohom aj ľudmi...to až potom uvidíš tú reakciu "osudovej lásky"😉

danicabbb
4. sep 2018

@smm3 a co tak vlastna úcta voči sebe že máš už veľké deti že treba hrať fér hru ak sa to raz stane tvojím deťom nedajbože čo im poradíš to už fakt s mužom ste na bode mrazu? Vravíš že sex je fajn prepáč asi som staromodna, alebo do tejto doby nepatrím (mám určite trošku menej rokov) no už som si tiež všetkým možným prešla nechcem ťa ani súdiť no nedá mi že je to správanie hodné 20tky.Skus popremyslat nad životom viem že ťa viedla k tomu nevera muža, ale takto sa to tiež nerieši. Zaslúži su ti tvoja rodina keď to praskne?

danicabbb
4. sep 2018

@smm3 a dokonca nemám menej od teba a ani veľké deti, ale ti by ma v živote nenapadlo si myslieť naivne že je to v poriiadku a idem príkladom