Neviem ako ďalej s priateľom
Ahojte. Som tu pod novym nickom, mam na to svoje dovody. Dlho som vahala, ci sem napisat moje starosti, ci ma niekto neroznesie, ako v inych temach, no sama si nejak neviem usporiadat myslienky a pokial mozno, rada by som pocula nejake povzbudenie, radu, pripadne vase skusenosti. S priatelom sme spolu niekolko rokov, nas vztah sice funguje na dialku, no vzdy sme sa spolu snazili travit kazdu volnu chvilu. Po nasich predoslych skusenostiach so vztahmi, sme sa na tom nasom skutocne snazili pracovat, vzdy sme si vsetko vyrozpravali, poucili sa, spravali sa jeden k druhemu uctivo, neskutocne si pomahali a lubili. Kazdy den sme boli vdacni za to, ze sme sa v takej dobe boli schopni najst a rozvijat hodnoty, ktore mnohi ludia v dnesnej dobe uz ani nepoznaju. Kvoli prostrediu, v ktorom som vyrastala, som mala tendenciu pritahovat nespravnych, emocne nedostupnych partnerov. No potom som zistila, kde je chyba a dlhe roky som tvrdo pracovala na zmene, az sa mi podarilo vysporiadat sa s minulostou, vyselektovat si okolo seba tych spravnych ludi a pritahovat dobro. Rozhodla som sa ostat sama, kedze som viac nemala doveru v muzov, no potom prisiel on a dva roky sa ma snazil presvedcit, ze je iny a veru aj je. Mam vynikajuce vztahy aj s jeho rodicmi, mam u nich to, co som doma nikdy nemala a tak je to pre mna velmi vzacne. Dlhodobejsie som mala psychicky teror v praci, bolo to uz take zle, ze mi rano bolo nevolno tam ist a takisto sa stupnovali problemy s mojou psychicky chorou matkou, ktora ma citovo vydierala, az ma nakoniec vyhodila z bytu a napisala zavet, v ktorom ma vydedila a poslala mi to na facebook 🙂 Hlavne kvoli tej praci som sklzla do svojich starych kolaji a zacala sa na vsetko pozerat pesimisticky, jednoducho ma to polozilo a nevedela som sa z toho otriast tak jednoducho, ako vzdy. No mala som dost sil a podarilo sa mi zmenit pracu a aj poriesit vlastne byvanie. Priatel stal cely cas pri mne, o to vacsi bol sok, ked to na mna pred mesiacom vyvalil, v case, ked som sa uz dlhsiu dobu spamatavala z toho vsetkeho, co sa udialo. Mali sme vyrocie a ja pri tych mojich negativizmoch som mala dlhsie pocit, ze sa v nom nieco meni a pochopitelne som sa obavala. Pri rozhovore potvrdil, ze ma uz berie inak, ze sme sa obaja zmenili ako to bolo na zaciatku nasho vztahu, ze jednoducho to moje spravanie mu odobera energiu , a ze si viac nieje isty, co je pre nas najlepsie, ze niekedy nadtym uvazuje. Podotkol, ze ma ma stale velmi rad, a ze som pre neho vynimocna a nerad by o mna prisiel a tak si musime niektore veci vydiskutovat. No pri rozhovore som sa vlastne nic ine nedozvedela, len to, ze mi zo dna na den prestal hovorit, ze ma lubi, predtym to sam od seba vravel dobre, ze nie 10x denne, vnima ma inak, cim akoby nepriamo naznacil, ze ma viac nelubi, momentalne prestal riesit, aby sme sa spolu stahovali, co vlastne aj chapem. Toto zistenie velmi boli a trvalo mi par prebdenych a preplakanych dni a noci, kym som to nejak spracovala, hlavne preto, ze to prislo tak necakane. On nevie, ako velmi ma to trapi a ani nechcem aby v tejto chvili videl moju bolest. Rozhodla som sa pozbierat vsetky sily a namiesto lutovania popracovat na sebe, zacala som robit veci, aby som tolko nemyslela, chodit von, co inak nieje moja parketa, no velmi ma to nenaplna, najst si konicky a hlavne znova byt pozitivnejsia. Rada by som vsak vedela, ci ma niekto podobne skusenosti a ci si myslite, ze sa to da este zachranit. Nikdy sme sa nepohadali, vyzeralo to idealne, preto som z toho taka prekvapena. Myslela som si, ci v tom nebude niekto treti, ale nie. Ma velke problemy a stresy v praci, je tam od 7mej rana do 8mej vecer a je z toho velmi unaveny a potom, ked este mame za sebou cestovat, viem, ze je to jeden, ak nie hlavny dovod toho, ze ochladol., jednoducho nevladze. Uvazovala som nadtym, co bude najlepsie, ci ho nechat ist, lebo nechcem byt vo vztahu, kde jeden lubi viac, ako ten druhy, alebo skusit to napravit a dufat, ze sa jeho city raz zmenia. No niekedy sa obavam toho, ze ked sa jeden muz raz rozhodne, uz je to nezvratne. Keby sme sa hadali, alebo mali konflikty, bolo by to ine. No my ludia sa rozpravame s uctou, vola mi aj 10x denne, preberame kazdodenne veci, su v tom mile a nezne slova moje zlaticko, mojko a podobne, spime spolu celu noc v objati, objimame sa, da mi bozk, pomoze sam od seba. Prvotne som myslela, ci to nerobi zo sucitu, ze mu je luto, ze mi ublizil, no mozno sa to tiez snazi napravit, kedze sme sa bavili o tom, ze sa obaja budeme musiet snazit, ak mame ostat spolu. No vo mne je porusena ta dovera, lebo mi viac nevie povedat, ze ma lubi a ja viem, ze to uz tak neciti a neviem, ci je mozne aby sa to casom obratilo spat alebo su to len moje plane nadeje. Taktiez sa bojim, ze voci mne strati uctu, ak s nim ostanem. Dlho som uvazovala, co bude najlepsie a tak som sa rozhodla venovat sa hlavne sebe, pripravit sa na vsetko, hoci je to pre mna velmi tazke a nechcem o neho prist a vidiet, co prinesie cas, nakolko mu nedokazem teraz dat zbohom, hoci sa obavam, ze sa to uz nezmeni a keby aj ano, ci sa to v buducnosti nezopakuje. Je vo mne vela obav a aj hnevu, ze zo dna na den znicil nieco tak pekne a tiez moju doveru, a ze som zase raz zistila, ze som jedina na koho sa da spolahnut, no na druhej strane som nikdy v zivote nebola pri nikom tak stastna a spokojna, on ma vsetko, co som kedy v muzovi hladala. Mate niekto podobnu skusenost, tiez sa vam partner takto zmenil zo dna na den a ako to dopadlo? Budem vam povdacna za povzbudive slova, ci rady. Dakujem
Ahoj 🙂 máš teraz veľmi zlu situáciu.. pozri podľa mňa u matky by to ešte šlo si jej dcéra a určite si vyčíta čo urobila , napíš jej na facebook , či by ste sa nemohli stretnúť a rozumne sa porozprávať niekde pri kávičke , možno sa najprv budeš v jej spoločnosti cítiť trochu súžene a nepríjemne , potom si MOŽNO padnete do reči , potom vyber nejaké fotky z detctva alebo porozprávaj nejakú vtipnu príhodu čo ste spolu zažili (možno to znie ako citové vydieranie ale myslím že to pomôže) . Priateľ podľa mňa už nieje to čo s matkou , podľa mňa no ... nechcem ťa zraniť ale trochu mi to pripadá že ťa nechce len ti to nechce povedať pretože sa bojí , pozri ale on sa nebojí pretože ťa ľúbi ale preto že je ZBABELEC ! to by si mala ukončiť ☹ 😖 .. pozri o nejaký polrok sa to vyrieši určite si krásna a talentovaná žienka zožeň si nejaké kamarádky a niekde vypadnite ... všetko bude OK , a ak budeš chcieť kedy kolek a s čím koľkovek pomôcť kludne napíš ;) 😝
Hmm z toho co si napisala mam dost,ved Ty si tzv energeticky upir...tiez by som ta odstrihla.
@mokasina
@zazvorka87 kocky dakujem. No presne to, ze si nechcem klamat a davat prazdne nadeje, no ani niesom pripravena to zatial ukoncit. Rada by som to chcela zachranit a preto chcem tomu dat cas a sancu. No ako pises Janka uvedomujem si na druhej strane vsetky tie veci, ktore si opisala. Tiez prajem skore zotavenie. Pre mna je to tazke tym, ze som pri sebe nikdy nemala niekoho takeho a ani neverim, ze niekde este niekto lepsi je, no ak nebudem citit zmenu v jeho citoch, neostane mi nic ine, ako sa naucit zit opat bez neho, zial :(
zostan hlavne sama sebou, nevnucuj sa, skor naopak nezabudaj na svoje konicky....skor tato cesticka ho moze prinutit zamysliet sa, co by mohol stratit....
a vy sa stretavate len po vikendoch?
neboj, tymto prechadza vela parov aj uz manzelskych...no ked niekto uz nechce, neprinutis ho milovat...
@vadimka ale som len nerada mazem med okolo huby.dievca je chodiaca katastrofa,vecne nejaky problem... Chlapec 2r bojoval,snad si aj myslel,ze sa to nim zmeni ale nie... Tak sa chce vratit z kratsej cesty.neda sa vecne len brat,Treba aj davat. Takyto ludia Su velmi unavni,mam taku znamu,za 3 r som od nej nepocula NIC pozitivne
@eeffka
ako mozes niekoho sudit, ked ho vobec nepoznas?
toto nepochopim...
ja naopak, mam z daisy pocit, ze je to velmi empaticke dievca, ktorej zalezi na tom, prezit svoj zivot a nie len prezivat....mne sa jej uvodny prispevok pacil, hlavne styl mi hovori, ze sa jedna o mudru zienku, ktora vie co chce a nechce.....a zial, toto obdobie asi nie je priis optimisticke...
@vadimka a kolko to obdobie trva? Kolko mesiacom v roku je stastna a siri pozitivnu energiu...atd ja sa nechcem ani nepottebujem hadat je to moj nazor nech Ho zoberie ma vedomie a skusi sa zamysliet.
A nekonecne rozpitvavanie problemu z kazdej strany maju radi iba psychiatri urcite nie bezny chlap.
Ked sa na niekoho lepi smola vacsinou si to sposobuje sam aj ked si mysli ze je obet.
@daisy30 Ver mi, že sme na tom rovnako, ja som si o nom myslela, že je moja spriaznená duša. Bol mojou najvačšou láskou v živote, nikto o mne toľko nevedel, ako on, toľko dôverností som nezažila, pocit spolupatričnosti, bol mužom s ktorým som chcela preziť zvyšok života a to čo som zažívala pri nom, som nikdy nepocítala a ano, sú tu tie pocity, že sa bojím, že to uz viac nezažijem. Bojujem, žijem ďalej, nie je nič horšie, ako človek žije v klamstve, nahovára si veci, ktoré sú v skutočnosti uplne inak...môžeš zvoliť cestu spôsobom, že budeš čakať, lebo nie si schopná ho opustiť...ver mi, že ťa plne chápem, mám to za sebou.Pokúšam sa na neho zabudnúť a je mi tažko, všetko na nom sa mi zdalo dokonalé, úžasné...čaj hojí všetky rany, venujem sa sama sebe, cvičím, idem študovať a dúfam,že sa moje srdce zocelí. Bojím sa budúcnosti, bojím sa toho, že nikdy nezažijem to, čo s ním...že už nikdy nepocítim takú lásku, ako som cítila k nemu, ale nie je nič horšie, ako klamať samu seba...zažila som to a úprimne ľutujem, že napriek mojmu tušeniu som bola s ním,. Bola pre mna obrovská rana, ked ma opustil zo dna na den. Za tri tyzdne som schudla 15kg, nejedla som, nespala, dostavili sa u mna zdravotné problémy, mala som silné migrény,ale ani raz som v tom zúfalstve neprosila, aby sa vrátil naspať, ja som mu dala zo seba všetko, vydala maximum, nechcel to, tak idem dalej...ja len dúfam a prosím niekoho tam hore, aby som viac nenatrafila na takéhoto človeka...naozaj ti drzím palce a ver mi, ze je veľmi vela žien s podobným pocitom...kľudne sa mi môžeš ozvať cez IP, ak budeš mať chuť ešte pokecat...vopred sa ospravedlnujem za to, čo napíšem...ale niektoré ženy sú tu také zakomplexované a zlé, že niektoré príspevky sa neoplatí ani dočítat...
@eeffka
@vadimka
citali sme si to spriatelom a tu mate muzsky nazor na vec 🙂
Ahojte, ja som Karol a nedalo mi nevyjadrit svoj nazor. V tomto musim suhlasit s eeffkou.Dievca by malo troska viac zit pozitivne a hlavne to tomu chlapovi aj davat najavo.Ked ho zahadze len vecami co ju trapia a navyse ked ich je tolko, tak chudak este ked ma aj svoje problemy, tak aku radost zo zivota ma pocitovat? Ja si myslim, ze daisy vo vztahu nema nejaky extremne velky problem, lebo podla toho co napisala, tak ten chlap ju ma ozaj rad. Moze sa citit zle a neisto co sa tyka citov ak daisy mava casto take stavy ako popisovala. Muzi to vnimaju ovela citlivejsie ako by si zena mohla pripustit. Navyse ak ozaj ma problemy v praci, tak je jasne, ze sa to kazi aj v osobnom zivote. Navyse pochybujem, ze by bol v tom niekto treti, lebo taky chlap by asi tazko volal svojej priatelke aj 10krat denne a spal s nou celu noc v objati.keby to dokazal aj keby mal milenku,to by musel byt riadne bezcitny suknickar a to asi nie je, to by si kazda zena za tie roky vsimla. Moja rada znie skor, ze treba sa sustredit iba na to pekne a hlavne travit spolu ovela viac casu. Vztahy na dialku moc nefunguju.
raz nam jedna ucitelka povedala, nikdy ale nikdy sa neobetujte pre muza, zostavajte sami sebou, chodte za svojimi snami...ked som bola mlada, studentka,neverila som, ale teraz cim som starsia tak viem, ze neexistuje na svete muz, kvoli ktoremu je potrebne robit obete...ak ta miluje najde si ta aj na kraji sveta...ak ta miluje len trochu, tak ho to len napadne...no skutky robia chlapa chlapom, tak mu to nezlahcuj, bud hrda....dnes je vzacnostou, zeby chlapi bojovali....my zeny sa im ponukame, dame aj to posledne....nakoniec sa cudujeme, ze muza laka uplne iny druh zeny..zena opradena tajomstvom ....bud zahadna a tajomna, hrda, ze si kto si...to nie je na skodu... 😉
@myska_lili diky moc za nazor.
@vadimka no mas pravdu som ako osa bo som po takej viroze ze som myslala ze to nerozchodim. Takže má problémy majuce pôvod medzi klavesnicou a stolickou dosť drazdia
ahoj Karol 😉
ale ja nepochybujem, ze daisy je aj pozitivna a zaziva so svojim chlapcom aj srandu...len nam opisala to, co ju trapi....v com ma pochybnosti...
a suhlasim, ze chlap potrebuje aj ine nie len pocuvat o starostiach, ale chlapi su rozni....ja mam doma filozofa a ten ide vela krat do hlbky problemu...a lubi rozoberat,obracat....ono je potrebna vo vztahu harmonia a to, ze to niekedy je naklonene doprava, este neznamena, ze sa to topi...hlavne aby veslovali svoju lod obaja, inak sa zacyklia a vtedy je problem....
@daisy30 Ahoj..tu stale Karol. Ak ti mam ozaj poradit, tak sa riad sama sebou. Lebo podla mojho nazoru ti v tomto hlavne vadimka nepomoze. Mne skor pride ako ohrdnuta zena, ktora ozaj mala smolu v zivote, ze sa k nej jej chlap tak zachoval.A preto zanevrela na lasku a obetavost vo vztahu a radi len aby si si zila svoje a nechala chlapa bojovat a ty preto nic robit nemusis. Z mojho pohladu ak po tom co ti povedal sa budes venovat hlavne sebe a svojim konickom, tak on si povie, ze nemas zaujem a stratis ho skor ako by si si to uvedomila. On sa na teba predsa nevykaslal, povedal len ako to vidi a povedal to dostatocne skoro aby si mohla s tym este nieco spravit. Vola ti casto, stara sa o teba, je mily, nezny podla toho co si pisala. Bola by hlupost keby si teraz upriamila pozornost iba na seba a na svoje zaluby.
@vadimka No ale tak jej nerad nech sa stara o seba a svoje konicky a on ked ju miluje tak si ju najde aj na kraji sveta..Lebo ho nepoznas..co ked ju miluje a nebude citit taky zaujem a obetavost, tak sa na to vykasle proste.
@eeffka
inak zmenim temu, hadam aj odlahcim 😉
pamatam si, ako si vyjadrila raz ostro nazor v mojej diskusii o modernej gymnastike..hlavne o tvrdych treningoch atd....vraj to nie je detstvo.....
tak ta chcem pozvat 6.4. je sutaz v KE na ZS Cyrila a Metoda, zaciatok o 10hod....prid sa pozriet na pozitivne naladene dievcatka, stale usmiate....mozno trosku zmenis nazor o tyrani..sutazi tam aj moja dcerka rocnik 2005 😉
@vadimka no myslim, že ťažko si dokaže človek predstaviť čo spraví s myslením človeka, ked prežije detstvo s psychicky chorou ženou. Ake enormne usilie musí taky človek vynaložiť, aby dokazal plnohodnotne žiť, aby dokazal byť šťastný. Ako ano život mame vo vlastnych rukach, ale musime pracovať len s tym čo sme dostali bud do vienka alebo ako deti, a človek, ktory vyrastal v šťastnej rodine si to nikdy neuvedomí. PReto je mu lahke sudiť, ale možno keby bol v koži takeho človeka, nedokazal by so sebou urobiť ani to čo daisy.
Ja mam z tvojho prispevku pocit @daisy30, že isto si poznačená svojim detstvom. Možno preto maš sklony myslieť pesmisticky, ale na druhej strane maš niečo, čo nema človek, ktorý take trapenie nezažil. Maš za sebou roky driny ktoru si vynaložťila na to aby s i bola takym človekom akym si. Myslim, že si velmi empatická, predvídavá, a maš ešte mnoho velmi dobrych vlastností. A ver či nie su muži, ktorí si toto vedia važiť,a vedia si važiť človeka, ktory so sebou pracuje, napriek tomu, že občas spadne do starych pesimistickych kolají.
MAm pocit, že možno nebude lahke žiť s tebou, ale môže to byť o to zaujimavejšie. A ver su muži, ktorí netužia po lahkom živote ale prave po tom zaujimavom
KAROLKO,
NO spravil si mi naladu, fakt 😉
moj muz pricestoval za mnou az z cudziny a zijeme celkom stastne, mame 2 deti..takze si uuuplne mimo....a mas pravu, daisy sa musi rozhodnut sama...to, ze tebe inklinuje ked sa ti dievca vtiera neznamena ze su vsetci chlapi taki....
@vadimka tu nejde o vtieranie. A ta moja ma od toho strasne daleko. 🙂 ale zas ty si to podala ako by sa zena mala starat iba o seba a vsak ked chlap ju miluje, tak sa doplazi. No to tazko.
@myska_lili
nie ja som to myslela, ze nema cenu cakat...alebo si namyslat...
a ak ta chlap miluje tak si ta najde...ci sa ti to paci alebo nie a pravdaze to plati aj naopak....
@daisy30 ahoj
pravdupovediac, keď som išla čítať tvoj dlhý úvodný príspevok, bola som zvedavá, čo sa dozviem.
no a po prečítaní musím povedať, že som sa nedozvedela nejak moc informácií na to, aký obsiahly príspevok si napísala.
to, čo si popísala na x riadkoch, sa dalo zhrnúť aj stručnejšie 😉
čo ti tým chcem naznačiť...
no asi toľko, že sa prikláňam skôr k názorom
@eeffka
@myska_lili alias Karol
skrátka, neskutočne analyzuješ....zbytočne pitveš veci....plytváš energiou
sama som bola unavená z čítania, mala som pocit, že sa točím stále dokola
a možno tento pocit má aj tvoj priateľ
ťažko mi je radiť, tobôž nikoho nechcem súdiť
len by som ti možno chcela povedať, aby si sa v živote trochu viac uvoľnila
a naozaj spravila hrubú čiaru za svojím detstvom, minulosťou....
je x ľudí, ktorí vyšli z nedôstojných podmienok a predsa sa v živote vedeli zaradiť a mnoho dokázať
minulosť skrátka už nezmeníš. treba ju akceptovať. to si písala, že si spravila.
takže teraz sa sústreď na prítomnosť a snaž sa nasmerovať na pozitívnejšiu cestu 🙂
pozitívni ľudia druhých priťahujú 😉
sama by si od problémového človeka bočila. v dnešnej dobe sa musíme vedieť sami nastaviť na veselší "kanál" a tešiť sa už aspoň z toho, že sme zdraví a máme prácu 🙂 (napr. aj ty)
keby si mala deti, mala by si väčšiu motiváciu k pozitívnym myšlienkam
takto máš veľa času na seba- a vidíš, nie pre každého je to správne 😉
hlavu hore, venuj sa sebe-ale nezabúdaj dať aj priateľovi najavo, že ho ľúbiš 😉
držím palce 🙂
@daisy30 každý vzťah prechádza nejakými etapami a krízami a ty to chceš hneď vzdať,musíte pochopiť ,že ked pominie prvá zaľúbenosť ,nebudeš denne počúvať ako ťa ľúbi a hlavne od chlapa,inak prečo mu to nehovoríš ty,vzťah sa mení ,aj ľudia sa menia,nikto z nás nie je taký ako na začiatku,ja môjmu poviem,no môj zlatý už nemám násť ,zobuď sa ,on to nemôže chcieť od teba a ty od neho,nebuď plačko,to chlapi priam neznášajú,ak máš problémy choď von a niekde sa vykrič,na plnú pusu , vzťah je aj o tom čo spolu chcete dosiahnuť,spoločné bývanie ,dieťa,len tak chodiť na víkend k tomu a k tomu ,to nemá veľkú budúcnosť a ešte niečo ,to že je stále v práci a má problémy to je novodobý fenomén a prechádzame tým všetci a máme k tomu aj deti,je to štádium ,ktoré ak chcete a popracujete na tom prežijete a posunie vás to dopredu
este raz som si precitala tvoj uvodny prispevok a teda hlavne fakt ze nezijete spolu svedci o tom, ze ho mas zidealizovaneho...ono keby ti aj 1000x denne volal nikdy to nenahradi spolocne byvanie...hlavne riesit vas dvoch po telefone ci soc.sietach je taka iluzia...na dialku to fakt nefunguje, nie je to plnodnotny vztah, mozno aj preto sa ti zda, alebo mas obavu, ze nikoho podobneho uz nestretnes....to je vzdy taka vysnena obava....ale len dovtedy kym nepride ten lepsi...mozno ten sucastny priatel je tvoj osudovy....ale to sa nedozvies, pokial nebudete zit taky bezny zivot....a ked on nechce zatial sa stahovat, tak predsa sa mu nebudes ponukat..daj tomu trochu cas....a hlavne nerozoberaj kazdu vetu co povedal, by si bola prekvapena kolko chlapov si uz ani nespomenie co kedy povedali...alebo ich nenapadne, ze ta mohol dajak ranit...
..v tomto suhlasim, trosku viac zivota..radosti, ale nerob to preto aby pritiahnut k sebe ostatnych, ale pre seba....aby si bola ty stastna....

@daisy30 Ahoj, prečítala som si tvoj príspevok. Vieš, akékoľvek rady od nás tu nepomôžu. Ja som mala perfektný vzťah tri roky, roky plné lásky, pochopenie, vzájomnej úcty, vážili sme si jeden druhého, nikdy sme sa nebrali ako samozrejmosť, vážili sme si každú spoločnú chvílu, podržali sme sa v tých najťažších chvílach, ked bol chorý a podržala som ho, hovoril mi, že nikdy tak nikoho nemiloval, ako m na. Realita? Zistila som, že som nebola jediná v jeho živote. Jeden deň ma požiadal o roku a o mesiac nato ma opustil bez jediného slova, do dnešného dňa neviem, netuším ten dôvod. Teraz si veľa vecí vyčítam, pretože až teraz som prišla nato, že isté signály tam boli. Chlap, ktorý sa začne vykrúcať tým, že si nie istý svojimi citmi, tak to je len prvý krok k tomu, že s dotyčnou nechce byť. Z celého srdca ti želám, aby sa to vyriešilo k tvojej spokojnosti, avšak nenechaj sa ním trápiť, pokiaľ nebude vedieť, či ťa chce,tak od neho odíd. Ja som sa veľmi veľmi dlho trápila, a nakoniec moja ľudská dostnojsť bol neskutočne pošliapaná. Je tomu pol roka, čo ma opustil, teraz nečakane vstúpil do môjho života iný muž. Napriek tomu, že je veľmi milý, láskavý, nemôžem budovať žiadny vzťah...stále ma veľmi bolí srdce