icon

Neviem byť len s jedným

25. mar 2023

Už dlhšiu dobu to vnímam, mala som dva vážne vzťahy, ale nesedí mi to. Aj manželstvo. Trápi ma, že neviem byť len s jedným mužom, že mám akoby potrebu hľadať stále niekoho iného. Neviem prečo to tak mám. Netúžim ani po rodine. Viem, že som na fóre pre mamičky, ale neviem kde inde sa zdôveriť. Obávam sa, že to aj tak nikto nepochopí. Jednoducho rada sa stretávam a spoznávam stále niekoho nového. A to mám 31 rokov. Ja aj keď si nájdem vážny vzťah, tak po čase ma to začne nudiť a hľadám zas niečo iné. Tak som radšej sama, lebo toto je nefér jednanie voči potenciálnym partnerom.
Cítim sa strašne frustrovane, na jednej strane sa cítim kvôli tomu fakt zle, že som divná, na druhej strane fakt neviem ako toto riešiť.

jsbb
25. mar 2023

Ty si šťastný človek, muža, ktorý nechce rodinu nájdeš na každom kroku, čiže ich môžeš striedať dookola. Nič ti v tom nebráni. To ja hľadám muža na rodinu od mojich 23, teraz mam 37, ešte som takého nenasla.

autor
25. mar 2023

Keď som chcela lásku, vzťah tak ma odmietali, podviedli atď a teraz keď chcem len nezáväzne, tak sa mi stáva opak, že chcú viac, že chcú byť partneri, manželia. Ale už zase nechcem ja. Alebo chcem, ja neviem fakt sa už ani nevyznám sama v sebe.

autor
25. mar 2023

@yoxinka A čo keď nemám čo ukázať? Možno nič iné ako vzhľad nemám. Neviem.

toskanka
25. mar 2023

@autor A ktorí muži chcú byť tvoji partneri a manželia? Tí z online zoznamky, ktorí ti písu, ako dobre vyzeráš? Píšeš, že do spoločnosti moc nechodíš, lebo si hanblivá. Kde sa potom zoznamujes s mužmi, ktorí chcú s tebou vážny vzťah? Niečo mi tu nesedí.

yoxinka
25. mar 2023

Veď ti to tu celý čas píšem. Tvoje nastavenie, vnímanie seba je úplne zle!!! Nevidíš vôbec svoju hodnotu a to je problém siahajúci už niekde do detstva. Preto ti opakovane píšem, že máš riešiť seba a potom nejaké vzťahy. Výzor, sex, striedanie chlapov pre teba nie je riešenie! Ty potrebuješ pochopiť, prečo sa správaš ako s správaš a zmeniť to.

autor
25. mar 2023

@toskanka Cez zoznamku, keďže moc nikam nechodím.

toskanka
25. mar 2023

@autor Tak to si píš, že väčšine o vážny vzťah vôbec nejde.

autor
25. mar 2023

@yoxinka Detstvo bolo jedna veľká katastrofa. To je fakt. Podceňovanie, urážky, nadávky aká som s*ja, kur**, špina, lemra a podobne. Stále dookola. Občas pohladenie, keď som podľa mamy urobila niečo dobre. Sexuálny atak tiež, ale to som bola malá. Máš pravdu a ďakujem že to takto píšeš, asi ten problém má korene v detstve čo aj sama vnímam. Potrebovala som sa vyrozprávať, poradiť. Možno aj pochopenie, podporu som čakala. Za čo Ti ďakujem.

autor
25. mar 2023

@toskanka Lenže aj keď som s niekým bola, tak hneď chcel vzťah. A ešte ma obvinil, že som mu zranila city, že som zlá atď.. pritom od začiatku som jasne povedala, že to bude nezáväzné.

toskanka
25. mar 2023

@autor Ja by som si na tvojom mieste dala s chlapmi pauzu 🙂

autor
25. mar 2023

@toskanka Ja som rada, keď priťahujem ich pozornosť. Ale nestačí mi to.

yoxinka
25. mar 2023

Už rodičia ti všepovali, že si nechopná ku*va, tak sa nečuduj, že tomu veríš a správaš sa adekvátne tomu. Inak, písala si, že tvoja matka podvádzala otca, vnímaš, že zá kur*va si nebola ty ale ona??? Že ona len zrkadlila seba??? Ty nie si ani kur*va, ani lemra a ani nechopná. Problém je, že to ty nevieš vidieť a vnímať. A preto nechodíš von, lebo si myslíš, že si nechopná a preto radšej pretŕčaš fotky svojej dokonalej postavy chlapom na zoznamkách na honenie vtákov, namiesto toho, aby si reálne šla medzi normálnych ľudí a stretla normálneho chlapa. V jednom príspevku píšeš, že chceš nezáväzne fungovať v ďalšom, že ti to nestačí … Si totálne zmätená. Fakt, investuj čas do nájdenia kvalitného terapeuta a rozober s niekým svoj život, pochop ako ti bolo ublížené, pouč sa z toho a zmeň svoju budúcnosť k lepšiemu.

gabrielikta
25. mar 2023

Ja by som tvoje problémy riešila minimálne s DOBRÝM psychológom.Tvoje problémy,ako aj to ze si bola na potrate,sú vážne.Isto by som nehľadala rady na modrom koníku,skôr u dobrého psychológa.Prajem ti krásny deň.P.S.Ide o to,že by si sa u psychológa vyrozprávala a on ako odborník,by ti na to povedal svoj pohľad.My nie sme na to odborníčky.

iwesska
25. mar 2023

Skontaktuj sa s Borisom K.,mate podobne zaujmy😅

yoxinka
25. mar 2023

@iwesska
Ty si fest trúba, toto jej napísať. Čítala si jej príspevky????

rony2255
25. mar 2023

@yoxinka to si ju ešte pekne nazvala...

autor
25. mar 2023

@yoxinka Si strašne zlatá, ďakujem. Určite vyhladam odborníka, potrebujem ho. Ja sa celkovo cítim taká bezcenná voči ostatným ľuďom. Ja som bola odmalička hanblivá, tichá a strašne uzavreta, ani kamošky som si nevedela nájsť. Šikanovali ma a každý ma bral za takú čudnú, tichú. Ja som vždy chcela kamošky a spoločnosť, len som proste nevedela ako na to. A potom muži a o tom už som písala. Mama ma strašne kontrolovala. Takže smer psychológ, ono to bude asi tým detstvom, tam to všetko začalo podľa mňa.

panonia
25. mar 2023

Čo tak ísť k psychologovi, pokecať si. Podľa mna máš traumu z detstva, stale si musíš dokazovať aka si dokonalá. To myslim v dobrom. Rieš to čím skôr než sa stane niečo čo by si lutovala.

autor
25. mar 2023

@panonia Asi áno. Aj teraz zas držím diétu, skôr teda nejem, chcem vyzerať lepšie, štíhlejšie. Neviem sa z toho sama dostať. Chcem byť dokonalá. Tak míňam plno peňazí a šťastie mi to neprináša.

yoxinka
25. mar 2023

Kočka, nerob blbosti. Nejedením si tak privodíš k tomu všetkému, čo ti je ešte aj poruchu príjimu potravy. Máš veľmi veľmi sebadeštrukčný model správania. Nerieš zoznamky, hľadaj psychológa, terapeuta. Potrebuješ človeka, ktorý ti ponúkne pohľad na tvoj život z úplne inej perspektívy.

autor
25. mar 2023

@yoxinka Ja som si myslela, možno ešte myslím, že až keď budem dokonalá, perfektná tak potom ma budú ľúbiť aj druhí. Neviem to lepšie vysvetliť, snáď chápeš čo chcem povedať. Mám pocit, že do tej doby nemôžem od nikoho chcieť, aby ma mal rád takú aká som. Mám plno chýb.

autor
25. mar 2023

Tak som začala tým chudnutím, potom to pokračovalo strojčekom na zuby lebo som mala zuby vrchné trochu dopredu. Potom som si našla znamienka čo sa mi nepáčili, tak išli preč. Ale zisťovala som, že na sebe neustále nachádzam nejaké nedokonalosti. Tak som išla na estetickú kliniku, dala som si trochu kyseliny do tváre, mám dokonalé obočie, riasy, nechty, chodím na depiláciu a proste takéto veci. Lenže mne to nestačilo, tak som chcela aj výraznejšie zákroky, ktoré ale lekár odmietol, že som ešte mladá atď.. bola som na labioplastike, mala som komplexy z toho ako tam dole vyzerám, tak na tom som bola. chcela som zväčšiť prsia, napichat pery, ale nad tým váham, chcem to, ale bojím sa, že keď to nevyjde že s tým budem musieť žiť. A bojím sa aj toho, že akosi stratím samú seba, lepšie to neviem vysvetliť. Že už to nebudem ja.

autor
25. mar 2023

A do toho ešte ďalšie závislosti, napríklad závislosť nakupovaním oblečenia, šperkov atď. Proste je toho fakt dosť, až príliš.

iwesska
25. mar 2023

@yoxinka Necitala,reagujem na povodny prispevok - mam potrebu stale si hladat niekoho noveho,lebo sa zacnem nudit. Ako to suvisi s detstvom. Tiez som nemala v detstve na ruziach ustlane, prezila som si nieco podobne ako autorka, ale nemam preto potrebu striedat chlapov. Ona ani nepise,zeby ju oni odmietali,ale ze sa zacne nudit. Tak ano su aj taki ludia,ktori proste s jednym clovekom nevydrzia,ako chlapi,tak aj zeny.

maialeo
25. mar 2023

Nemáš náhodou venušu vo vodnárovi?

yoxinka
25. mar 2023

Čím viac píšeš, tým viac sa utvrdzujem v tom, že AKÚTNE potrebuješ odbornú pomoc. Nájsť odborníka by mala byť tvoja top priorita. Všetko ostatné odložiť a zháňať psychológa, terapeuta.

yoxinka
25. mar 2023

@iwesska
Dobre, tak si daj námahu a prečítaj si aj ostatné, kým napíšeš hentakú hovadinu. Každý reaguje na ťazšie podmienky inak. Ja som tiež mala veľmi ťažké detstvo a zlé podmienky, ale môj život sa vďaka kvalitným ľuďom v mojom okolí zvrtol dobrým smerom. Autorka, žiaľ, také šťastie nemala. Takže nesúď. Keď nemáš štipku empatie, tak sa tu na túto debatu vykašli.

kittykat22
25. mar 2023

Mozno by ti na zaciatok prospelo najst si kamaratky. Predpokladam, ze ich moc nemas. Najst si fajn kamaratky s ktorymi ti bude dobre. Budes cenena preto, kto si a nie preto, ako vyzeras. Nebudes sa musiet pretvarovat, hrat na nieco aby ta ocenili. Budu ta mat radi preto, aka si a nie ako vyzeras. Mozno by ti prospelo zapisat sa do sportoveho klubu alebo do cestovatelskeho, kde by si spoznala ludi s rovnakymi zalubami a nasla s nimi spolocnu rec. Opat by to nebolo len o vzhlade.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
aylinn
25. mar 2023

Úplne ťa chápem mám presne to isté , s tým rozdielom, že ja už dieťa mám , aj muža , ale vôbec nič zlé nerobím , len to v sebe dusim a snažím sa prispôsobiť a zmeniť svoje pocity a samu seba 🫶🏽🥲