Neviem byť len s jedným
Už dlhšiu dobu to vnímam, mala som dva vážne vzťahy, ale nesedí mi to. Aj manželstvo. Trápi ma, že neviem byť len s jedným mužom, že mám akoby potrebu hľadať stále niekoho iného. Neviem prečo to tak mám. Netúžim ani po rodine. Viem, že som na fóre pre mamičky, ale neviem kde inde sa zdôveriť. Obávam sa, že to aj tak nikto nepochopí. Jednoducho rada sa stretávam a spoznávam stále niekoho nového. A to mám 31 rokov. Ja aj keď si nájdem vážny vzťah, tak po čase ma to začne nudiť a hľadám zas niečo iné. Tak som radšej sama, lebo toto je nefér jednanie voči potenciálnym partnerom.
Cítim sa strašne frustrovane, na jednej strane sa cítim kvôli tomu fakt zle, že som divná, na druhej strane fakt neviem ako toto riešiť.
@yoxinka
Presne takto to mám a žijem si aj ja. Pre moju matku som bola tiež všetko možné a nemožné, aj s debilom som chodila… a dnes tiež super manžel, opak toho debila a tiež si hovorím, že to mám ako náhradu za moje detstvo a pubertu. Boli rôzne obdobia, kedy mi vadilo, keď sa na mna pozerajú ľudia a vadili mi ich pohľady.
Autorka, keď chceš zmenu, treba v tomto radikálne. Vymazes zoznamku, pár dni ti bude chýbať a nakoniec si uvedomíš, ze sa zaobídeš aj bez nej. Keď dokážeš byt prísna na seba na svoje telo a diéty, skús to nasmerovať aj iným smerom, že sa v tomto zatneš. Skús si na nete pozrieť namiesto zoznamky videa tohto pána, volá sa Ján Dvořák. Mne osobne na moju transformáciu pomohla aj viera, tam som si našla svoju sebahodnotu, že síce rodicia neboli práve vyhra, ale stále mám v živote oporu Boha. Skús aj ty nájsť vo svojom živote svoju oporu.
https://www.youtube.com/live/gnvsNw8F2wM?featur...
ja mám podobnú kamarátku.Tiež s nikým nevydrží.Najviac tak 2,3 mesiace a začne ju to nudiť.A obzerá sa zase inde.Ako popravde ja nechápem takejto povahe.Tiež mi vo vzťahoch vždy nevyšlo všetko na 100 percent ale aj tak nie som prelietavá aj som sa sklamala.To myslím skoro každý.Tiež stále rozpráva že jej v minulosti bolo ublížené viac krát preto velmi neverí a bojí sa.Tu skôr nejaká terapia u psychologa by pomohla alebo potom si fakt taká povaha.Nečítala som celú diskusiu tak neviem
Poznam jednu taku, byvala mojho byvaleho. Dal sa s nou dokopy po rozchode so mnou. Ona ma 3 deti s dvomi chlapmi (najmladsie je jeho) a od ich rozhodu mala asi troch dalsich. Zda sa byt stastna, ani byvalemu to asi nevadilo ked bol s nou. Aj tak sa da zit, len tie deti maju asi dost chaos, kto je ocko a kto je mamkin novy kamarat. To vysvetlovanie by mi bolo blbe.
Teraz si odplasis možno dobrého chlapa kvôli toxickým ex, neviem koľko máš rokov, ale rozlíšiť dobrého chlapa od zlého zas nezaberie toľko energie a času
Nejaký iny koníček ako písanie si by vám pomohol, šport medzi živými ľuďmi, tam sa najlepšie zoznamuje
Nepoznám praktizujúcich veriacich, ktorí by mali takéto problémy. Tam sú priority v živote posunuté úplne niekam inam, od tých povrchných.
Závislosť od estetických zákrokov, závislosť od zoznamky, závislosť od nákupov...

@katkami123 Ja som aj chcela zmazať profil so zoznamky, lenže ja potrebujem čítať, že sa páčim mužom. Píšem, ako to je. Som na tom závislá, chcem počuť, že sa páčim, že som krásna atď. Ono to znie fakt zúfalo, sama to vidím ako problém, ale píšem úprimne ako to mám.