icon

Neviem, či svojho muža ešte ľúbim

10. mar 2021

Ahojte ... trápi ma jedna vec a to , že neviem či svojho muža ešte ľúbim . Mame 10 mesačne dieťa , vzťah je ok ... nehadame sa ani nemáme nejaké vážne problémy . Nad rozvodom určite nerozmyslam . No rada by som náš vzťah opäť oživila nakoľko mám pocit že žijeme len ako apolubyvajuci . Zo vzťahu sa vytratila vášeň , od môjho muža necítim žiadnu lásku ( aj keď viem že ma lubi ) Ale nepovie mi pekného slova , nedá mi pusu ... atd atd . Mám pocit že moja robota je len variť upratovať atd a on ako ženu si ma vôbec neváži . Pomôže aj s malou aj a domácnostou to nemôžem povedať niečo zle . Ale chyba mi tam ta vášeň tie city . Sexuálne tiež spolu nežijeme ak raz za mesiac aj to je veľa 🙄problem je v tom že spíme oddelene keďže muž extrémne chrápe , nedá sa s nim spat v jednej posteli aj keby som veľmi rada . Takze aj skrz tohoto sme sa dosť odcudzili . Cely den sa starám o malú, upratujem , varím nezastavim sa . On večer pride , naje sa , prehodime pár slov.. ja idem s malou do spálne uspať ju a tam už Aj ostanem a spím. A on zatiaľ v obývačke pozera telku . Proste žiadny spoločný čas . Aj keď cez víkend je doma ale nedá sa ani nikam ísť . Na MDŽ mi kvetiny doniesol sle napr poporodne mi nedal nič čo ma trosku zamrzelo . On na to že nie je romantik . Proste muž na to aby dal zene kvety za porod nemusí byt romantik ale to je jedno. No a po tom sa pýtam samej seba či ho vôbec ešte ľúbim. čo môžem spraviť preto aby si ma začal vážiť ? A dával mi viac najavo že ma lubi ? Aj vôbec ? Áno rozhovor viem .. ale aj ten treba nejak začať

Strana
z2
anita6666
11. mar 2021

No tak? Na iné ho nepotrebuješ

autor
11. mar 2021

@anita6666 vidno že chlapa nemáš . Vzťah je aj o iných veciach ako o sexe a tie sú oveľa krajšie , tak prajem aj tebe snáď zažiješ 🙂

karelova
11. mar 2021

Autorka podľa mna tym ze spolu nezaspavate a neprebudzate sa, sa stráca intimita vo vašom vzťahu.... Ako sama píšeš a uvedomujes si, vzťah a vasen nie je iba o sexe ale to vzájomne prepojenie, ta intimnost... O tu práve prichádzate tym, ze spolu nespite.... Ja by som nesúhlasila a nechcela takéto oddelené spanie... Potom ste skutočne spolubývajúci s výhodami....

autor
11. mar 2021

@karelova ani on nesúhlasí ale bohužiaľ . On fakt chrápe extrémne počuť ho aj cez dvoje zatvorené izby . Takze vedľa neho by som sa ozaj nevyspala . Keď sme spolu na dovolenke tak je to pre mna doslova utrpenie . Kto nezažije take chrapanie ako ma on tak nepochopí . Aj moj oco chrápe ale oproti nemu je to ozaj nič . Keby aspoň chrapal minimálne . Proste iné riešenie neni bohužiaľ

any_soj
11. mar 2021

Toto je strašne skvelý online kurz, zadarmo. My sme si ho robili tak, že každý mal svoje prihlásenie a tam si písal poznámky a tak a potom teda sme mali o tom spoločný čas, sú tam všetky možné vzťahové a manželské témy, rôzne úlohy... Proste ako ísť so vzťahom do hĺbky v láske a radosti... Áno, spomína sa aj Boh, ale je to úplne vhodné aj pre neveriacich, stačí nemať predsudky. V prípade záujmu sa dá spojiť aj s koučom, my sme nevyužili. Dá sa ísť vlastným tempom. Témy: Vzájomné spoznávanie a priateľstvo
Vzájomné oceňovanie
Záujem a ústretovosť
Riešenie konfliktov a patové situácie
Sexuálna intimita
Hľadanie spoločného zmyslu rodiny.
Je strašne super dohodnúť si raz týždenne rande a podriadiť tomu vsetko. Hoci aj len hodinu, keď dieťa zaspí. Môj muž inak je romantik, ale po pôrode mu ani nenapadlo kvety. Dostala som ich o pár dní od spovedníka a od duly 🙂 https://kurzy.hladamboha.sk/manzelstvo

0kristina0
11. mar 2021

Raz za mesiac mate sex preto lebo on viac neche alebo preco? Mne to trochu zavana aj tretou osobou.

lenagawel
3. apr 2023

Ahoj tak ako ste dopadli? 🙂 ja mam teraz doma do bodky to iste 🥲

Strana
z2