Neviem, či svojho muža ešte ľúbim
Ahojte ... trápi ma jedna vec a to , že neviem či svojho muža ešte ľúbim . Mame 10 mesačne dieťa , vzťah je ok ... nehadame sa ani nemáme nejaké vážne problémy . Nad rozvodom určite nerozmyslam . No rada by som náš vzťah opäť oživila nakoľko mám pocit že žijeme len ako apolubyvajuci . Zo vzťahu sa vytratila vášeň , od môjho muža necítim žiadnu lásku ( aj keď viem že ma lubi ) Ale nepovie mi pekného slova , nedá mi pusu ... atd atd . Mám pocit že moja robota je len variť upratovať atd a on ako ženu si ma vôbec neváži . Pomôže aj s malou aj a domácnostou to nemôžem povedať niečo zle . Ale chyba mi tam ta vášeň tie city . Sexuálne tiež spolu nežijeme ak raz za mesiac aj to je veľa 🙄problem je v tom že spíme oddelene keďže muž extrémne chrápe , nedá sa s nim spat v jednej posteli aj keby som veľmi rada . Takze aj skrz tohoto sme sa dosť odcudzili . Cely den sa starám o malú, upratujem , varím nezastavim sa . On večer pride , naje sa , prehodime pár slov.. ja idem s malou do spálne uspať ju a tam už Aj ostanem a spím. A on zatiaľ v obývačke pozera telku . Proste žiadny spoločný čas . Aj keď cez víkend je doma ale nedá sa ani nikam ísť . Na MDŽ mi kvetiny doniesol sle napr poporodne mi nedal nič čo ma trosku zamrzelo . On na to že nie je romantik . Proste muž na to aby dal zene kvety za porod nemusí byt romantik ale to je jedno. No a po tom sa pýtam samej seba či ho vôbec ešte ľúbim. čo môžem spraviť preto aby si ma začal vážiť ? A dával mi viac najavo že ma lubi ? Aj vôbec ? Áno rozhovor viem .. ale aj ten treba nejak začať
@anita6666 vidno že chlapa nemáš . Vzťah je aj o iných veciach ako o sexe a tie sú oveľa krajšie , tak prajem aj tebe snáď zažiješ 🙂
Autorka podľa mna tym ze spolu nezaspavate a neprebudzate sa, sa stráca intimita vo vašom vzťahu.... Ako sama píšeš a uvedomujes si, vzťah a vasen nie je iba o sexe ale to vzájomne prepojenie, ta intimnost... O tu práve prichádzate tym, ze spolu nespite.... Ja by som nesúhlasila a nechcela takéto oddelené spanie... Potom ste skutočne spolubývajúci s výhodami....
@karelova ani on nesúhlasí ale bohužiaľ . On fakt chrápe extrémne počuť ho aj cez dvoje zatvorené izby . Takze vedľa neho by som sa ozaj nevyspala . Keď sme spolu na dovolenke tak je to pre mna doslova utrpenie . Kto nezažije take chrapanie ako ma on tak nepochopí . Aj moj oco chrápe ale oproti nemu je to ozaj nič . Keby aspoň chrapal minimálne . Proste iné riešenie neni bohužiaľ
Toto je strašne skvelý online kurz, zadarmo. My sme si ho robili tak, že každý mal svoje prihlásenie a tam si písal poznámky a tak a potom teda sme mali o tom spoločný čas, sú tam všetky možné vzťahové a manželské témy, rôzne úlohy... Proste ako ísť so vzťahom do hĺbky v láske a radosti... Áno, spomína sa aj Boh, ale je to úplne vhodné aj pre neveriacich, stačí nemať predsudky. V prípade záujmu sa dá spojiť aj s koučom, my sme nevyužili. Dá sa ísť vlastným tempom. Témy: Vzájomné spoznávanie a priateľstvo
Vzájomné oceňovanie
Záujem a ústretovosť
Riešenie konfliktov a patové situácie
Sexuálna intimita
Hľadanie spoločného zmyslu rodiny.
Je strašne super dohodnúť si raz týždenne rande a podriadiť tomu vsetko. Hoci aj len hodinu, keď dieťa zaspí. Môj muž inak je romantik, ale po pôrode mu ani nenapadlo kvety. Dostala som ich o pár dní od spovedníka a od duly 🙂 https://kurzy.hladamboha.sk/manzelstvo
Raz za mesiac mate sex preto lebo on viac neche alebo preco? Mne to trochu zavana aj tretou osobou.
Ahoj tak ako ste dopadli? 🙂 ja mam teraz doma do bodky to iste 🥲

No tak? Na iné ho nepotrebuješ