icon

Nevinné písanie s kolegom

29. dec 2020

Ahojte,
prosim o uprimny nazor. Mam velmi dobry vztah so svojim kolegom, kamaratsky, bez narazok a dvojzmyslov, sedime spolu v kancelarii a spolupracujeme spolu. On je zenaty, o 15 rokov starsi, ja vydata, kazdy mame po 2 deti. Tato Covidova doba nas zblizila o to viac, kedze aj ich, aj moja rodina je v karantene a vsetci sme doma, je vela casu, preto sme si aj mimo prace zvykli napisat cez Viber. Pre mna uplne nevinne vety - ako travia den, ci sa deti tesili z darcekov, ci uz manzelka nema teplotu, poslali sme si fotky stromcekov, recenziu na novu knihu a podobne.naozaj sme v nicom neprekrocili hranicu slusnej konverzacie. Plus samozrejme spomienky z detstva, rozhovory o nesplnenych snoch, vtipkovanie, vsetko v medziach par viet a minut... brala som to absolutne normalne, telefon odblokovany na stole, moj manzel o tom vie a obsah mu kludne precitam, kedze kolegu z videnia pozna. Lenze dnes mi zavolala kolegova manzelka - v zivote som sa tak trapne necitila. Ze ci mi pride normalne vypisovat cudziemu chlapovi, nadavky, oplzle reci, vyhrazky, ze to zavola nasmu nadriadenemu a podobne. Vraj uz nikdy nemam kolegu kontaktovat. S tym problem nemam, ak im to doma ma robit problem, kolegovi pisat k zivotu nepotrebujem, rovnake veci mozem prebrat s ktorymkolvek clovekom. Ani kolega mi nenapisal jedinu nevhodnu vec, najintimnejsia veta bola “prezi pekny den s rodinou”. Samozrejme sa citim zle, ponizena a zarazena. Spravili sme nieco nevhodne? Aj vam by to doma prekazalo? Naviac, kolega asi o tomto telefonate od jeho zeny ani nevie, nechcem mu o tom hovorit ak to tak je, aby nemali doma zbytocny konflikt, jednoducho sa odmlcim... dakujem za vas cas a nazor

sticker
Strana
z6
bmuller
1. nov 2021

@modrykun666 jedine, ze tak. Len nezabudni, ze pri takom zivotnom style ti dakto moze potom svoj nazor povedat aj rucne- strucne... a nebudes sa moct stazovat, ze nepravom 😁

Strana
z6