Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
Ja som to celé prečítala až po tú nešťastnú trinástu stranu a vybuchla mi hlava🙈 Apropos...ani doteraz nenapísala, koľko rokov má to nešťastné dieťa😢
@mandarinka555 no lebo žiadne dieťa ani nie je... Na druhej strane je autorka románu(scifi, horor, telenovela?) ktorý jej nevyšiel.. Nečakala taky nápor správ, otázok, nebola pripravená, tak čo veta, to klamstvo.. Toto určite nie je reálne a niekto sa len baví.. A... Teba jej vymeniť psychológa😉
@anonym_autor čítala som všetkých 14 strán, dievča TÝ potrebuješ odbornú pomoc. Veď ty píšeš 8 cez 9-te, samé bludy. Ani sama nevieš ako sa z tohto príspevku už vysomarit. Ale podla toho co píšeš, mate veľké finančné problémy a z časti preto sa otec nestretava s dieťaťom lebo nemá 40 e na cestu, potom nemal na výživné, plus do toho mate dlhy, s tebou ma dieťa. Fuuuuuu to bude dôvod prečo ty nemáš záujem o chlapca a nemáš chuť sa sním stretávať,, lebo si myslíš ze Teba a Tvoje dieťa ten chlapček okrada,🤦 to bude aj dôvod prečo ste dali robiť Test otcovstva, aby ste sa zbavili platenia výživného a kvôli tomu nechcete aby nadviazali kontakt súrodenci,, no cele zle!!! Myslím ze by bolo treba začať myslieť aj na to dieťa,, určite mu otec chyba bez ohľadu na to aká je mužova ex a aké máte s nou vzťahy.ale to je tebe asi jedno ako sa to dieťa cíti. Ty si originál macocha!!!!! Dúfam že karma ti to vrát❗ ps :dieťa do jasliciek a padaj do roboty!
@katusik456 ja mam partnera uzasneho, nahradn ocko je zenaty uz 16 rokov doma ma 3 deti a vlaci sa s partnerovou ex cez 6 rokov ccca co viem ja
@anonym_autor to je sranda, z toho všetkého, čo som ti napísala tvoja hlava len pochopila, že máš úžasného partnera 👍 zjavne je veľmi “úžasný” keď bez váhania sa odsťahuje, len aby ste vy dvaja mohli žiť v klude hlavne pre teba, bez jeho syna a ex, keďže tá ex bude v živote tvojho partnera už navždy, či chceš či nie, spravil si s ňou dieťa, rovnako ako s tebou. Za mňa si nezrelá na celú situáciu, otehotnela si počas školy možno strednej. Dospela žena by nemala potrebu svoj život riešiť verejne na viacerých fórach
😂😂😂 no amen tma! Tak najprv ste chudaci, ex vas zdiera vysokym vyzivnym, nemate ani 40 e na cestu, ani narok na pnku, ale nakoniec robis ramena ze vlastne ty kralovsky zarabas a muz tak do 3 k 😂😂😂 a vsetko ok, len pnka nie je, auto nie je, ale vysoky najom mate, vysoky pausal, vydavky strasne, no chudatko vsetci vas zdieraju, stat, ex, leasingovka, este aj operator. 😂😂😂
Ked klames, musis si to aj pamatat. Lebo hlupu zo seba robis uplne sama a aj sa dokazes sama pourazat.
Po 14 stranách sme sa nedozvedeli, koľko rokov ma chudák syn 🤔 Milá autorka, na vysokú školu ta ani nemali prijať, nevieš písať od a po z, od začiatku problému, po vyžiadanie riešenia. Na 20 riadkové komentáre odpovedas jednou vetou, nepoužívas bodky, čiarky. Kym sa s toho človek vysomari, už ani pomoc nepotrebuješ.
Len som vas vsetky skusala uryvkom z pribehu🙂🤣
Bavi ma scifi a zaujimali ma vase nazory prezo 5 cez 9
@anonym_autor vidis, a stacilo sa porozpravat s ujom psychiatrom. jeho nazor by ti velmi v zivote pomohol.
@anonym_autor vidis, a stacilo sa porozpravat s ujom psychiatrom. jeho nazor by ti velmi v zivote pomohol.
@selena_luna jasne ked si clovek robi srandu a vy ste tak namotane na to ake ste dokonale toto cele mi dalo jedno ze v zivote by som swm ako skutocny clovek nwpisala o probleme a toto vydam ako knihu raz
@selena_luna budte rada aky zivot mate a neprajte inym zle naco? Vam nikto nic nespravil mate svoj zivot naco teraz silou mocou druhych presviedcat ?
@anonym_autor ty si jednoznacne chorá na hlavu
@anonym_autor
Psychologovi si vyrozpravala vsetko, poradil ti, drzis sa jeho rad. Tak v tom pokracuj. Tu si nenapisala vsetko, pritom si sa zle vyjadrila, samozrejme, ze si zeny domyslaju.
Ja som si domyslela toto, necitala som vsetko
1. Jeho syna si prestala mat rada a to ta trapi, preto sem pises.
2. Chces zistit, preco si prestala mat vztah k jeho synovi.
3. Napravi sa tvoj vztah k jeho synovi?
Odpovede ohladom vztahu k jeho synovi
1. Udialo sa toho vela, o com my nevieme, tak to prirodzene narusilo tvoj vztah k jeho synovi
2. Mas vlastneho syna, ktoreho kojis, tak sa tvoja laska upriamila prednostne na neho
3. Rozhadzane hormony od pociatku tehotenstva tiez robia svoje
4. Otazka, ci to vlastne je jeho syn visi vo vzduchu, a to zohrava tiez rolu. Uz sa dali spravit testy DNA
5. Stresy z celej situacie, pocitovanie krivdy, hnevu, si automaticky vybrali dan najjednoduhsou ceztou - na bezbrannom cloveku. Doteraz si nenapisala, kolko ma rokov.
Riesenia?
1. Nechala by som plynut cas.
2. Co najskor zistila, ci je to vlastny syn,. Ak boli spolu naviazani na seba, nedokazala by som ako otec ktory ho vychovaval, prerusit puto kvoli tomu, ten chlapec sa ma citit nenavideny, neprijaty za nieco, za co nemoze?
3. Nevrtala by som sa v tom, sustredila na vlastnu rodinu, pripravovala na svadbu. Nie si nervozna aj z toho, ci pozvat toho chlapca na svadbu, alebo nie?
4. Odpustila by som partnerovej ex, ak sa citi partner aj ty otnuti, prinasa to pokoj, klud.
5. Som veriaca, teda by som sa pomodlila, aby ten pokoj pomohol p. Boh vniest do vasich stdc, aj do partnerovej ex.
6. Trpezlivost ruze prinasa. Nic nesilte, ak, tak spominaj na pekne chvile s tym chlapcom. Doteraz si nenapisala, kolko ma rokov. Cas deti vnimaju inak. U nich 2 roky mozu byt polovica zivota, alebo 5 rokov tiez. Ten chlapec moze mat ako tinedzer problemy, ked sa bude citit neprijaty.
Cize vela rozumu, malo zmatku prajem. A hlavne vela lasky a pokoja
Autorka, nahlásila som tvoju tému, dúfam, že ju zmažú a nebudeme tu už musieť čítať tvoje ne/vymyslené hlúposti ...
A PS: nebude to ani na knihu.
@anonym_autor ty si jednoznacne chorá na hlavu
@aurora33 ako ty? Boze pisem pribeh zaujimal ma vas nazor a?
Autorka, nahlásila som tvoju tému, dúfam, že ju zmažú a nebudeme tu už musieť čítať tvoje ne/vymyslené hlúposti ...
A PS: nebude to ani na knihu.
@jesenzima len aby si nebola prekvapen ked vyjde
@selena_luna jasne ked si clovek robi srandu a vy ste tak namotane na to ake ste dokonale toto cele mi dalo jedno ze v zivote by som swm ako skutocny clovek nwpisala o probleme a toto vydam ako knihu raz
@anonym_autor A kto tú tvoju knihu dočíta a pochopí, nastúpi ako génius a analytik priamo k FBI. To bude taký vstupný test
No moje nervy 🤦🏼♀️
@anonym_autor
Psychologovi si vyrozpravala vsetko, poradil ti, drzis sa jeho rad. Tak v tom pokracuj. Tu si nenapisala vsetko, pritom si sa zle vyjadrila, samozrejme, ze si zeny domyslaju.
Ja som si domyslela toto, necitala som vsetko
1. Jeho syna si prestala mat rada a to ta trapi, preto sem pises.
2. Chces zistit, preco si prestala mat vztah k jeho synovi.
3. Napravi sa tvoj vztah k jeho synovi?
Odpovede ohladom vztahu k jeho synovi
1. Udialo sa toho vela, o com my nevieme, tak to prirodzene narusilo tvoj vztah k jeho synovi
2. Mas vlastneho syna, ktoreho kojis, tak sa tvoja laska upriamila prednostne na neho
3. Rozhadzane hormony od pociatku tehotenstva tiez robia svoje
4. Otazka, ci to vlastne je jeho syn visi vo vzduchu, a to zohrava tiez rolu. Uz sa dali spravit testy DNA
5. Stresy z celej situacie, pocitovanie krivdy, hnevu, si automaticky vybrali dan najjednoduhsou ceztou - na bezbrannom cloveku. Doteraz si nenapisala, kolko ma rokov.
Riesenia?
1. Nechala by som plynut cas.
2. Co najskor zistila, ci je to vlastny syn,. Ak boli spolu naviazani na seba, nedokazala by som ako otec ktory ho vychovaval, prerusit puto kvoli tomu, ten chlapec sa ma citit nenavideny, neprijaty za nieco, za co nemoze?
3. Nevrtala by som sa v tom, sustredila na vlastnu rodinu, pripravovala na svadbu. Nie si nervozna aj z toho, ci pozvat toho chlapca na svadbu, alebo nie?
4. Odpustila by som partnerovej ex, ak sa citi partner aj ty otnuti, prinasa to pokoj, klud.
5. Som veriaca, teda by som sa pomodlila, aby ten pokoj pomohol p. Boh vniest do vasich stdc, aj do partnerovej ex.
6. Trpezlivost ruze prinasa. Nic nesilte, ak, tak spominaj na pekne chvile s tym chlapcom. Doteraz si nenapisala, kolko ma rokov. Cas deti vnimaju inak. U nich 2 roky mozu byt polovica zivota, alebo 5 rokov tiez. Ten chlapec moze mat ako tinedzer problemy, ked sa bude citit neprijaty.
Cize vela rozumu, malo zmatku prajem. A hlavne vela lasky a pokoja
@eva8 🫶🏻
@anonym_autor Ty si uplne mimo. Fakt uplne. Ze vydas knihu. No urcite sa vydavatelstva pobiju o taky brak. Nemas na to mozog a ani pisat nevies
@really8 napodobne mozog ako ty keby ste boli vsetky normalne nehadali by ste sa a nevypisovali naco? Nehrajme sa na nieco co niesme vsetky
@anonym_autor Ty si uplne mimo. Fakt uplne. Ze vydas knihu. No urcite sa vydavatelstva pobiju o taky brak. Nemas na to mozog a ani pisat nevies
@really8 a po dalsie toto je iba pribeh nie cela kniha tak pokoj
Jaj moja ty si myslis ze vydas knihu? 😂 v knihe budes, ale v psychiatrickej ucebnici o patalogickom klamani.
Jaj moja ty si myslis ze vydas knihu? 😂 v knihe budes, ale v psychiatrickej ucebnici o patalogickom klamani.
@selena_luna 😂😂😂
@anonym_autor A kto tú tvoju knihu dočíta a pochopí, nastúpi ako génius a analytik priamo k FBI. To bude taký vstupný test
@abbey1 cez tu knihu rozsifruju zodiacove listy...
@selena_luna budte rada aky zivot mate a neprajte inym zle naco? Vam nikto nic nespravil mate svoj zivot naco teraz silou mocou druhych presviedcat ?
@anonym_autor ty chod co najskôr psychiatrovi
@selena_luna 😂😂😂
@anonym_autor ja sa s nikym nehadam. Iba sa cudujem co za vadnu osobu sa tu zjavilo. Chapem ze sa ti nepacili komentare ci pijes. Ved to nie je tvoj problem. Mas len o koliecko menej
@anonym_autor ja sa s nikym nehadam. Iba sa cudujem co za vadnu osobu sa tu zjavilo. Chapem ze sa ti nepacili komentare ci pijes. Ved to nie je tvoj problem. Mas len o koliecko menej
@really8 mozno ty mas a nevies pochopit veciam ale sranda kamoska tiez citala a sa posmiala iba na nas a vasich tupych nazoroch☺️
@anonym_autor ty chod co najskôr psychiatrovi
@bielasovicka mozme ist spolu jedine urazaj seba tym ze tam mas rezervaciu

Ja som to celé prečítala až po tú nešťastnú trinástu stranu a vybuchla mi hlava🙈 Apropos...ani doteraz nenapísala, koľko rokov má to nešťastné dieťa😢