icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

abbey1
8. júl 2025
@anonym_autor

@mk1111111111 asi tazko kedze jeho predosly vztah a tento su uplne ine veci a vyssie sa vyjadrujem tak prosim precitaj

@anonym_autor Ja vôbec nerozumiem, čo píšeš. Prečo myslíš, že tvojmu dieťaťu bude dobrým otcom, keď na prvé sa vykašľal?

zdenka11081983
8. júl 2025
@anonym_autor

@martinka13 keby potreboval asi by s nim partner bol a netrhala by jeho byvala syna od neho hah

@anonym_autor preco sa obhajujes? Povedz, že ho nenávidíš a hotovo. Len jedno raz sa môže takto "vys*at" aj na Tvojho syna...ale však mu nájdeš nového tatu.

autor
8. júl 2025
@mk1111111111

Vztah jeho a jeho byvalej do toho nemontuj. Tu ide o jeho dieta, obaja ste bez chrbtovej kosti. Koniec poznas, ostanes sama s dietatom, ako jeho exka

@mk1111111111 jasne lebo ty si povedala? Ubohe nemyslis? Ona ho podvadzala ukazali sa veci ktore sa riesia ci je to vobec jeho syn..

really8
8. júl 2025

Ty vlastne odmietas nieco poriadne a konkretne napisat, pribeh je nepodstatny a potom kopes ze len urazame a chora dobaa ze sa chces zabit z komentarov.
Tak sa vymackni lebo vidis ze nikto uplne nechape co sa deje a nikto si to ani nebude domyslat a tahat to z teba 300x. Ak chces radu/pochopenie neviem co musis vybalit karty.

dorizzz
8. júl 2025
@anonym_autor

@koniarova je ale nieje to moja vec ako on koná, ja som chcela vlastne najst podobny pripad lebo jedna mamicka sa mi ozvala s niecim podobny..a chcela som pocut ako to riesili co za tym bolo

@anonym_autor aj mi odpovieš prosím že čo vlastne chceš riešiť a vysvetlíš nejako normálne situáciu? Lebo nedá sa ti takto poradiť

autor
8. júl 2025
@zdenka11081983

@anonym_autor preco sa obhajujes? Povedz, že ho nenávidíš a hotovo. Len jedno raz sa môže takto "vys*at" aj na Tvojho syna...ale však mu nájdeš nového tatu.

@zdenka11081983 predstav si ze ho mam rada ale z nejakeho dovodu proste nemam zaujem sa stretavat vies kolko zien sa nestretava alebo muzov s nevlastnymi?

maryetta
8. júl 2025
@anonym_autor

@maryetta nejavi pretoze po tom co on nanu dal vyse 20tis ona mu dala sud lebo mal zdravotne zranenie a nwposlal financie asi to v nom vyvolao tiez nieco drie ako debil aby posielal vyzivne cize aj s jim to nieco spravi a syn navyse ma nahradneho otca cize asi tak

@anonym_autor sama pises-nahradneho otca. Hmmm neviem no. Som nazoru ze normalny otec chce byt s dietatom co najviac. Ok ak vzdialenost nedovoluje (skola,lekari) tak aspon vikendy. Alebo kazdy druhy. Ale to asi ty nie si ochotna tolerovat.
Neviem co tam mali oni medzi sebou a co ex.... to je uplne jedno!!!! Vsak za zenou ho nik neposiela. Nechapes ze tam ide o dieta?

melanta
8. júl 2025

Nikdy neprajem nikomu nič zlé, ale pri ženách, ktoré nemilujú deti svojich mužov by som chcela povedať, že dúfam, že karma existuje. Ale nepoviem to, pretože v takýchto situáciách, u hnusných žien ako ty, nakoniec vždy najviac trpia deti, cudzie či vlastne. Áno, si za mňa hnus, ak nevieš milovať mužovho syna a nebiješ sa o to, aby bol súčasťou vášho života. A je úplne jedno, aké pozadie váš príbeh má a čo všetko si nenapísala. Syn môjho manžela bol súčasťou môjho života ešte skôr, ako som ho malého spoznala, pretože do vzťahu som išla s tým, že to tak bude.

autor
8. júl 2025
@really8

Ty vlastne odmietas nieco poriadne a konkretne napisat, pribeh je nepodstatny a potom kopes ze len urazame a chora dobaa ze sa chces zabit z komentarov.
Tak sa vymackni lebo vidis ze nikto uplne nechape co sa deje a nikto si to ani nebude domyslat a tahat to z teba 300x. Ak chces radu/pochopenie neviem co musis vybalit karty.

@really8 chcem len najst asi fakt pochopenie lebo mna to trapi ako to mam ako som pisala travila som s jeho synom cas ak som studovala pocas prazdnin kupovala som veci potom proste zivot isiel dalej partnwr robil davno tu kde byvame tak som sla aj ja kedze odtialto pochadzam a proste dnes aj dlhsie sa veci maju tak ze nemam iba zaujem sa stykat nic ine…

anna777115
8. júl 2025
@anonym_autor

@anna777115 nic zle som nanho nenapisala kokos!!

@anonym_auto
@anonym_autor Veď, to nikto netvrdí, ale tie pocity, ktoré máš voči nemu, musíš spracovať, či už sama, alebo za pomoci odborníka. Nemôžeš sa stavať do pozície partnera a jeho syna.

mk1111111111
8. júl 2025

Nemoaj tam tu ex. Pises o dietati, to nemoze zato, ako rodicia zili.
Ty s nim vztah nemusis mat, staci ak priatela podporis v stretavani sa s nim

autor
8. júl 2025
@melanta

Nikdy neprajem nikomu nič zlé, ale pri ženách, ktoré nemilujú deti svojich mužov by som chcela povedať, že dúfam, že karma existuje. Ale nepoviem to, pretože v takýchto situáciách, u hnusných žien ako ty, nakoniec vždy najviac trpia deti, cudzie či vlastne. Áno, si za mňa hnus, ak nevieš milovať mužovho syna a nebiješ sa o to, aby bol súčasťou vášho života. A je úplne jedno, aké pozadie váš príbeh má a čo všetko si nenapísala. Syn môjho manžela bol súčasťou môjho života ešte skôr, ako som ho malého spoznala, pretože do vzťahu som išla s tým, že to tak bude.

@melanta odkial vies ze som sa nebila? Ja som nepovedala ze ho nenavidim trosku chore domyslat si

autor
8. júl 2025
@mk1111111111

Nemoaj tam tu ex. Pises o dietati, to nemoze zato, ako rodicia zili.
Ty s nim vztah nemusis mat, staci ak priatela podporis v stretavani sa s nim

@mk1111111111 umna ona za nic nemoze ale partner to moze brat po svojom

jesenzima
Autor odpoveď zmazal
autor
8. júl 2025
@anna777115

@anonym_auto
@anonym_autor Veď, to nikto netvrdí, ale tie pocity, ktoré máš voči nemu, musíš spracovať, či už sama, alebo za pomoci odborníka. Nemôžeš sa stavať do pozície partnera a jeho syna.

@anna777115 predstav si bola som na sedení a tam mi nenasli ziadnu poruchu ani nic iba v skratke ze su to reakcie mozno na to ze som bola voci nemu prehnana ze som proste isla na to hrr…

dorizzz
8. júl 2025

Ja neviem, ty si sa tu prišla asi hádať len, ja som ti asi jediná nenapísala nič čo by ťa mohlo uraziť a so mnou nekomunikuješ. Tak sa tu teda obhajuj a hádaj, ty normálnu radu nechceš, len nevieš čo so sebou a prišla si tu zrejme len víriť vodu.

really8
8. júl 2025
@anonym_autor

@really8 chcem len najst asi fakt pochopenie lebo mna to trapi ako to mam ako som pisala travila som s jeho synom cas ak som studovala pocas prazdnin kupovala som veci potom proste zivot isiel dalej partnwr robil davno tu kde byvame tak som sla aj ja kedze odtialto pochadzam a proste dnes aj dlhsie sa veci maju tak ze nemam iba zaujem sa stykat nic ine…

@anonym_autor a naco tie omacky o vyzivnom podvadzani trhani a bla bla. Ved tam nechces sa stykat. No a? Nie si prva ani posledna. Vsak ty nemusis. Ale s tymi krstinami si to prehnala. Ci chces nechces je to jeho dieta. To si musis uvedomit.

melanta
8. júl 2025

Táto žena je zhluk zla a frustrácie, škoda diskusie.

chrobak7
8. júl 2025
@anonym_autor

@anna777115 nic zle som nanho nenapisala kokos!!

@anonym_autor Ty si si vzala chlapa so záväzkom. Aj keď ste sa nateraz toho jeho syna zbavili (neviem, koľko má rokov, nevšimol som si to v príspevkoch), ale to bude jeho syn až do konca jeho života. Aj pri dedičskom konaní, uvedomuješ si to?

autor
8. júl 2025
@jesenzima
Odpoveď bola zmazaná

@jesenzima neopustil co nema pravo mat sa dobre? Jeho byvala chcela osobnu starostlivost cite vsetko riadi ona moj partner jej ma platit a driet nic viac

autor
8. júl 2025
@melanta

@melanta vďaka

dorizzz
8. júl 2025
@melanta

@melanta asi tak, iba zmárnený čas

autor
8. júl 2025
@dorizzz

Ja neviem, ty si sa tu prišla asi hádať len, ja som ti asi jediná nenapísala nič čo by ťa mohlo uraziť a so mnou nekomunikuješ. Tak sa tu teda obhajuj a hádaj, ty normálnu radu nechceš, len nevieš čo so sebou a prišla si tu zrejme len víriť vodu.

@dorizzz vďaka az na to ze sa preto trapim a prepac postupne pisem na nenavistne komenty namiesto otazky preco slusne

autor
8. júl 2025
@chrobak7

@anonym_autor Ty si si vzala chlapa so záväzkom. Aj keď ste sa nateraz toho jeho syna zbavili (neviem, koľko má rokov, nevšimol som si to v príspevkoch), ale to bude jeho syn až do konca jeho života. Aj pri dedičskom konaní, uvedomuješ si to?

@chrobak7 ja som sa ho nezbavila extrem co si domyslate

jesenzima
8. júl 2025

Ja nikdy nepochopím, ako rodič dokáže opustiť vlastne dieťa kvôli inej žene/mužovi, mať ďalšie dieťa a to prvé ignorovať..

autor
8. júl 2025
@really8

@anonym_autor a naco tie omacky o vyzivnom podvadzani trhani a bla bla. Ved tam nechces sa stykat. No a? Nie si prva ani posledna. Vsak ty nemusis. Ale s tymi krstinami si to prehnala. Ci chces nechces je to jeho dieta. To si musis uvedomit.

@really8 hej? Nepoznas dovod preco to vtedy tak bolo…

mk1111111111
8. júl 2025

Nemas ciste svedomie a to Ta dohana

jesenzima
8. júl 2025
@anonym_autor

@jesenzima neopustil co nema pravo mat sa dobre? Jeho byvala chcela osobnu starostlivost cite vsetko riadi ona moj partner jej ma platit a driet nic viac

@anonym_autor má právo mať sa dobre. Má právo aj to dieťa na otca. Keby sa takto vykašľal na vaše dieťa? Tiež budeš obahjovat jeho práva? Či to už bude iné?

dorizzz
8. júl 2025
@anonym_autor

@dorizzz vďaka az na to ze sa preto trapim a prepac postupne pisem na nenavistne komenty namiesto otazky preco slusne

@anonym_autor a toto je presne chyba, keby si si všímala radšej normálne otazky tak by si možno aj dostala normálne rady, ale takto si nič nepomôžeš lebo je v tebe veľa zla a zlosti, neviem možno si ešte mladá a potrebuješ dozrieť a zmieriť sa s niektorými vecami, kým budeš takto rozmýsľať nezmení sa v tvojom živote nič

autor
8. júl 2025
@jesenzima

Ja nikdy nepochopím, ako rodič dokáže opustiť vlastne dieťa kvôli inej žene/mužovi, mať ďalšie dieťa a to prvé ignorovať..

@jesenzima nikto ho neopustil on nema sudom stanove stykanie a po druhe kolko krat mu ho ani ex nedala kvoli vyhovorke..ah nespytas sa a sudia