icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

babulkomale
1. jún 2023

@oranzovyvevericnik dali ti sancu alebo si si nasla nove?

klarolinne
1. jún 2023

@1fifinka1 veď vidím. Tu je doslova hon na čarodejnicu a rady typu zavolaj do agentúry 🤦🏻‍♀️ a autorka si pokazí vzťahy v rodine kvôli cudzím ženám, ktoré z toho majú šou.
Akože určite aj nevesta rieši detinsky, ale keď sa budú tváriť ako dve škôlkarky obe, tak to len rodinu zbytočne rozháda. Že to stojí za to, dúfam

stevvvka
1. jún 2023

@1fifinka1 lebo na to sú dnes telefóny, aby ja som svoj čas trávila tým, že budem hľadať sesternicu po meste. Aj to, že nevesta telefón nedvíhala (nie raz, viackrát), aj to, že nezavolala späť, je z jej strany odpoveď. Ignoruje autorku.

Nejde tu o tu kartu, ide o celý prístup potom, toľko ignoracii, kriku, no takto sa kamoška nechova.

altaya
1. jún 2023

@klarolinne a nechať si na seba nakričať od nevesty a ešte aj jej mamy. Vidíš, ako sa správajú. Tak načo? Riešiť sa problém dá, ale iba s tým, kto chce.

lucky_k
1. jún 2023

@1fifinka1 ale už prestaň, určite po tom ako by som jej x písala, x krat volala a aj muz volal ženíchovi a ona ignor, išla osobne domáhať pozvánky....nevesta nemusela nič??? ani len slušne odpovedať keď má neprijatý hovor?..., má agentúru, mamku čo všetko riadi a ešte @autorka mala spraviť niečo navyše...trošku sa vži už do autorky, si fakt mimo

stevvvka
1. jún 2023

@klarolinne vzťahy v rodine pokazila nevesta. Prečo klame, odrbava? Nech jedna na rovinu. Toto je fakt detinské, aby si jedna dospelá osoba musela domyslat, či je pozvaná, či nie.

1fifinka1
1. jún 2023

@klarolinne to je ťažko no. To je tu ako scenár pre danielu steelovu alebo Toskánsku vášeň. Keby to šla autorka riešiť hneď na začiatku, nebolo by čo čítať na 100 stranách. Treba udržiavať davove šialenstvo. Aj Riso spieva, Prečo ľudia pália mosty, prečo len sú takí sprostí. Lebo týmto sa pokazí komplet všetko. Ale vieš z niektorých nás, je nás tu možno 5 hovoria asi skúsenosti zo života. Ze treba občas odhodiť aj to hlúpe ego, Ze pravda je vzdy! niekde uprostred. Dnes tu sme, zajtra nemusíme a načo si kaziť takýmito sprostostami vzťahy. Len ostat nad vecou je strašné ťažké a nedokáže to veľa ľudí.

autor
1. jún 2023

@1fifinka1 ano moja chyba..toto som mala presne urobit

1fifinka1
1. jún 2023

@lucky_k Šla by po vysvetlenie. Už to toľko neprezivaj lebo ta rozdrapi.

doriiis
1. jún 2023

@autor....chces ísť na tu svadbu?

heidi4
1. jún 2023

Komentar jednej baby v inej diskusii sadol ako rit na serbel k tejto diskusii:
"Sebavedoma zena sa nepotrebuje zhadzovat, ponizovat ani podlizovat.'' - autorka, maj to na pamati. 🙂 Fakt to nepotrebujes.
Ja uz fakt nemam co dodat. 🙂 Niektore komentare o dalsom pchani sa do ''zadku'' ci ''zachranovania toxickych vztahov stoj co stoj'' su tu uz fakt riadne od veci. :-/ (baby bez stipky sebareflexie? Nepoznate vlastnu hodnotu?)

1fifinka1
1. jún 2023

@doriiis jasne, že áno.

stevvvka
1. jún 2023

@1fifinka1 dookola omielas, čo mala urobiť autorka pred troma týždňami... Áno mala, ale nakoľko neexistuje stroj času, prd jej táto tvoja rada pomôže. Ze nejednala tak, ako by jednala tvoja dokonalosť (po vojne je každý generál) je fakt. Ide ale o to, čo všetko nevesta urobila a NEUROBILA potom..

doriiis
1. jún 2023

@1fifinka1 .....mne je to jasné,len čakám na úprimnú odpoveď autorky

1fifinka1
1. jún 2023

@stevvvka taki ako ty, zachránia svet. Amen.

lucky_k
Autor odpoveď zmazal
owecka
1. jún 2023

@1fifinka1 ja si tiez myslim, ze pravda je niekde v strede a chybu robia obe strany... spravaju sa obe horsie ako male deti. Nejake dieta mi zobralo lopatku na pieskovisku tak sa bachnem o zem a zacnem plakat😆 ale rodina musi byt narusena komplet...lebo takyto hrot to je fakt az neuveritelne

stevvvka
1. jún 2023

@1fifinka1 autorka odhodila ego viackrát, len ty to nevidíš. Nauč sa čítať s porozumením. Autorka nikde nepáli mosty aj tu posranu harmoniku chcela požičať..

lizatko1009
1. jún 2023

Baby není tu ešte jedna téma? V sobotu sa vydávam a nechcem pozvať moju sesternicu?

lucky_k
1. jún 2023

@1fifinka1 ach dievča 😂

sparkling
1. jún 2023

Autorka, vies co. Ja by som bola rovnako nasrata a ublizena ako ty. Ale. Do kostola by som jej ruku podat išla a tam by to zhaslo. To je presne to, kam si dostala oficialnu pozvanku. Ak ta chcela mat pri svadobnom stole, bolo to z jej strany treba odkomunikovat. A keby sa ma niekto z rodiny pytal, poviem, ze sa zucastnim do takej miery, do akej so mnou buduci mladomanzelia pocitali a hotovo.

autor
1. jún 2023

@lizatko1009 asi by nas tu vsetky vykotila a mna najviac keby tu taka bola

autor
1. jún 2023

*vykotilo

1fifinka1
1. jún 2023

@lucky_k ze dievča 🤣🤣🤣

majka1921
1. jún 2023

Vyse 100 stran diskusie🤦‍♀️

ann092
1. jún 2023

@sparkling veľmi rozumný komentár 👍

autor
1. jún 2023

@sparkling vies co a ja presne toto aj zvazujem ze urobim..manzel nie to je jasne ze on nepojde ale asi mne to nedá a pojdem ale len preto aby fakt som z toho ja nevysla ako ta zla co trucuje a nechce prist na svadbu..lebo uz sa zacina po rodine cim dalej tym viac sirit ze ja nechcem ist z nejakeho dovodu..

kukuk29
1. jún 2023

inak u nas sa chodi osobne pozyvat - prinesies oznamenie aj karticku a osobne povies ze sme vas prisli pozvat na svadbu ... tak sa neda vyhovorit ze nebola mala karticka vlozena v obalke 🙂

lucky_k
1. jún 2023

@1fifinka1 mna urcite nerozdrapi, neboj ... ja som v klude, čítam s porozumením, čo by si tiež mohla skúsiť, aby si netočila furt čo mala autorka spraviť a komunikujem...inak svadba je nevesty, tak tá má všetko organizovať a nie aby si po pozvánky chodili svadobčania..

hanaxxx
1. jún 2023

@1fifinka1 ano je to detinske zo strany nevesty ;)