Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Fuuu výsledok celej svadby budu dodrbane vzťahy v rodine 🙈
Som rada, že sme mali iba malú svadbu s mužom a, že sme všetci v rodine normálny viac menej😁 , lebo toto už čo sa rieši je nad chápanie normálneho človeka si myslím😕
@taga ale zas niekedy sa zide pohlad uplne nezainteresovanych ludi a roznych. ved to co urobi je na nej. minimalne sa tu vyventilovala a zabavila. ked ju to zozieralo najviac. a co. ved kto nechce necita ani sa nezapaja.
Len,aby to nedopadlo ako u nás v rodine. Mamka sa rozviedla a jej brat, to nevedel prijať. Prestal s ňou rozprávať, navštevovať...aj napriek tomu, že jeho manželka bola s mojou mamou kolegyňa. Moja mamka ju ešte v práci zaúčala a častokrát jej pomáhala,keď nestíhala. Takže nikto si nevšimol ,,ich mŕtvy vzťah ". Neskôr mamkin brat robil oslavu v reštaurácii. Všetci boli pozvaní okrem mojej mamky. Pár dní pred oslavou sa dozvedela ich ďalšia sestra. Tak brat prišiel do práce k mojej mamke a pred všetkými kolegyňami ju pozval s ospravedlnením,že sa nejako pozabudli. Pripomenul,že na oslavu pozýva aj nás deti. Prišli sme na oslavu a jej brat nám vraví: tak už,keď ste tu tak vám nachystáme stoličky. Aj napriek tomu,že sme neprišli poslední museli sme čakať, kedy nám čašníčky nachystaju stôl a stoličky. Medzitým sme sa boli zvítať s ďalšou rodinou. Samozrejme,že sme si už aj sadli za stôl. Zrazu prišiel ujo, chytil mamku za rameno a vraví: už máte nachystané. Mamka sa ozvala,či to nie je jedno,kde sedí,keďže menovky nie sú na stole. No on ju ešte raz potiahol za ruku. Prichystali nám miesto pri muzikantoch. Porcie nám také priniesli🤦♀️: ja s bratom sme už mali 16 a 17 rokov a priniesli nám polovicu z detskej porcie🤦♀️ Samozrejme nikto z rodiny nevidel,keďže sme sedeli mimo rodiny.
Mňa by zaujímala jedna vec, nepostrehla som, či sa to tu niekto pýtal.. a teda, že keď je sestrin manžel taký dobrý kamarát so ženíchom (že mu ide za svedka..), či sa on nepýtal kamaráta na túto ošemetnú záležitosť - čo sa deje, ako k tomu došlo a hlavne, prečo k tomu došlo... Či to bolo ozaj nedorozumenie, alebo účelové.. Skrátka jeho vyjadrenie. Autorka- neriešil to švagor s kamošom?
Ja som tiež nečítala všetko, ale napadá mi ešte možnosť, či sa ženích nevyjadril o tebe ako o sexi sesternici? Niektoré ženské vedia byť šialene jesitne a možno na teba žiarli. Možno ju ženích podviedol, ona netuší s kým a podozrieva teba. Možno mala niečo s tvojim muzom.
🙈 už keď tu je tých 115str tak si dovolím trochu zakonspirovať.......
Naozaj niektoré vedia žiarliť aj ma vlastnú sestru.....
@tomcimka tak z tohto mi prišlo normálne nevoľno. Toto je úplné dno, nikdy nepochopím ako sa niekto dokáže až taktonúboho správať. Úprimne ma mrzí, že ste museli niečo takéto pretrpieť. Ako sa k tomu postavila vaša mamina? Predpokladam,že sa už s bratom viac nekontaktovala či?
Ale samozrejme v žiadnom prípade ja tu svadbu by som nešla. Ako ZVYSOKA by som na nejaké ,,mosty" ci ,,rodinné vztahy" kašľala..... také citove a naivne prejavy mam chvalabohu za sebou....
Nestala by mi ani za to, aby som venovala svoj čas ceste na tu svadbu a zo svaby.... stratený zabitý čas. A reči ostatných by som mala.este hlbšie v dupie
@tomcimka Takze vlastne pozvanie tvojho uja pred mamininymi kolegynami a zaroven aj ospravedlnenie nebolo z jeho strany myslene uprimne a vazne?On si pravdepodobne myslel,ze tvoja mama nepride,pretoze nic pre vas nenachystal a este uboho povedal pred ostatnymi,ze ked uz ste tu,tak sa vam nachysta.
Fuuuu,toto je tiez ina kava...Aspon tu niektore pochopia,ze aj takyto ludia ziju medzi nami...
@martinkatinka prečo?
Ak ste si boli blizke skusila by som zavolat jej nastavajucemu alebo jej rodicom ci s vami rataju. Mozno na vas popri stresoch okolo svadby. Najhorsie su domnienky. A uvidite co vam povedia. Aspon budete mat jasno co a ako. Nevnimala by som to ako vnucovanie ale ako vyjasnenie nejasnosti.
@unicornlady Dakujem
@rebellefleur za mna je “okej” akykolvej slusny nazor. Ale pytat si dokazy - fotky v anonymnej diskusii? Naozaj ti toto pride normalne? Je okej neverit tu tomu, je okej doverovat. Je okej vyslovit nazor slusne. Nie je za mna okej, aby sa zeny dohodli na cudziu svadbu atd. Tie fotky su za mna hrot… to uz nech tu damy popridavaju svoje obcianske a potvrdenie o svojpravnosti - to je vtip ak by to niekto nepochopil
update pre tie ktore to zaujima ešte :..nevesta mi odkazuje ze na svadbu sme pozvani ale ze nech necakam ospravedlnenie lebo ona nema zaco sa ospravedlnovat..a ze mi to odkazuje posledny krat lebo uz raz odkazala ze sme pozvani a ak neprideme je to potom nasa hanba... ze ona ma nebude pozyvat 20x krat ..s timto volala nevestina matka uz teraz mojmu otcovci a nech mi to odkaze
@aluskasm ty si asi nečítala diskusiu.
Autorka písala neveste niekoľkokrát, bez odpovede.
Volala jej viackrát (nevesta nedvíhala), keď konečne dvihla, povedala, že nemá čas a zavolá neskôr.
Potom muž písal ženíchovi - ten sa vykrútil, že hostí rieši nevesta.
Autorkina sestra volala neveste, aby s ňou vyjasnila, čo sa deje - nevesta aj napriek tomu autorke nevolala. Miesto toho jej volala nevestina mama a nahučala na ňu, že čo robí cirkus.
Agentúra, ktorá organizuje svadbu obvolavala cez týždeň hostí, aby potvrdili účasť - autorke nevolali.
Nakoniec nevesta naklusala autorke domov, nakricala na ňu, zahrala sa na obeť a zaklincovala to tým, že však autorka nech si robí čo chce (a chodiť nemusí) len nech presvedčí svojich rodičov, aby prišli (keďže autorkina matka odmieta ísť na svadbu).
veri ešte niekto ze ona ma uprimen na tej svadbe chce?..lebo ja uz vobec nie
@miskakyblik 🌹
Nevesta je úplná úbožiačka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
No, ale zase, nevolala nevesta (ani len tvojmu otcovi), zase to riešia iní, ako keby ona bola nesvojprávna. Neochraňovali ju vždy rodičia priveľmi? Že veci za ňu riešili, vybavovali..
@autorka
Čítala som všetko...bola som za to aby si nešla ale teraz neviem či by nebolo lepšie ísť kvoli vzťahom v rodine..
@mima1608 aj pre mna..vsetkym nakolo vedia zavolat alebo zdvihnut a povedat ale mne nie..mne len odkazuju akoby som bola neviem co..ze ani nestojim za to aby mi niekto riadne odpovedal
takže nevesta odkazuje, zase po tretej osobe, omg nech si vraví, kto chce, čo chce takto sa to nerobí, takto sa na svadbu nepozýva, od začiatku Vás na tej svadbe nechcela a nikto ma nepresvedčí o opaku.