icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

cacianka
2. jún 2023

@zuza265 možno som sa pomýlila, fakt netuším. Ale ty mi píšeš x x.
mier, mir peace,

maxalla
2. jún 2023

Uf.. precitala som to cele a teda ze to bolo..
Mrzi ma, ze to takto dopadlo. Autorka, drzim ti palce, nech sa to itrasie, ak o to este stojis. V mnohych situaciach by som reagovala asi rovnako, v niektorych inac, ale chapem, ze si sa snazila vyriesit vec co najtaktnejsie, hoci to takto blbo vypalilo.

Neviem, ci ta tam nevesta od zaciatku chcela alebo nie, ale ja sa priklanam skor k tomu, ze ide o nedorozumenie, nie o zly umysel. Niektore tie konspiracie, co tu zazneli.. damy by sa mali dat na scenaristiku..

Nejdem ti radit, co mas robit, lebo sama neviem, kde je pravda. Poviem ti len, co by som urobila ja. Napisala by som jej poslednu sms v snahe nejak to este s graciou urovnat alebo aspon uzavriet, v zneni..

Mila XY,

mrzi ma, ako to cele dopadlo a aj to, ze sme si nedokazali tu vec vyjasnit. Ak som ti nejako ublizila, tak sa ti ospravedlnujem, nebol to moj umysel. Zelam ti vsetko dobre a dufam, ze sa vasa svadba vydari co najlepsie. Ak by si sa chcela porozpravat, si u mna kedykolvek vitana, myslim na teba a mam ta rada.

...

Dalsi tah by uz bol na neveste.
Ak slo o nedorozumenie, tak by to bolo pekne gesto a ak aj o nedorozumenie neslo, tak by som mala aspon klud na dusi, ze som sa snazila.

Mne osobne by to za to stalo, odlozit na chvilu hrdost kvoli cloveku, co mi bol doteraz ako sestra a aspon takto to uzavriet. Bolo by mi potom lepsie, aj ked by bola pravda, ze ma na svadbe nechcela.

cacianka
2. jún 2023

@unicornlady a ešte si zabudla že tetka volala bratovi, aby prišli a aby odkázal dcére nech sa nezduva

erikavesela
2. jún 2023

@kocurikpupcek ta tvoja svokra moze byt rada, ze nie som jej nevesta..pretoze by neodisla do saly, ale rovno zo svadby...

kocurikpupcek
2. jún 2023

@erikavesela 😅 😁😁😁

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
teleskop
2. jún 2023

autorka citis sa psychicky lepsie uz?

kocurikpupcek
2. jún 2023

@erikavesela pod mojím nickom mám tu aj iné príhody s mojou svokrou. A šťavnatejšie. Už to beriem časom s humorom.Možno to iné ženy berú ako ohováranie, ale ja toto písanie mám fakt ako terapiu. Inak by mi dekel vybuchol.Mne to viac pomáha ako zaťažovať kamošku týmito príhodami s ňou.😁😅

evaachesa
2. jún 2023

@sparkling jeeje zlatá si. 😅❤️
No naposledy som skončila pri tom, ako sa riešilo že autorka spomínala že nemôže len tak skočiť za nevestou 150km a potom trochu neskôr písala že je nevesta už 3 týždne kvôli svadbe u rodičov v rovnakom meste...začalo sa teda šíriť podozrenie či nejde o výmyslel nakoniec. 😏

erikavesela
2. jún 2023

@kocurikpupcek musim kuknut🤣🤣🤣

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford bud taky laskavy/-á, svoju obsesiu presmeruj na markusa rashforda 😁

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur zhorela si ako fakľa. Pani dokonalá. Je zaujímavé že ty veľmi kritiku neprijmas. No do autorky si do teraz sila jedna radosť.

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford kedy si konecne uvedomis, ze tvoja obsesia mojou osobou mi je totalne smiesna? Nebudem donekonecna vypisovat s osobou, ked viem, ze sa nezhodneme. Je to strata casu, ale kludne si to nazvi ako chces,aj ze som zhorela ako fakla 😁

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur jedna vec mi prekáža že sa ponizujes a fabulujes

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford potrebujes kontakt na dobreho odbornika? 😉 a uprimne, mam u .., co tebe prekaza 😉

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur ináč ja nereagujem na tvoju osobu ale na tvoje fabulacie a klamstvá.Je dobré mať odborníka po ruke určite využívas jeho služby. Ja nepotrebujem na rozdiel od teba odborníka. Teba ja môžem kľudne nazvať že luharka. Všetky znaky tvojho písania tomu svedčia

momoftwo
2. jún 2023

@markusrasford
@rebellefleur

Mozete sa tu vy dvaja prestat hadat a pisat si SS? Robite tu zly vzduch a este kvoli vam zmazu temu, to by sa vam cca 500 zien velmi podakovalo👍

markusrasford
2. jún 2023

@momoftwo nech ju zmažú mne je to tak jedno.

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford ked mas nejaky vnutorny problem, vyhladaj odbornu pomoc alebo si zaloz svoju temu na mk. A bud tak laskavy/-a a prestan ma obtazovat svojimi tliachaninami. Dakujem

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur ty ju viac potrebuješ dokonale si to predviedla tebe neustúpim ani mm

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford jediny,kto tu neustale reaguje na moju osobu, si ty 😉 cau pa 👋👋

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur ako ja nereagujem na tvoju osobu. Ja reagujem na tvoje klamstvá. Neznášam luharov a fabulatorov. A ty si oboje.

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford 👋👋

kikushaa
2. jún 2023

@rebellefleur
@markusrasford jezis nevadte sa 🙏

laila22
2. jún 2023

@autorka čo nové, svadobný koláčik ku kávičke máš? Či si cvakla naprázdno?

michellemary
2. jún 2023

@laila22 aj mňa by zaujímalo, či poslali autorke výslužku, a ak áno, kto ju priniesol...

listy456
2. jún 2023

@rebellefleur jedna vec je ze sa tu hadas a robis bordel v diskusii ale druha ze fabulujes o tom ako je diskusia vymyslena a priklanas sa k tomu ale aj tak si na kazdej strane zo skoro 130.... zamyslela by som sa nad sebou a potom reagovala na inych, nestoji ta nic neodpovedat na blbe komenty uz ked mas potrebu sem pisat o tom ako je diskusia nedoveryhodna... to ta ale i tak nezastavilo tukat do klavesnice ako blazon a odpovedat na komenty odveci tak neviem komu je co smiesne lebo mne pride vtipne spamovat diskusii za prve o tom ako je nedoveryhodna a za druhe spamovat ju odpovedami ludom ktori ta udajne nezaujimaju

rebellefleur
2. jún 2023

@listy456 vy mate vsetci asi pocit, ze do diskusie sa mozu zapajat LEN ludia,kt maju vsetci komplet rovnaky nazor. Vyjadrenie ineho nazoru, nie je hadanie sa. Jediny, kto tu ma potrebu robit dusno, su ti, kt neznesu iny nazor ako ten svoj. A vyjadrovat sa ku fabulacii v ANONYMNEJ teme na MK, .. co uz mam na toto povedat 🙈

rebellefleur
2. jún 2023

@listy456 jaj, az teraz som pozrela, ty si nick zalozeny 5/2023, obsesivny futbalista 2/2023 😁 vies o tom, ze duplicitne nicky su tu zakazane? 😁 cau pa 🖐🖐

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur hrala si sa na Monka keď si svetu oznámila že @autorka napísala že jedno auto a 130 hostí a že to nesedí. Hráš sa aj teraz na Monka lezies do profilu lebo ti napisal pravdu. Nie že by si reagovala na tvoje klamstvá ale riešiš že má viac nickov. Treba ešte niečo dodať. Ty si manipulátor od tvojich prešľapov upútať na iného