icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

listy456
2. jún 2023

@rebellefleur kludne admini mozu skontrolovat ip adresy ale dakujem, o duplicitnych uctoch toho asi vies 😂😂😂 to az tak neveris ze aj iny clovek ma rozdielny nazor?? dalsia vec je ze ja som nenapisala aby si sem nepisala a nevyjadrovala svoj nazor 😂 ja som podotkla ze vsetky tie komenty vypovedaju o tebe az prilis a navzajom si protirecia napr ako stracas cas nad niecim co je podla teba vymyslene a ako rozpravas ze ta niekto nezaujima ale aj tak hrdo odpisujes 😂😂 trosku sebareflexie by nezaskodilo cloveku co vychovava dieta

mimka1402
2. jún 2023

@rebellefleur Ja netuším prečo máš potrebu tu extrémne toxickým spôsobom spamovať svojimi "názormi". Hlavne, keď nik naň nie je zvedavý a iba reaguješ pasívne agresívne a myslíš si, že je to ok. Vyjadriť názor je ok, ale nikdy by ma nenapadlo niekde prispievať takým spôsobom ako to robíš ty. Nemáš nič iné na práci či máš nejaké osobne problémy a tu ti to pomáha si to ventilovať? Lebo naozaj nerozumiem.
Veď vypni si upozornenia a nereaguj. Nie je na tom nič ťažké a určite to zvládneš. 😉 Ale dat si námahu tu sliediť a odpisovať na niečo čomu neveríš každej druhej.. No ok. Tak si to už napísala asi 120x, tak ešte napíš 120x, možno ti bude lepšie na duši alebo ja neviem prečo potrebuješ svoj názor takto detinsky presadzovať a venovať tu toľko času. Naozaj nerozumiem.

rebellefleur
2. jún 2023

@markusrasford 😁😁😁 fajny matros 🤣🤣 min 3x ti pisem, aby si prestal cloveka obtazovat. Dakujem

listy456
2. jún 2023

@mimka1402 @markusrasford nerobte ved my sme jeden clovek 😂😂 slecna
@rebellefleur si kaka do pusy ale ked na to niekto poukaze tak zacne cuvat... treba vymazat komentare zial sa daju este stale precitat. Deti dnes vychovavaju deti. Ona 3x povedala ze netreba obtazovat ale aby nereagovala to ju nenapadne. 😂😂 smiesky riadne

rebellefleur
2. jún 2023

@listy456 😁😁 deti vychovavaju deti, toto ma fajne pobavilo 😁 dakujem za velmi plodnu debatu, autorke tu svojimi komentami kazite jej diskusiu 🙂

minka201
2. jún 2023

@autorka Svadobné koláče ti doniesli?

markusrasford
2. jún 2023

@rebellefleur nemám pocit že ja niekoho obtazujem.nemanipuluj ľudí píš k veci.

listy456
2. jún 2023

@rebellefleur no aka zlata 😂😂 reci na 130 stran ale vyjadrit sa k veci, preco si kakas do pusy, na to uz kapacitu nemas 😂😂😂 chod vzdelavat dieta a nekaz autorke diskusiu tym ako ju tu obvinujes z klamstiev a spamujes stupidnymi komentarmi o tom ako ta niekto nezaujima ale aj tak mu odpisujes.... este tu mas aj fotku ved to je trapas ako rit 😂😂😂😂

rebellefleur
2. jún 2023

@listy456 👋

autor
2. jún 2023

Nie zatiaľ žiadne koláče nič..segre a máme už doniesli

ema22270
2. jún 2023

Tak to je zaujimave naozaj, ze teda Vam ziadne kolace nepriniesli.

1fifinka1
2. jún 2023

@ema22270 a prečo by mali?

listy456
2. jún 2023

moja to ma tak mrzi... ja som ti sem este nepisala ale strasne s tebou sucitim :( prosim ty sa iba necit zle najma ak bude natlak zo vzdialenej rodiny... ty vies svoju pravdu a jeden velmi mudry clovek mi raz povedal aby som vzdy konala tak nech moje svedomie je cistucke a to urob aj ty, bude sa ti zit lepsie :/ nenechaj krivdu zametat s tebou to cloveka znici lebo co pises vyzera ze vsetci budu krivdit tebe ale ty si to nezasluzis, len si sa chcela porozpravat a spravili z teba princeznu co chce byt stredobodom pozornosti a mrzi ma to lebo ty si mala dobre umysly... dufam sa s tym vysporiadas a naberies na to silu je to tazka situacia aj ked ta do nej dostal niekto iny.... hlavne si nepripust ze si sa do nej dostala ty lebo to neni pravda! a to vies len ty a aj nevesta ak ma aspon kus chochmesu.. posielam ti aspon virtualne objatie

katka2602
2. jún 2023

Nejdu na svadbu, tak prečo by mali nosiť koláče aj autorke? Čo je na to zvláštne?
@ema22270

doriiis
2. jún 2023

Preboha....sága pokračuje.🤦🏻‍♀️

1fifinka1
2. jún 2023

@doriiis graduje

listy456
2. jún 2023

@katka2602 lebo nevesta sa tvari ze ona ma svedomie ciste a o ziadnom nedorozumeni nevie.... asi keby nevedela zachova si tvar nemyslis?? a uz keby ju tam fakt chcela ako nemala odvahu jej povedat do oci ale poslala to po mamke ta aspon posle tie kolace ako znak ze fakt slo o nedorozumenie a chce ju tam. . ona si ale dobre je vedoma co robi 🙂 a kolace sme posielali aj rodine ktora na svadbu nesla ale to je ina situacia

lejla77
2. jún 2023

@katka2602 ved ani autorkina matka nejde na svadbu a jej kolace doniesli

katka2602
2. jún 2023

@listy456 ale prosím ťa vieme aká je nevesta, tak je naozaj naivne si myslieť, že im niekto donesie koláče a keďže 2x sa jasne vyjadrili, že na svadbu nepôjdu tak nemajú dôvod im niečo nosiť. Už len z princípu to nedovolí matka nevesty, aby im niečo doniesli.

katka2602
2. jún 2023

@lejla77 pozor oni idú na obrad, ale nejdú na hostinu to je iné, takým ľuďom sme koláče dali aj my. Ale ľudia čo neboli na svadbe vôbec? Nemáme dôvod im niečo dať (pokiaľ nebol dôvod neúčasti na svadbe opodstatnený napr choroba)

lejla77
2. jún 2023

@katka2602 to ste davali vysluzky vsetkym co prisli gratulovat na obrad? Vysluzky sa davaju pozvanym hostom na svadbe,ci?

lejla77
2. jún 2023

Ale ved jasne ze im nic nedonesu, kedze ani pozvani neboli

jeennyv
2. jún 2023

@autorka…sledujem celu diskusiu, fandim ti, parkrat si ma nasr svojou dobrotou, ze si ich mala rovno poslat tetku nevestu atd..kade, tade…ale tolko kopancov zo strany nevesty, co si dostala, ze kolace pises tomu len korunu nasadili..to ja nechapem fakt, co uz bolo take, ze si tak nevitana….drzim ti palce v zivote a ber to tak, ze sa ukazala cast rodiny a budes mat klud 💪🏻💪🏻💪🏻

srdeenko19
2. jún 2023

@1fifinka1
@doriiis a vy dve by ste sa už mohli odtiaľto odhlásiť, načo sem píšete stále vaše trapne komentáre? 😂 Nemáte nič lepšie na práci? 😛

1fifinka1
2. jún 2023

@srdeenko19 nemáme. A teba to čo trápi?

srdeenko19
2. jún 2023

@1fifinka1 vypisujes tu zbytočne a trapne komentáre, tak ma to strašne trápi 😂😂😂🤣

katka2602
2. jún 2023

@lejla77 nie všetkým, rodine ktorá dala dopredu vedieť, že na hostine nebude. Jasne, že nie všetkým 😁🙆‍♀️

1fifinka1
2. jún 2023

@srdeenko19 tak nereaguj.

srdeenko19
2. jún 2023

@1fifinka1 radšej si píšte s dorinkou IP, lepšie spravíte. 😊

1fifinka1
2. jún 2023

@srdeenko19 daj mi prosím ta pokoj. Bud taka láskavá, ďakujem.