Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@1fifinka1 Preto odkedy je v meste sa nevesta neprišla ani na sekundu pozrieť na krsniatko a sesternicu? Preto agentúra nezavolala aspoň ohľadom jedenia napríklad či dieťa ide alebo ake jedlo môžu? Preto nevesta nebola ochotná mesiac odpísať alebo zavolať späť? Veď iba len tak zájsť na kávu? Preto nevesta namiesto zavolania priamo autorke odkazuje všetko cez ostatných? Nie. Nič z toho nedáva zmysel.
@1fifinka1 odkedy najlepšej kamarátke ktorú považujem za VIP že pozvanie na svadbu je pre ňu automaticky, nezdvíhal telefonáty, neodpovedám na správy, skratka nie že ju sama nekontaktujem ako prvá ale ani neodpovedám na kontakt, nenapíšem jej kef prídem do miesta jej bydliska a na tému či prist si neprísť povedať, vy sa zariaďte ako chcete ale rodičom povedzte aby prišli. Proste hocijako sa môžeš snažiť že to vyznelo ako nedorozumenie, tak nie, nevesta ju na svadbu nepozvala a ani ju tam nechce
@maja22 pozri autorka pridala do celého príbehu kúsok drámy, kúsok prifarbila a hlavne svoj subjektívny pocit, ovplyvnený komentármi. Nie všetko možno bolo takto aj naozaj. Stále je to anonymné fórum. Keby sme počuli druhu stranu možno by sme zmenili názor. Ak neexistuje relevantný dôvod prečo by ju nem ala pozvať, čo uznala aj autorka tak to vidím na nešťastnú komunikaciu.
@tomcimka to by sa nevesta najprv musela uracit dvihnut telefon.
No vyzerá to tak že ani nedostanete🤦♀️tú výslužku
Ale tu o ziadnu blbu karticku neslo. Autorka len chcela pocut/citat, ze je na svadbu naozaj pozvana. A ostatne sa potentovalo volnym padom ... Nevesta to nepochopila, pre nu pozvana bola ... Ci ju agentura v zozname mala alebo nie, je uplne jedno. Urcite sa vzdy najde niekto, kto je zaradeny zle, je navyse, zabudlo sa na neho... Tu zlyhala komunikacia, ano hlavne na strane nevesty.
@1fifinka1 ja si myslim ze si predsa nemoa byt nikym ista, autorka ma male dieta atd, mozu mat naplanovanu dovolenku alebo cokolvek. Akoby mohla vediet ze iste pride? To bola iba vyhovorka...
@gabriela876 veď o tej svadbe sa vie pol roka, prečo by si plánovala preboha dovolenku?
@sccarlet jasné že nie..tie sa rosnasali včera..
@tomcimka je to možné ale mne tak isto nik nepomáhal so svadbou a to som ja nemala ani agentúru.na pomoc všetko som sama riešila s mužom a mamou mojou.a keby sa zmienila že dačo treba pomôcť vybaviť..alebo zohnať neváhala by som pomôcť..len mi spomenula že tu hru chce mať čo som.mala ja .
a vidis a niektore osoby budu trvdit ze si vola specialny vip host
nedostala sinkarticku k stolu nikto ti nevolal za jedlo miesto a nedoniesli vysluzku
no ircite VIP nikam nechod urobte si pekny den
ale prosim vas aky VIP?..ona bola pre mna tiez VIP a isla som pekne osobne ju pozvat..zistila som si kedy je doma aj jej priatel lebo vtedy robil v zahranici a pekne sme prisli ich pozvat s riadnou pozvankou..aby vedela ze je pre mna dolezita..vybavovaciek som mala vyse hlavy lebo ako som pisala viackrat ja som si svadbu a vsetko okolo nej riesila sama bez agentury..a nasla som si cas a sla som k nej osobne..ked som zistila ze pre jednu pribuznu nevysla karticka pozvanka k stolu tak som k nej utekala s oznamenim osobne ju pozvat aby nebolo nedorozumenie..s tym ze aj ked nema karticku je pozvana..a ja som pre nu taka vip ze mi posle jedno oznamenie bez pozvanky a ked sa opytam ci je to v poriadku a ci teda sme pozvani tak ani neodpise..taka som pre nu dolezita..
@teleskop
Kľudne môžeš dať zdroje o narcisoch aj ty, myslím, že mnohé zeny to tu uvítajú, len k tomu treba menej emócií a výkričníkov. To, že sa narcis vždy nenávidí, nie je pravda, mnohí sú vychovávaní od decka tak, že sú niečo extra výnimočné a veria tomu a ľúbia sa až až, čítala som raz už o tom článok, že toto pri narcisoch nie je pravidlom, skôr ľudia s hraničnou poruchou osobnosti sa nenávidia a majú kopu spoločných čŕt s narcisom.
Autorka, napis sms neveste, alebo jej mame, ze a vysluzku ste vy prečo nedostali? (Žartujem) Pre to iste, pre čo aj pre nich ten maly debilny papierik?
No ešte že je sobota. Autorka neomylna, vždy dokonalá, bez chyb. Konečne sa tento cirkus humberto dúfam skončí. Majte všetci pekný deň. A choďte robiť niečo užitočné 🙊🙊 mojim fanynkam odkazujem, že už sem neprispejem a budú mať krajší deň. Tebe @autorka želám užite si s manželom a dcérou krásny deň.
neviem ako u vas ale u nas ten papierik : pozvanka znamena ze s dotycnou osobu ktora ho dostane sa pocita aj na hostine..oznamenie znamena ze mozte prist do kostola a tym to haslo..dalej s vami neratame..rovnako ma utvrdilo aj to ked ani z tej agentury nam nevolali koli jedlu zas bolo jasne ze s nami nepocitaju a potom pride nevesta ku mne ..teda ešte predtym jej matka a ziapu na mna ze som automaticky pozvana a co vobec riesim..to ze neodpovedaju na moje spravy to ze nereaguje na telefonaty to ze mi pzvanku neposle to je vsetko nic..proste si mam domysliet ze som pozvana a hotovo..lebo povedat..prepac jasne ze si pozvana aj ked nemas pozvanku ale ratam s tebou je asi straasne nieco tazke..co by asi neveste ubralo moc energie ktrou potrebuje na pripravu svadby..inak samozrejme ze uz o tom ze nejdem vie cela rodina sestra uz pooboznamovala kazdy je na mojej strane..a to nepisem preto ze sa potrebujem utvrdzovat vo svojej pravde ale je to tak...pisu mu a volaju ze nechapu..ja uz nejdem riesit..s muzom o chvilu vyrazame do mesta..potom na program den deti.potom ideme k nasim a tam asi nieco ugrilujeme..na tu veceru nedjeme nakoniec..
nevsimaj si niektore individua tu ako je napr
@1fifinka1
aj na takych slnko svieti ako sa vravi uzite si den a vecernu grilovacku
a keby mi to ze som automaticky pozvana aspon povedali nejako normlane..vklude ale nie nahnevane utočne..ze ci mi treba nejake specialne pozvanky ako neviem komu..
@1fifinka1 no este ze si to tej vždy neomylnej dokonalej a bezchybnej autorke priala uprimne to ti vsetky zozerieme asi tak ako to ze nevesta ju chcela bez pozvania a rovno za stol nevesty lebo vsak je krsna autorkinej dcere 😃 no utekaj utekaj isto ti tu za par dni dosť veľa užitočného ušlo v zivote 😃
@fiirsttiime to bude taka povaha ako nevesta, falošná a premudrela, takže samozrejme sa v nej zhliadla a drží jej stranu.
Užite si krásny deň❤️🙂
inak co sa tyka tej pomoci ..priznam ze ja nie som typ cloveka ktory proaktivne chodi a ponuka pomoc..ahoj pomozem ti ..alebo nepotrebujes pomoct?..nezvyknem to velmi robit ale ludia co ma poznaju vedia ze ked ma poziadaju o pomoc tak pohnem aj nebou a zemou aby som pomohla / vybavila/ zohnala..sesternica toto o mne dobre vie ved sme vyrastali splu..vie ze ked ma o pomoc poziada nikdy neodmietnem..ani keby som lezala prave po operacii v nemocnici..aj s infuziou by som prisla pomoct..
Autorka, mne už toto, čo ti robí sesternica, príde ako šikanovanie z jej strany. My sme vysluzky dávali ešte aj susedom z okolia, aj ktorich sme veľmi nevideli, sle bývali vedla, aj keď neboli pozvaní na svadbu. Ty vraj nemáš robiť caviky, ale úplne ta vyčleňujú ako keby si bola niečo menejcenne a nie sú schopni priniesť ani tu vysluzku, pritom mama a sestra ju dostali a sesternica je ešte krstnou mamou. To oni sa môžu hanbit.

@maja22 v ideálnych prípadoch. Ale ludia ideálni nie sú, že?