icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

katarinka89
3. jún 2023

Diskusie sú nato predsa, aby sa poradilo, niečo priucilo, ale táto tvoja situácia je ,,divná,, pri najmenšom. A prečo ti vlastne tie sesternice dávajú cez sms aviza? Už minule si tu písala, že ti podaktorí z rodiny pisali, aké mala nevesta reakcie....vy ju asi celá rodina nemusíte tu nevestu.....

katarinka89
3. jún 2023

@amaro keby nenapises- ani neviem....😉

zuza265
3. jún 2023

@katarinka89 A preco to komentujes, ked ta to nebavi? “Omg”

maja22
3. jún 2023

@katarinka89 Tuto otazku myslis vazne? Preco si sesternice pisu? No preto, ze inac medzi sebou normalne komunikuju, aj my mame so sesternicami spolocny chat...

katarinka89
3. jún 2023

@maja22
@maja22 písať ako písať.....precitaj si autorkine info ešte niekde na začiatku....

maja22
3. jún 2023

@katarinka89 nechapem...

altaya
3. jún 2023

Nech si teda vychutnáva svadobná mať aj s nevestou plody toho, čo zasiali. Síce pochybujem, že im na ich správaní príde niečo zvláštne, lebo nemajú kapacitu na to, aby to pochopili, ale to už je život.

maca1984
3. jún 2023

Nedalo mi to (chodia mi upozornenia lajky na moje komenty) tak som si čo to prečítala.
Celé nie, na to nemám chuť , ale dosť na to, aby som napísala toto ..
Keď chceš písať príbeh, aspoň neprepisuj presné situácie a slová, ktoré ti tu predtým baby popísali.
Nadhodili ti udičku a ty si sa jej chytila.

reanda
3. jún 2023

baby, prosim vas, prestante uz fantazirovat o omyle.. keby to s pozvankou bol len omyl a nahodou by nevesta aj bola tak priserne zaneprazdnena, ze by nestihala odpisat na spravy, tak minimale pri tom telefonate, co zdvihla a hned zrusila, ze zavola neskor, by uz mohla obetovat pat sekund aj na vetu 's tou pozvankou to je omyl, pozvani jasne, ze ste'

tanyag
3. jún 2023

Nemali ste náhodou ísť von? 😁 lebo tu stále vypisuješ...vypni si internet v mobile a venuj sa mužovi a dcére...už o 8 ráno si písala, že idete do mesta, na deň detí a k rodičom grilovať..sú skoro 3 hodiny po obede a ty tu sústavne odpisuješ 😂

A stále to isté dookola 🙂 nešla si, super, zmier sa s tým, neveste určite chýbať nebudeš, ona sa zo svojeho dňa bude tešiť ako každá nevesta a na teba si ani nespomenie 🙂 Kruté ale je to realita.

katkami123
3. jún 2023

@tanyag
Môže byt kľudne už na grilovačke. My mame take silne wifi, ze máš signál aj na záhrade ako nič, alebo si pozrie cez data co nové. Ja tu tiež pozriem na 2-3 čo nové, odhlásim sa a zas si idem svoje.

maja22
3. jún 2023

@tanyag urcite ti je vdacna za radu 🤦‍♀️Vypisuje, lebo vypisanie sa je sposob vlastnej psychohygieny... Aj ja sa potrebujem vypisat, ked ma nieco trapi.

katkami123
3. jún 2023

@maja22
Mna tiež, keď niečo trapi, potrebujem to dostať von, obdivujem ľudí, ktorí všetko dusia v sebe. A držia to v sebe a držia, nikomu nič nepovedia, až to môže viest k skratovým situáciám. Ale aby tu nejaké diskuterky išli autorke rozkazovať čo ma robiť a čo nemá, no wau.

tanyag
3. jún 2023

@maja22 v poriadku, neberiem, ale veď to rieši už ako dlho? Ja keď idem niekam von s dcérou, tak internet v mobile vypínam a nezaujímajú ma nejakí cudzí ľudia na MK. To je lepšia psychohygiena ako čítať niečo nezmyselné...

naja94
3. jún 2023

@taga
Fakt nereálna rodina? Ty žiješ mimo Slovenska asi... Lebo ja vidím vo svojom okolí strašne veľa rodín, kde sa súrodenci doslova žerú pre oveľa väčšie banality ako nepozvanie na svadbu... a teda mne by prišlo naopak divné, ak by sa moji rodičia a súrodenci išli zabávať na svadbu, na ktorú som ako jediná z celej rozdelenej rodiny nebola pozvaná... košeľa je vždy bližšia ako kabát

tanyag
3. jún 2023

@katkami123 Ak narážaš na mňa, že rozkazujem 😂 tak nie, nerozkazujem, mne je to ukradnuté, len mi pride téma ako vymyslená, lebo toto riešiť tak dlho a stále dookola to isté písať, mi príde vážne ale vážne divné...

maja22
3. jún 2023

@tanyag asi netusis, aka je toto rana... Ja to s autorkou prezivam, lebo mna by toto zabolelo tiez a bolelo fakt dlho...

naja94
3. jún 2023

@tanyag na celom tomto koníkovskom vlákne sú najdivnejšie ženy, ktoré neveria, že ide o reálny príbeh, a napriek tomu tu vypisujú litánie

markusrasford
3. jún 2023

@katarinka89 skús si prečítať poriadne všetko a zbytočne nerozduchavaj ďalšie vášne. @autorka to nerieši posledný týždeň. Ste tu niektoré čo ste si ani úvod neprečítali ale riešite to ako keby ona bola nesvojpravna a vy všetky Made in dokonalé

evaachesa
3. jún 2023

@sparkling ďakujem za objasnenie. ☺️❤️

markusrasford
3. jún 2023

@naja94 úplne súhlasím. Chcú odhaliť veľké sprisahanie niekoho ale neviedia koho

katarinka89
3. jún 2023

@markusrasford aké vášne nemám rozduchavat? 🤣🤣

katarinka89
3. jún 2023

@markusrasford myslím, že autorka ich poriadne rozduchala ....aj tu aj na svadbe

markusrasford
3. jún 2023

@tanyag máš silno empaticke cítenie.

taga
Autor odpoveď zmazal
tanyag
3. jún 2023

@maja22 veď prežívaj, mne je to jedno 😁 každý prežíva situácie ináč, ale aby som dookola týždeň omielala to isté a aj tak s tým nebola zmierená, tak to mi príde divné...tak ako máš ty svoj názor, tak mám aj ja...ty to prežívaš, ja si myslím, že to je vymyslené 😁

katarinka89
3. jún 2023

@maja22 a keď sa tu obuvas do mňa, tak ty by si to tiež takto ťažko brala skoro mesiac? Aj ty by si sa tak vtierala a doprosovala vysvetlenia bez štipky hrdosti? Ženy ktoré majú hrdosť a inteligenciu sa majú cítiť trápne, lebo spochybňujú pravdivosť tejto témy,? Neblázni, snáď nie...

tanyag
3. jún 2023

@markusrasford Mám 😁 pre ľudí, ktorí sú mi blízki...nebudem predsa plakať nad nejakou story z MK 🙂

markusrasford
3. jún 2023

@katarinka89 pozri si čo si písala 14:15

adik64
3. jún 2023

Niektore sa uz uvedomte, prosim 🤦‍♀️ Ked autorka pise, je zle. Ked nepise, este horsie, lebo tema je urcite vymyslena. Vam jeden nevyhovie.