Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@mousegirl je to smutné, takýto prístup, zo strany tvojej mamy ale na druhej strane, som rada, že si sa tam nenatlacila a neponizovala sa....poznáš svoju hodnotu.... treba si sprijemnovat život príjemnými ľuďmi a činnosťami ....ju nezmeníš, ani jej zmýšľanie....
Hm, ty si teda odmietla prísť na svadbu. Takže tam zostali tri stoličky voľné, či vlastne päť. Však ani tvoji rodičia tam neboli. Mala to sestra spočítať 🙂
@mousegirl je mi luto, ze mas taku matku...skutocny dovod ta tam nepozvat...normalne mi je zle z toho....moja matka je podobnu a s cistym svedomim poviem, ze horsia...
@kazuso a po tom všetkom ty by si tam prišla? Sama satira z teba ide brrr
No tak kto šiel žal svedka neveste? To ťažko napísať autorke?
@erikavesela
@mousegirl no žienky, myslím, že máme také isté matky
Založíme tému? To bude ešte iba telenovela.
@mousegirl je mi to ľúto, toto by sa diať nemalo. Tak nas teta na jej oslavu stiahla 450 km aj keď moj išiel o 3 dni na operáciu s kolenom ale zavolala a išli sme. Neviem si predstaviť ak by toto urobila mama
@mousegirl to ma mrzí...

@majka1921 ...neprídeme, nie je to pre nás pohodlné ....
mousegirl :mama nemama, toto by s ma fakt dotklo, že sú jej prednejší iní ľudia ako ja. Nepoviem, že robí stretnutie/akciu/posedenie raz s najbližšou rodinou, potom kamošky, kolegyne, susedia a pod. , teda na viac krát, a nie vždy je miesto a čas pre veštkych naraz, aj na tvoju účasť, ale takto ťa odfajčiť, je veru veľmi smutné. držím palce, aby ste si to vyjasnili a prekonali
@sickynickyobsadene za svedka nevesta isla jej kamaratka a spoluziacka
@simka1454 @sendika1821 a i. Prosím založte inú , samostatnú tému. uvedomila som si , že nie je vhodné spamovať autorkinu, ale podstata vašich príspevkov je veľmi źaujímavá. pomože to ženám sa vykecať a uľaviť si z frustrácie.
@cacianka ako prepac ale to co je za nezmysel zakladat temy o tej istej veci ako je napisana tu?? hadam uz ked nech autorka poziada ale toto nikomu ani vadit nemoze.... je viac ako vhodne pisat sem svoje skusenosti a udalosti ved vela este sleduje tuto temu aj ked autorka prispieva minimum.... keby je zalozena takato nova tema tak sa strati zachvilu no tu sa stretlo vela zien pokope a citia sa tu uz komfortne....
@sendika1821 vobec si to mazat nemusela 99 percent sa nad takou blbostou nepozastavi a rado si tu precita tvoju skusenost
Autorka, veď si písala, že bratranec má jej ísť za svedka pár strán dozadu.
už sme sa dozvedeli ako to dopadlo, tak myslím, že sa táto diskusia môže ukončiť. dievčatá čo sa medzi sebou potrebujú hádať sa môžu aj cez súkromné správy.
@listy456 nezmysel ? stovkám žien čo sem prispeli, príde upozornenie, že je tu nový príspevok o zdutej neveste, nepozvanej sesternici, nedorozumeniu kvôli pozvaniu, a ups, to je príspevok o úplne inej rodine, iné príhody,. ja to nemyslím ako zákaz, iba zamyslenie, aby sa táto pôvodná téma zbytočne nekošatila, neodbočovala, ved už asi 2-+3 strany stratila pôvodnú pointu.

@mousegirl 😢 to ma mrzi. boze moj.