icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

pralinka25
4. jún 2023

@mousegirl 😢 to ma mrzi. boze moj.

nikolka1986
4. jún 2023
katarinka89
4. jún 2023

@mousegirl je to smutné, takýto prístup, zo strany tvojej mamy ale na druhej strane, som rada, že si sa tam nenatlacila a neponizovala sa....poznáš svoju hodnotu.... treba si sprijemnovat život príjemnými ľuďmi a činnosťami ....ju nezmeníš, ani jej zmýšľanie....

kazuso
4. jún 2023

Hm, ty si teda odmietla prísť na svadbu. Takže tam zostali tri stoličky voľné, či vlastne päť. Však ani tvoji rodičia tam neboli. Mala to sestra spočítať 🙂

erikavesela
4. jún 2023

@mousegirl je mi luto, ze mas taku matku...skutocny dovod ta tam nepozvat...normalne mi je zle z toho....moja matka je podobnu a s cistym svedomim poviem, ze horsia...

lizatko1009
5. jún 2023

@kazuso a po tom všetkom ty by si tam prišla? Sama satira z teba ide brrr

ginger80
5. jún 2023

@mousegirl 😢❤️

majka1921
5. jún 2023

@mousegirl omg 😱 tak toto je este horsie ako tato 'telenovela'. Muselo to dost zaboliet. Ja by som sa tam teda hoooodnu chvilu neukazala. Vlastne ak sa bude dozadovat neskor nech pridete, splechni jej by podobnu poznamku, ze to je daleko a nechce sa vam.
Otrasne fakt 😐

lienka875
Autor odpoveď zmazal
sickynickyobsadene
5. jún 2023

No tak kto šiel žal svedka neveste? To ťažko napísať autorke?

lienka9
Autor odpoveď zmazal
lienka9
5. jún 2023

@mousegirl preboha.a vztahy ste mali take chladne,alebo si myslela ze fajn a toto spravili? Ze z dialky,to znamena ze zijete v amerike,ze je to podla nich problem..odpadnem z takych ludi.a este posielat videa ako dobre sa bavia 😵‍💫

simka1454
5. jún 2023

@erikavesela
@mousegirl no žienky, myslím, že máme také isté matky
Založíme tému? To bude ešte iba telenovela.

lizatko1009
5. jún 2023

@mousegirl je mi to ľúto, toto by sa diať nemalo. Tak nas teta na jej oslavu stiahla 450 km aj keď moj išiel o 3 dni na operáciu s kolenom ale zavolala a išli sme. Neviem si predstaviť ak by toto urobila mama

michellemary
5. jún 2023

@mousegirl to ma mrzí...

sticker
cacianka
5. jún 2023

@majka1921 ...neprídeme, nie je to pre nás pohodlné ....
mousegirl :mama nemama, toto by s ma fakt dotklo, že sú jej prednejší iní ľudia ako ja. Nepoviem, že robí stretnutie/akciu/posedenie raz s najbližšou rodinou, potom kamošky, kolegyne, susedia a pod. , teda na viac krát, a nie vždy je miesto a čas pre veštkych naraz, aj na tvoju účasť, ale takto ťa odfajčiť, je veru veľmi smutné. držím palce, aby ste si to vyjasnili a prekonali

sendika1821
Autor odpoveď zmazal
autor
5. jún 2023

@sickynickyobsadene za svedka nevesta isla jej kamaratka a spoluziacka

cacianka
5. jún 2023

@simka1454 @sendika1821 a i. Prosím založte inú , samostatnú tému. uvedomila som si , že nie je vhodné spamovať autorkinu, ale podstata vašich príspevkov je veľmi źaujímavá. pomože to ženám sa vykecať a uľaviť si z frustrácie.

listy456
5. jún 2023

@cacianka ako prepac ale to co je za nezmysel zakladat temy o tej istej veci ako je napisana tu?? hadam uz ked nech autorka poziada ale toto nikomu ani vadit nemoze.... je viac ako vhodne pisat sem svoje skusenosti a udalosti ved vela este sleduje tuto temu aj ked autorka prispieva minimum.... keby je zalozena takato nova tema tak sa strati zachvilu no tu sa stretlo vela zien pokope a citia sa tu uz komfortne....
@sendika1821 vobec si to mazat nemusela 99 percent sa nad takou blbostou nepozastavi a rado si tu precita tvoju skusenost

mimka1402
5. jún 2023

Autorka, veď si písala, že bratranec má jej ísť za svedka pár strán dozadu.

elanor
5. jún 2023

@mimka1402 no a? ved aj ona povodne mala byt pozvana na svadbu, dokonca sa kedysi pred rodinou nevesta vyjadrila, ze ju by chcela za svedka.
Za ten cas sa toho tolko udialo a pomenilo. Ze uz sa ani niet comu cudovat.

mimka1402
5. jún 2023

@elanor Tak ona mala byť na svadbe pred niekoľkými mesiacmi.😀 Odvtedy to nebolo jasné. A to, že ide jej bratranec pisala asi 3dni dozadu. 🙂

elanor
5. jún 2023

@mimka1402 ved ano, ale ocividne isla po rodina taka info, ze ma byt bratranec. A nakoniec bol niekto iny. Co sa odhalilo az na mieste. Kedze rodicia isli aspon na obrad.

mimka1402
5. jún 2023

@elanor Ale veď ja sa pýtam autorky a nie teba.😀 Tak prečo hneď ideš do obhajoby keď sa ťa otázka netýka? 🙂

elanor
5. jún 2023

@mimka1402 neobhajujej, iba pisem info, ktore si pamatam.
Ci to sa nesmie? Niekto to zakazal, ci?
Robis zbytocne dramu v pohari vody.

mimka1402
5. jún 2023

@elanor Ja? Daj sa do kľudu prosím ťa.😀 A nebuď dramatická.😀 Ja som sa pýtala iba autorky, nie na špekulácie a ty tu špekuluješ, keďže to čo a ako, autorka nestihla ani dopísať lebo odpovedáš za ňu. 🙂 Diskusiu od začiatku sledujem takže viem čo autorka písala a nepisala. 😉

elanor
5. jún 2023

@mimka1402 @mimka1402 😂 tak teraz sa ma ozaj pobavila.
Normalne, slusne som ti odpisala, aj ked niesom autorka, hystericky tu prskas ty. Lebo ty chces odpoved iba od autorky. NO tak cakaj, teda...

fixka3
5. jún 2023

už sme sa dozvedeli ako to dopadlo, tak myslím, že sa táto diskusia môže ukončiť. dievčatá čo sa medzi sebou potrebujú hádať sa môžu aj cez súkromné správy.

cacianka
5. jún 2023

@listy456 nezmysel ? stovkám žien čo sem prispeli, príde upozornenie, že je tu nový príspevok o zdutej neveste, nepozvanej sesternici, nedorozumeniu kvôli pozvaniu, a ups, to je príspevok o úplne inej rodine, iné príhody,. ja to nemyslím ako zákaz, iba zamyslenie, aby sa táto pôvodná téma zbytočne nekošatila, neodbočovala, ved už asi 2-+3 strany stratila pôvodnú pointu.