Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Autorka, mozes sa ozvat ci o tvojom tehotenstve vie uz Ta tvoja sesternica alebo ked nie, ked bude vediet tak aka bude jej reakcia ? Toto ma bude zaujimat 😃
A rodina vie, ze nieste pozvany k stolu? Ako na to reagovali? Je to cudne. Nie je to preto, ze si mysli ze kvoli tehotenstvu a dcere by si neostala na hostinu?
@ivik4 zdravím zatiaľ vedia len rodičia a moja sestra
@juliacenc pls, ved tu su desiatky stran, daj si tu namahu a citaj aspon prispevky od autorky
Tak potom napis sem prosim ta ked to zisti
8.hod.citania za mnou... Včera dopolnoci a dnes doobeda... V čase, kedy sa to tu pieklo som bola v nemocnici s akutkou a včera zbadám názov a 150 strán, reku nejaké archeo z 2014😏a to sa tu stihlo nabúchať za 2 týždne...vďaka, ze si disku nedala zmazať, pomohlo mi to po rokoch sa vysporiadať zo svadobným traumami....
Teda žiadna satisfakcia s rozuzlenim o co neveste išlo, sa nedostavila...
Keď som diskusiu začala čítať, chodilo mi po rozume video zo živočíšnej ríše, ako pavúk sklipkan je zozrany samicou, po tom co ju oplodnil.... Prečo mi napadlo toto?
Ze by pre to, ze autorkin manža spravil nevestestr. elektrinu. na dome od polovice zadarmo? Týmto počinom ušetrila 3-5000€,podla rozlohy stavby... Takže títo je už poslúžili, už sú pouziti a nezaujímavi... Už ich nemôžu potrebovať... ďalší prosim👽. Taka pražanda im asi nikdy s ničím nejak nepomôže, ale nemusia na nu počas svadby hľadieť, ako na človeka, ktorému sú zaviazaní. Urob čertovi dobre, peklom sa ti odmení. Ci na to nemyslel aspoň nevestin tatko takto...( To ste sa im pekne odvďačili) ... Keď už wedingmum mala v ♦️(nakoniec aj Juditina mamka sa nepýtala, ty si si zabíla nej lepšieho kamoša, ale ze nevypovedaj Judita, ide ti právnik) ... Tejto ďalšej🐵 Matke len nevadilo, ze si dcérka v deň D odkragovala Sesternicu... Ešte použijú pipu z agentúry na uistenie, ze na 💯% neprídu a ze harmonika príde bez nich... Neveste to po medových týždňoch môže o hlavu oplieskat aj jej chlap... (To si s nou pekne vypiekla, teraz skúšas na mna)... a podobne... Dala mu náboje proti sebe. Prečo to ta nevesta roka spravila, ešte mi napadlo, ze sú si typovo podobne a ozaj nechcela, aby tam behalo jej dvojča??? S tou opajcnutou svadbou sa mi to nezdá, ved všetko už bolo vymyslene a je to všetko na jedno brdo...
No u mňa by už bola vymazania z fb, wa, viber, zoznam... zo 💔 odkedy začala mlzit.
Mínus jedna sesternica a kamarátka. Asi mala všetko, zazobana jedináčka a ty si v jej živote už prevýšovala...
Sustred sa na segru. Možno ju aj zamrzelo, ze si dala za krstnu Sesternicu, nie sestru, aj keď ona je možno krstná mužovym synovcom, neteriam. Poďakuj jej, ze sa ta teba bila ako lev. Sesternicu by som sktrtla❌❌❌navzdy. 🍄🍄🍄 Dovidopodopi▪️
@ahhola každopádne môžme to uzavrieť, že autorkina sesternica vyhráva titul --> modrý koník"naj" nevesta roka<--😅 . Alebo máte skúsenosti s ešte "lepšou" nevestou ?
Autorka, tebe gratulujem k tehu. Nech všetko dobre dopadne.
@kocurikpupcek 🥇👰🏅
Autorka ako pokracujete so sesternicou?
ako pokracujeme? uplne genialne..sesternica uz vie ze som tehotna aj to ako dlho som tehotna a zobrala to tak ze preto sme neisli na svadbu..nie preto ze by som nebola pozvana..ale preto ze ja som uz vedela ze som v tom a nechcela som nejako ohrozit tehotenstvo alebo ze mi bolo zle a tak sme nesli..a vyhovorila som sa ze vsak ma nepozvali ...a miesto toho aby som povedala kazdemu skutocny dovod preco sme neprisli tak roztrubujem ze som akoze nebola pozvana 🙈..
takze jej to tehotenstvo prislo uplne vhod..
proste telenovela na pokracovanie
Toto tu rokmi bude mať aj 200 stran🤭
A ja už som sa bála, že tá svadba je koniec tejto úžasnej komédie a ono nie. Ono je aj pokračovanie😂🙏
No ja by som jej normalne uz asi jednu kres papulu dala keby robi zo mna takto kravu pred vsetkymi 🙄
nie ja uz si s nou nemam co povedat..zajtra ma moja dcera meniny som zvedava ci jej zagratuluje ..lebo kazdy rok doteraz prisla vzdy s darcekom na jej meniny aj narodeniny
@ann092 od sestry
No mne by to nedalo, ja by som asi založila hromadný čet celej rodiny a tam ju vyzvala, nech mi na rovinu napíše, kedy a kde ma pozvala a ze prečo ma ociernuje pred celou rodinou, či jej nie je hanba za tie roky, čo sme boli kamosky, načo si otiera usta o mňa z akého dôvodu. že o tehu som netušila ja sama... A ak by to bolo cez, tak áno, v tomto prípade by som sa vyhovorila na tehotenské hormóny... Ale verím, že ty máš dostojnost a ďalší cirkus nepotrebuješ, tvoja rodina ti verí, stoja za tebou a hentá opica nech si Tara co chce kde chce. Ale nasrata som na nu zas, normálne akoby sa ma to tykalo... ale to bolo jasné, že si všetko pri krasli, prifarbí ako jej pasuje, že sa vôbec cudujem
Ak nepríde, napíš jej, či čakala pozvánku a červený koberec
Bez urážky ale sesternica je riadna krava.
ja som teda zvedava, že či príde zagratulovať tvojej dcérke alebo nie .....podla mna sa ani neukáže lebo sama vie čo urobila za hovadiny ...ale ak by sa náhodou ukázala, tak by som ju asi ani domov nepustila kym by nevysvetlila tu situáciu, že prečo ta nepozvala a nech neklame že ste tam len vy dve a viete ako to naozaj bolo ....a ked bude stale trvať na svojom že ta na svadbe chcela tak by som sa jej opytala, že prečo potom reagovala tak lahostajne ked sa dozvedela že neprídeš
Ojoooooj 🍿🍿🍿
A to tvoja sestra nedokáže držať už konečne jazyk za zubami? Do čoho sa ona pustí, to dokašle.
Do hromadného četu by som dala záznam z prehliadky aj s dátumom, že ty si nevedela sama, že si tehotná, tu je tvoj záznam s dátumom, ktorý je po svadbe, kedy si sa to dozvedela a vynadala jej tam, nech si o teba a tvoje dieťa neobtieram ústa ako sa jej hodí. Keď nemá gule pred vsetkymi priznat, prečo ťa nepozvala a nemala záujem to povedať ani tebe, nech sa teraz trápne nevyhovára na tvoje tehotenstvo.

Gratulujem ❤️ dopadlo to najlepšie ako mohlo.... kašľať na svadbu aj sesternicu