icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

ema22270
15. jún 2023

Och joj no tak to ma mrzi, ze to ma taketo pokracovanie, tvoja sestra jej to teda naozaj nemala hovorit. Lebo je zas len voda na mlyn a stale budu reci okolo toho zbytocne.

katka2602
15. jún 2023

Ako tak čítam aj sestra by si zaslúžila jednu otcovsku. Čo ma čo ona vykecavať a roztrubovať tvoje tehotenstvo.

lasona
16. jún 2023

Prišla zagratulovat? Som na to zvedava

minka201
17. jún 2023

@autorka Prišla zagratulovať k meninám alebo aspoň zavolala?

jajulienka
21. jún 2023

Tato téma je zastavená?

sccarlet
21. jún 2023

@ann092 aj mňa štve prečo jej to sestra vravela, keď sa nevavite spolu všetci, tak by som jej to nevravela...a ako na potvoru prekrútila to proti tebe🤦‍♀️moje nervy😬...každý ďalší diel je zaujímavší a napínavejší...to je ako seriál...

mikaelka1
25. jún 2023

@autorka nejake novinky?

lizwer
25. jún 2023

Ja som zažila rovnakú situáciu ako ty, ale s tým, že mne ani oznámenie o obrade neposlala sesternica. Vydávala pred 4 rokmi, pozvala mojich rodičov, bratov (aj na pohostenie), jedine mňa nepozvala. Síce ma to bolelo vtedy, ale potom som si povedala, že predsa nebudem robiť zo seba chuderu a niekde sa núkať, kde nie som pozvaná(vítaná). Jednoducho nie som s nimi už v žiadnom kontakte a tak je to najlepšie. Úplne Ťa chápem ako sa cítiš. Najlepšie je, keď so sesternicou jednoducho prerušíš kontakty, proste si ju odstrihneš zo svojho života. Jednoducho takéto podrazy sa nerobia. Nakoľko nemala toľko v sebe charakteru povedať ti priamo, že jednoducho nie ste pozvaní s manželom. Očividne podľa tvojich príspevkov, ty ju máš oveľa radšej (ako ona Teba - prezrádza to jej správanie voči tebe - prepáč za úprimnosť.)

katkami123
1. aug 2023

Ahoj, autorka a ako dopadla oslava vašich narodenín? Sesternica aspoň zagratulovala?

autor
2. aug 2023

@katkami123 nie nemam s nou ziaden kontakt..v podstate od tej svadby..stale je urazena na mna

aurora33
8. nov 2023

Milá autorka, no ako? Už sa situácia nejako zastabilizovala? Máte niečo nové? Sesternica už dostala rozum? 😂

akje
8. nov 2023

@aurora33 😁

aurora33
8. nov 2023

@akje čo no som zvedava :D

karolinakr
8. nov 2023

Niektore ženy tu nemaju žiadnu hrdosť..Vyhodia vas dverami, pridete oknom..Po desaťnasobnej ignoracii ohladne pozvanky a vrieskaniu ešte by pisali vrucne verše sesterke, nech je šťastna..
Normalne mi slza vypadla z oka z toĺkej vrelosti

autor
9. nov 2023

ahojte, nedostala rozum doteraz sa nebavime ja si uzivam tehotenstvo, a pomaly ale isto sa pripravujeme na prichod malickej, sesternicu neriesim ani nikoho z jej rodiny

mamina7070
9. nov 2023

dufam ze ju nepozves na krstiny 😉 vsetko dobre pre malicku ❤️

karolinakr
9. nov 2023

Niekedy si človek toho druheho idealizuje
Nas tiež pozvali na všetky svadby, ale mama naspät nepozyvala každeho na sestrinu svadbu, len 2 vyvolene sestry a prdel je, že tie sa s ňou teraz nebavia a ignoruju ju..
Niekedy to život vyrieši všetko za nás👻

katkami123
9. nov 2023

Na niečo bola cela tato situácia aj dobrá, aspoň sa zbytoční ľudia vypratali z tvojho života, sesternica možno bude využívať niekoho iného a už nie vás a vy budete mať pokoj od falošných ľudí. Ešte stále ste jej faloš mohli zistiť za horších okolností ako nepozvanie na svadbu.

A v konečnom prípade aj vy už budete na ľudí obozretnejší a asi tiež nebudete tak slepo každému dôverovať. Tie negatívne situácie nás v živote naučia najviac.

aurora33
9. nov 2023

Autorka, ďakujeme za odpoved, a ja vám prajem krásny život bez falošných ľudí okolo seba. Užívaj si tehotenstvo a neskôr bábätko ❤️❤️

karolinakr
9. nov 2023

4390 komentov - posielam ti zlatu medailu 🌟

katkazuz
9. nov 2023

A dozvedela si sa konečne dovod, či stále nie?

rain15
10. nov 2023

autorka, viem, že ta to určite mrzí, že to takto dopadlo ale všetko zlé je na niečo dobré a asi to takto malo byť...ty si úživaj tehotenstvo, nový prírastok a to že máš vedla seba dobrého muža, dobrých rodičov a sestru ....sesternicu nepotrebuješ

ema22270
10. nov 2023

Ja si myslim , ze pokial to je takto a sesternica sa doteraz neozvala, nechcela si to vysvetlit atd...tak je to presne, ako sme tu viacere pisali... ale nemas co lutovat, uzivaj si tehotenstvo, uzivaj si zivot a zelam vela zdravia s babom potom 🍀

diaszoky
10. dec 2023

Vie niekto ako to dopado?

minka201
10. dec 2023

@diaszoky Neviem, po ktorý komentár si čítala, ale autorka na svadbu nešla. Autorka po svadbe zistila, že je tehotná (bola už v termíne svadby, len o tom nevedela). Jej sestra o tom povedala sesternici. Sesternica to otočila proti autorke tak, že autorka vraj nechcela ísť na svadbu kvôli tehotenstvu. Doteraz sa vraj spolu nebavia (ak sa za posledný mesiac nič nezmenilo).

autor
11. dec 2023

@minka201 nezmenilo 🙂

autor
11. dec 2023

stretli sme sa minuly tyzen na vianocnych trhoch ale ani ma len nepozdravila, tvarila sa ze ma nevidi

trema
11. dec 2023

Ty si ju pozdravila?

autor
11. dec 2023

@trema samozrejme isla s kamaratkou ktoru poznam aj ja tak som obe pozdravila ze : ahojte

trema
11. dec 2023

Tak tu uz asi nie je nádej na záchranu vztahu