Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Mne je uprimne luto nevesty. Mala to krasne naplanovane-z nejakeho nech uz je hocaky dovod ta tam nepozvala a teraz kvoli tvojej malichernosti/nechapavosti citat medzi riadkami ze jej je trapne ta tam nepozvat jej znicit svadbu a nepride jej tam xy ludi. Ano mala a mohla to riesit inak ale toto uz vase vztahy nastrbi naveky.
@kocurikpupcek
@magic08 uplynulo 24 hodín, a debata na 27 strán, to tu už veeeľmi dlho nebolo. v podstate sa tu ani ženy veľmi nehádajú, áno máme rôzne názory, pocity, aj tá známa závisť sa tu už omlela, ale debata je pomerne kľudná,
a hlavne ostro sledovaná -😲
Tu sa vytvaraju rozne scenare,je to napinave ako guma v trenkach a nakoniec to bude banalny dovod..nedorozumenie..a myslim ze agentura v tom ma prsty😄
@judit47 ale to je nevestina vina a nie vina autorky.
@liv1 ja sa snazim mamu presvedcit nech idu koli otcovi lebo on sa velmi tesi na surodencov..ale nechce ist..a ze vraj ani otec nechce ale tomu neverim
Ešte, že som na OČR,lebo som pri tom presedlal pol dňa 🙈🙆♀️
@judit47 ked citas celu diskusiu …ako keby jej neveste na tom zalezalo, hned to vyriesi odpovie na sms telefonaty, ako nic v zlom to uz by aka hlupa musela byt, ze si nekuk co robi agentura…plus pozvem polku rodiny a niekoho nie, ved jasne, ze si to povedia…a to je system padajuceho 💩💩💩…nejde ten, nejdem ja atd…to je ako pripad, co tu niekto spominal ma niekto dve deti, ale pozvem rodicov len s jednym 😀😀😀🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Baby a to sa bezne deje, ze pred svadbou agentura obvolava ludi s pozvanim, ci fakt pridu? Zazili ste to realne niektora?
Keby chybu urobila agentura, nevesta sa zbada a nezatlka, ona ju tam nechce, nepozvala ju zamerne. Trapne je vnucovat sa, je to uplne jasny a vedomy zamer. Preco nikto neposudi, lebo zdaleka neviete vsetko, ale len to, co autorka v svojom subjektivnom ponimani poda.
Este ma zaujala bitka na svadbe v ich rodine v minulosti, to sa zase az tak bezne nestava, ono tam tych pikosiek a zaujimavosti v rodine bude velmi pravdepodobne viac, ako tuna vobec bolo zmienene 🤭
@judit47 Keby hned povedala: Vies co, som na vas nahnevana, lebo toto a toto a nechcem vas na svadbe... je to ovela prijatelnejsie spravanie, ako tato ignoracia z jej strany. Pokial nevesta nezacala trpiet nejakou chorobou, ktora jej zatemnuje usudok. Ako pri demencii, ked je clovek presvedceny, ze nieco povedal, ale nepovedal, ze nieco riesil, ale neriesil...
No nechala to všetko na agentúru, aby keď obvolavaju hostí, nedostavala otázky od všetkých prečo autorka nejde na svadbu… zase sa len “skryla”. Potom to môže hodiť na agentúru, že oni to domrvili, ale autorka pozvaná bola, veď to hovorila jej sestre…
Omg 🫣 no som zvedavá čo bude ďalej… prádlo mám už dve hodiny v práčke opraté a suché na balkóne od včera. Ale! Čakám na nejaké rozuzlenie.
Akoze naozaj chapem, ze autorku toto zabolelo, ale diskusia na 28 stran? 🙈 sesternica sa zachovala blbo, ale kurnik, jednoducho tam autorku nechcela mat a bodka. A tu sa na 28 stranach este autorkou rozmazavaju reakcie vsetkych z rodiny, nakolko im to bola schopna povedat az teraz 🙈🙈
A nemá to taká agentúra medzi službami, že obvolá hostí? Aby "odbremenila" snúbencov? Máte niektorá skúsenosť?
Ja to tu tiez sledujem uz od vcera pomedzi robotu a som zvedava ako to dopadne. Autorka je sympaticke a uprimne ziena a velmi by som jej priala, aby to bolo ozaj len hlupe nedorozumenie, ale obavam sa, ze indicie su jasne 🙁 Nevesta to nakoniec hodi na agenturu a vyjde z toho nevinna ako lalia 🙁
@andrea78 bitka bola koli tomu jednej sesternici muz vela pil a ked ho ona sa snazila trosku haltovat tak sa na nu zahnal..na co vyskocil sesternicin brat a ho chcel uzemnit ze co dviha ruku na svoju zenu (jeho sestru) ten strcil donho a uz bola bitka na svete..
@andrea78 už je to ale nastastie jej byvaly muž rozviedli sa necely rok po tej svadbe
@rebellefleur tak načo to čítaš a ešte aj reaguješ 😍. autorka reaguje a píše minimálne, ale čitateľky táto téma natoľko zaujala, že same tu reagujú, prispievajú.
@michellemary ma, zalezi ako maju nastavene sluzby, co si vybral par…ale obvolava na zaklade co jej da par…lebo svadbu neobvolavaju len jdnu, oni nemozu vediet pochody koho chcu nechcu pozvat

@ewwe niečo za tym bude, a myslim, ze autorka bude velmi prekvapena