Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@rebellefleur tak nevravím, ze nie, ale ako ludia sme rôzni, nie každý to zvládne a je nad vecou, ja by som teda nebola. Ale akože obdivujem, každého kto to dokáže. Za mňa ale autorka pôsobí fajn a rozumne, ja by som v jej situácii bola horšia, lebo teda sklamanie je to poriadne. To je o tom, ze niekomu doverujes a potom zistíš, že to bolo cele klamstvo a ze mu nestojis ani o to, aby sa k tebe zachoval aspoň ako tak korektne. To je nôž do chrbta a veľká väčšina ludi by to nezvládla s nadhľadom.
@kaitlin3 - aspon pis fakty, ked sa vyjadrujes k mojmu komentovaniu tejto diskusie 😉
@777januska777 pozri, ja som v zivote zazila omnoho horsie bodnutia do chrbta ako nepozvanie na svadbu. Vsetko casom preboli, treba tomu nechat cas, nie vrtat sa v tom neustale a preco? Ani odpoved na to preco nezmierni sklamanie.. jednoducho chapem, ze to boli, ze je sklamana, naozaj ano, ci mi to veris alebo nie, ale tento doslova "hon" na nevestu, lebo si dovolila nepozvat niekoho, koho tam z nejakeho jej dovodu nechce, mi dojde tiez trochu mimo. Nevesta v zivote este doplati tiez na svoj sposob nekomunikacie
@rebellefleur tak pardon, ja som sa pridala do diskusie trochu neskôr, preto som si tvoj komentár na začiatku nevšimla o to viac ma pobavil ten tvoj druhý k predmetu diskusie 😁
Necitala som diskusiu,mozno to bolo uz spomenute,ale nemate so sesternicou a jej muzom rozdielne nazory na covid,ockovanie,politiku,vojnu atd? Viem ze existuju ludia,ktori beru toto extremne vazne a nechceli by na svadbe napr niekoho kto podporuje Rusko,cita dezinfo weby,alebo naopak podporuje eu a nato. Viem zvlastna predstava,ale pre niekoho zivotne dolezita vec.
@denithestrange1993 nie paradoxne máme názory rovnaké asi na všetko .
@kaitlin3 zopakujem este raz: ked nieco napises, pis realne fakty 😉 a ked zareagujem na nieco, kde som oznacena,je to elementarna slusnost odpisat, nie? 😊
Nechce sa mi čítať všetkých 30 strán diskusie...ale som zvedavá...Ako to dopadlo??
Admini okamžite prosím funkciu od filtrovať iba odpovede autorky!
Žiadna mela ženy, do nedele to tu musí ostať 😀
@mareka49 mas pri nej obdlznik zlty😀
@katkami123 neni sanca do nedele😂 sme na MK
@jeennyv čítala a raz nechápem pri takých dobrých vzťahoch ako autorka popisuje, že nevesta nedokáže komunikovať s ňou, ona dúfa a nedokáže normálne rodine povedať, že ejha niečo sa deje.
Rodina ako celok početná a znacne temperamentná.
Dala sa očakávať aká bude reakcia a ona čaká dúfa, predstiera, necha sestru nech sa zamontuje a všetko sa potvrdí ako nedorozumenie včera večer a dnes ráno začne odpovedať rodine, že nie je pozvaná.
Ja chápem, že je dotknutá a strašne jej je ľúto, ale načo to divadielko z jej strany. Keby to urobila pred potvrdením nevesty sestre, že ide o omyl to by som pochopila. Takto sa sama dostala do pozície, čokoľvek urobím nebude to dobré.
@janage rozumiem autorke, že je sklamaná, ale ja by som nikomu nepovedala, že nie sme pozvaní. Mozno mame s tým, nech to nerozmazáva a sestre by som nedovolila telefonovať neveste. Tým by som sa vyhla vypisovackam od rodiny. Nechala by som nevestu, nech sa v sobotu uskvari pri vysvetľovaní... 😆
@kaitlin3 písala správu na messenger, ja napríklad s tymto nemám dobré skúsenosti. Nepostrehla som koľko čakala medzi správami Mne, keď na niečom záleží tak nečakám na komunikáciu druhej strany až do doby tesne pred termínom akcie. Ako som už písala nedostanem vysvetlenie ci ideme či nie, sama zruším svoju účasť a oznámim to rodine.
Agentura ti teda nevolala ze? Kks mne je z toho normalne blbo. Toto je cudne cele. Len nevesty sa uz museli viaceti pytat co to a ona nic? Zvlastne
Inak ako môže žena, ktorej rieši celu svadbu agentúra, nemať čas odpísať? Mala som spolužiačku, ktorá si vlastnoručne robila celu dekoráciu a výzdobu na svadbu, ďalšia zas cely týžden predtým koláče vypekala. Ale tuto má tá osoba vyložené nohy a všetko jej riešia druhí. Takze argument, ze nemala čas, zabudla v tom zhone odpísať, neobstojí.
@katkami123 dobrý postreh!
@janage lenze s nou to rodina riesi ako to byva, odvozy kto s kym..ako sa da utajit, ze nejdem na svadbu , ked ide mama sestra ludia sa dohaduju ako pojdu 🤷♀️🤷♀️ To sa asi zrazu neobjavit neda a to neriest, neviem ako u vas no z nas sa riesia pred svadbou, kto pojde s kym napratat do aut adt
@olisia
Tak to s cucflekom som aj ja čítala :D :D
Kolegynka po akcii neprišla do práce, asi sa bála. Ale potom sa s ňou tuším autorka porozprávala, kolegynka vraj plakala. V diskusii spoznala autorka tuším 2 ďalšie mužove kolegyne z práce, z jednou z nich si aj vymenila par komentárov a potom asi kvôli tomu radšej diskusiu zmazala :D
@zuza265 nie mne nikto nevolal ani mužovi
@olisia
@zafir01
Dobrá, aj keď pravdepodobne vymyslená bola aj tá téma, kde autorka bývala vo veľkom dome v lukratívnej oblasti a chcela sa k nim nasťahovať aj švagriná :D Všetci sme čakali na to, že sa autorka ozve po spoločnom obede s celou rodinou, kde sa to malo riešiť... No a nakoniec tému vymazali :D
Bojím sa, že aj teraz to tak bude a do svadby tu diskusia nevydrží 🙂
No to bola teda telenovela tá nevesta ešte stále sa nemôžem spamätať z toho že je diskusia vymazané . Také večerné čítanie ..ale rozuzlenie tohto príbehu má fakt zaujíma lebo podľa mňa neexistuje nepozvat niekoho len tak .

@rebellefleur dokonca 😁