Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@kaitlin3
Škoda… ja by som im hneď dala takto pocítiť, ze mesiac sa nevie primadona vyjadrit na otázky ale harmoniku daj.
@kikushaa
Tak mliečnom čokoládou napísať 😀 však cukrarka poradí, čo len tak ľahko dole nejde. Nech si poškrabú nadpis dole, isto by si to kopu ľudí všimli, ten trapas 😀😀😀 treba dať tortu v spravnu chvíľu, keď si svadobcania nevšimnú. Lebo ľudia obzeraju torty, stačí, keď si 2 všimnú nadpis, aj ze ho zoškrabali potom, za 2-3h to už budú vedieť všetci 😀
@lucky_k tak ja som vychadzala z toho, ze autorka opisovala ich vztah viac ako sestersky a nedocitala som sa, zeby si to osobne vysvetlili, len ze neodpisala na spravu, co mohlo byt nedorozumenie. V tom pripade ale zila autorka v nejakej iluzii blizkeho vztahu a nevnimala realitu, ze az take fasa kamosky zjavne nie su.
boze, do nedele to tu bude mat tisic stran 😀
autorka - ja by som uz ani smutna nebola.. ved to su ozaj dvaja chori psychopati, este s tou harmonikou.. mozes byt rada, ze sa ukazali a ze si sa ich zbavila.. ktovie, ake problemy by vam mohli v buducnosti narobit, keby sa ich chore hlavy ukazali pri nejakej inej prilezitosti.. skoda, ze sa neda zrusit to kmotrovstvo.. ja by som uz taku krstnu k dcere ani na desat metrov nepustila 😝
Kým chcú požičať len harmoniku, tak je dobre :D možno dnes cinkne sms, či nepožičia autorkin manžel ženíchovi košeľu do rezervy :D prípadne autorka neveste šaty na prezlečenie (je veľký predpoklad, že nejaké pekné doma mať bude)
Autorka, keď ti príde sms ohľadom harmoniky, tak im napíš, ze by si v prvom rade veľmi rada dostala odpoved na tvoje otázky ešte spred mesiaca, ktoré si už dávno tvoja sesternica prečítala a do teraz odpoved nemáš. Že rada by si tu odpoved na tvoje otázky dostala.
To, že ženích pýta harmoniku od autorkinho muža, mi nejako nekorešponduje s jeho predošlým vyhlásením, že v súvislosti so svadbou si každý z nich rieši svoju stranu rodiny. V tom prípade ju mala od svojej rodiny pýtať nevesta. Ale hanba jej nedovolí. Podľa mňa ani o harmoniku nejde, ale chcú týmto vysondovať, ako to celé beriete.
@sickynickyobsadene tiež ma to napadlo ale ignorovala správy i volania a agentúra zisťovala počet hostí na hostine a jej nevolali
Baby, mna sef zabije asi, ja furt visim na telefone, co musim toto sledovat, zavislost level milion 😂

@h2 jasne aj nas toto napadlo
@muchotrafka298 ja som si už MK v robote otvorila na pc 🙂...takto vyzerám, že makááám 🙂
@lucky_k aj pukance si si urobila??????😂
@muchotrafka298 čaj, pukance by boli nápadné 🙂 ale doma určite spravím 🙂
To je všetko také smutné.. Ja keď som mala svadbu, sama som volala a zisťovala, kto kedy príde, či sú všetci ok, lebo som sa tešila, že tých svojich ľudí tam budem mat a budú sa s nami tešiť v tento dôležitý deň a keby sa toto stalo, že niekto má len podozrenie, že nie je pozvaný, nie je si istý, tak už hneď davam veci na svoje miesto.. Teda, ak by som ich tam chcela.. Keď vypisujú smsky, tak odpovedať, zavolajte mi, nech sa dohodneme a konečne zistiť aspoň prečo ti tak ublížila.. Nikto nemôže byť taký vyťažený pred svadbou, kamošky mali po 300 ľudí, fakt veľké svadby bez agentúry a hneď sme dostali inštrukcie, program, overovali si, či prídeme.. Cez whatsup sme boli v kontakte, toto je také chladné.. 🙄 😒 Nemám slov, všetky ženy z koníka s vami cítia..
@semtexka1 pravdu máš.Ja som zo začiatku bola na tom, že veď nevesta je asi ako "bridezilla" (zúrivá nevesta, ktorá vybuchne už len pri tom,ze nepasuje odtieň servítok s kvetinovou výzdobou) šak len mega stresuje, zabudla, nedorozumenie... Ale tu naozaj niečo neštimuje🧐 na tom akože super vzťahu medzi sesternicami.
No asi vzivote som tolko necitala MK ako teraz. netrpezlivo cakam na sobotu 😁
Panabeka, toto je neprijemne. Sesternica je trúba, lebo vsak keď už omyl, tak sa ozvem osobne, aj keby chcela sa zahrať na to, ze jaaaj fakt vám nedošla pozvánka? Tak ci tak sa mala ozvať ona osobne. Kedze vám žiadna pozvánka nedošla a odkedy sa na svadbu pozýva cez tretiu osobu? 🤦♀️ Tiež by som nešla. Mozno by som sesterské napísala správu, ze ok, sestra mi vravela o com ste sa bavili cez telefón, ale cakala som, ze sa mi ozveš sama, kedze to je vaša svadba a vieš, ze sme pozvánku nedostali. Beriem to tak, ze nas tam teda nechces, vnucovať sa určite nebudem, je to vaša svadba, vy si vyberáte koho voláte... Nehnevám sa, len by ma potešilo, keby si mi to dala vedieť priamo a neignorovala. Zapraj peknú svadbu a potom vám už nemá čo vyčítať a ohovárať na svadbe. Moj názor 🙂
ja by som chcela ešte vedieť či bola dáka ďalšia reakcia s tou harmonikou :D neviem sa dočkať soboty
Takže nedalo mi to tak som jej napisala sms v tomto znení: Ahoj, manžel mi povedal že by ste si chceli od nás požičať harmoniku na svadbu, samozrejme ti ju požičiam kedže viem ze na nu dáte pozor a vráti sa nam nepoškodená, len mi prosim daj vedieť približne o kolkej si pre nu pridete v sobotu aby sme boli doma . "..Odpoveď :" ano dobre dakujeme mooc, ozvem sa "
na toto vedela hned odpisat
cca do 15 min. mi prisla odpoved
kokos, to je svina.... ja sa ti cudujem, ze im tu harmoniku chces pozicat...
Ach jáj, toto si jej nemala takto písať! Zavolaj jej a spýtaj sa, či jej nie je blbé pýtať harmoniku, keď vás nepozvali! Prestaňte sa už konečne obe hrať na mačku a myš a konečne sa normálne porozprávajte na rovinu!

@katkami123 manžel jej už odpísal, že nech to rieši s autorkou, lebo je to jej harmonika