Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
táto sms z tvojej strany bola veľkááá chyba
@h2 súhlasím, zavolaj jej okamžite, neboj sa konfrontácie ✌🏻
Bolo mi ta luto, ale uz nie je. Si vadna.
akože oni si prídu po harmoniku, ktorá je od nich 150 km? (tak som to pochopila, že bývate ďaleko od seba), či plánujú po ňu niekoho poslať a tváriť sa, že je všetko OK? Neuveriteľné ☹(((
tak - a teraz jej napíš.
drahá sesternička, len som chcela vidieť, či si naozaj stále taká zaneprázdnená, alebo odpíšeš len vtedy, ked niečo potrebuješ. ako vidím, druhá možnost je správna a ako vidím, sme ti dobrí naozaj iba vtedy. harmoniku ti samozrejme nepožičiam, to bola iba skúška. uži si svadbu. 😀
Neverim vlastnym ociam, ty nemas ani milimeter hrdosti 🙈
Och a ty si čakala že ti odpíše veď ju doneste vy, však sa vidime na svadbe či čo si akoze týmto sledovala? Veď si u nej posledná handra a celu svadbu sa budú na tebe zabávať ako s tebou dobre vybabrali 🤦♀️
Toto sa dalo čakať autorka je žiaľ mäkká ...a na to bude doplácať celý život .. prepáč ...
Možno raz buchnes po stole .....i keď po tomto si myslím že nikdy.
Och no, tá tvoja sms s harmonikou bol krok vedľa, a veĺký.
Škoda ze jej dá všetko..odkopnúť ako psa ... Už ma to aj prestalo baviť čítať 🤣
Cele zle. Mala si mozno poslednu moznost sa o tom porospravat a vyjasnit si to. Nechapem preco si nevolate. V sobotu sa bude polka rodiny cudovat kto vsetko neprisiel ...
Ahoj skor by som dala uz tu tortu ako harmoniku
No ja by som jej takúto správu nepísala. Ale už keď sa taka chyba stala, by som jej napísala ešte jednu, že prepáč, ale manžel ju už sľúbil niekomu inému.
@banderaska29 ona nič také neurobí 😱🙈🙈🙈
Myslim, ze nastal cas tuto temu uzavriet, skoda kazdeho komentu, autorke nevadi, ze sa sama degraduje...
@dobkovci ale mala by 🙄
Preboha maj hrdost nic jej nepoziciavaj! Ona je totiz fakt schopna k vam v sobotu rano poslat zenicha alebo hocikoho..rozmyslam ci by som jej zavolala alebo by som sa na nu VYSRALA. Kebyze to je nejaka z vedlajsej ulice tak kaslem na nu a vzivote uz ziadny kontakt. Ale tejto by som teda zavolala a velmi jej nalozila co si to dovoluje a ako promtne hned vie odpisat ked nieco potrebuje! Chcela by som vediet co ma toto znamenat lebo by ma to matalo este dlho…pre moj pokoj v dusi. Ale skoncila by som s nou tak ci tak.
Normálne sa mi rozum pozastavuje fakt si nevazis samu seba zameta s tebou ako s handrou...
začinam mat pocit, ze toto vsetko je len vymyslene... Nechce sa mi verit, ze niekto dospely nema ani stipku hrdosti a necha zo seba robit handru...
Teraz vy neodpisujte 😁👍
@malalienka85 to je druhá vec ...normálne som v šoku ..... Toto mi pripadá fakt ako vymyslené nikto nemôže takto padnúť na dno ... Prepáč .
@waitinka7 pisala som ze svadba je v nasom meste..a oni su uz tu kedze sa tu vsetko riesi a chysta
Inak tie co ste na autorku nadávali ako kazí svadbu a robí zle ste si dúfam po poslednom príspevku autorky uvedomili, že autorka fakt nemá chuť niečo neveste kaziť. Za mňa je autorka asi veľmi taka nekonfliktna osoba a snazi sa to nejako zahrať do autu, aby bolo dobre. Ale autorka uvedom si, ze to už dobre nebude, nevesta ta berie ako handru.
Ja by som este rada videla pohlad jej manzela, ked sa v sobotu niekto dovali pre tu harmoniku k nim 😂😂😂
co bolo tvojim motivom pozicat jej tu harmoniku? myslis, ze si pre nu v den D pride osobne? na to zabudni, posle pre to niekoho
Tak to je riadna sila celé toto.
Ty si moc dobrá a ona s tebou pozametala celú svadobnú salu a ty sa jej ešte nukas, že ju budeš čakať, keď ona si chce od tebe požičať..?
Co dufas, že príde ženích ráno o 8 a povie, tak vidíme sa v kostole?