Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Napisala by som.
1. Mrzi to mna. Pisala som ti sms, nereagovala si. Pisala som ti ze nam neprisla pozvanka k hostine. Bez reakcie.
2. Volala som ti, zrusila si ma.
3. Volal manzel tvojmu buducemu, ze ako to teda je, povedal ze to riesi manzelka. Xy dni bez reakcie. Pozvanku sme nedostali, pisomne, ani od vas. Teda predpokladame, ze sme nezelani hostia, kedze pozvanky dostala cela rodina, iba my nie.
Mimochodom, keby bolo vsetko z jej strany ok, bude v soku a prve co sa opyta by bolo preco nepridete? Nieco sa stalo? No ale ved vsetci vieme..
@autorka no prave teraz by si jej mala odpisat, ze tak ako ty respektujes ze ta nepozvala na svadbu a ze sa ti ani neunuvala odpisat na spravy.
@pragmaticka no zas...sesternica tiez mohla zdvihnut telefon ked zbadala az teraz ze nieco sa deje a jej naoblubenejsia sesternica nepride a nie vypisovat bludy
Bola by som zvedavá na fyzickú konfrontáciu....
Ak sa tak stane nejakou náhodou.. Vieš nám to natočiť a postnut?
Lebo teda toto je už na rodinné prípady do telky 🙈
Horšie je, že sa to povlecie ďalšie desaťročie s vami
Fakt skus napisar,,ze ty si si robila srandu a jasne ze pridete a cakaj 😊 (zas neodpise)
@pragmaticka ja keď nedvíham, tak keď potom môžem zavolám naspäť, hoci to neznášam.. všimla.si si že nevesta ani raz nezavolala späť? Aj to je chyba autorky?
Tu už pomôže len sms ako písala laila " To rešpektujem ja Tvoje rozhodnutie, že si ma nepozvala"
A na správu odpíš iba: ak by ma niekto pozval, rada by som tam bola.
Nič viac nič menej. Keď jej to teraz nedojde, tak už nikdy 🤷🏽♀️
Šak normálne odpíš ako dospelá žena ..... Počúvaj Zuza celá táto situácia mi príde smiešna a neviem čo si mám o tom myslieť, pozvánku k stolu si nám neposlala. Snažila som sa s tebou celý mesiac spojiť bez úspechu, tento týždeň si mi poslala pozvanie po sestre (čo ja ako pozvanie neberiem). U ostatných rodinných príslušníkov sa telefonicky potvrdzovala účasť len nám sa nikto neozval. Tak mi povedz čo teda také strašné som ti spravila že sa takto správaš? Ja sa ti na svadbu nenútim len mala som za to že sme si blízke a nechápem celý tento tvoj postoj.
Tak toto je gooool, inak ona je úplne v pohode? Psychický je ok? Ona presne čakala na takúto správu, kde napíšeš, že neprídete, aby ona mala dôkaz, že si to odmietla ty. Ale toto je na šľak trafenie.
idem jej na to odpisat len musim premysliet ze ako a co..len sa spamatavm ešte z tejto spravy
aspoň vieš aká je, toto je iný level chrapúnstva, ešte to hodiť na teba...možno jej ešte odpíš = viem, že toho máš teraz veľa ale snažím sa ťa kontaktovať už niekoľko týždňov, pretože sme nedostali pozvanie na svadbu ale nechcela si komunikovať i keď som sa priamo pýtala, preto som sa zmierila s faktom, že niesme pozvaní na vašu svadbu a nieje to moje rozhodnutie, keďže som ťa brala ako sestru a chcela som byť pri tebe i v tento veľký deň..
@evamarek77 že nechápe prečo autorka na svadbu nepríde, ale rešpektuje jej rozhodnutie a po harmoniku príde otec.
@tamitamitami toto nieje zle.priame a teraz by sa to aj hodilo
hlavne prosim bud trosku odvaznejsia a maj hrdost
@tamitamitami toto je dobre - taketo nieco by bolo fajn jej napisat.
Preco ten vztah hadzete obidve do kosa? Jedna ako druha. Nevesta nechape co sa stalo. Ako som uz predtym pisala. Namiesto toho aby si zdvihla telefon a jasne si veci vydiskutovali, tak radsej stravas cas na tomto fore. Obidve sa mozete hanbit. Je to jedno velke nedorozumenie, ja som to tak vnimala od zaciatku a Ty v sebe podporujes pocit ublizenia. Ona Ta tam chcela als velmi nestastne to cele vypalilo. Rozumny clovek ktory chce mat nadalej pekny vztah by uz zdvihol telefon a volal. U Vas ani jedna rozumna nie je! Radsej tu vyplakavaj na fore ako Ti strasne ublizila(co ona sni netusi). Ach,toto je skoda citania.
Oni sú nejak z inej dimenzie, keď nechápu? 😀
Podľa mňa toto už na vypisovačky nie je. Chce to sa otvorene a nahlas porozprávať a vysvetliť si to.
@pragmaticka presne😀 ved jej nepovedala, ze pozvana nie je! Iba odpovedala na sms, v ktorej jej autorka napisala, ze nepride😀
Len taká technická otázka?keď si bola podľa nej pozvaná,prečo ti,alebo vám,nevolal nikto z tej ich agentúry,aby si potvrdili účasť?
Mne sa ľúbi @tamitamitami je to priame, není to urážlivé a konečne si to vyriesite. Popripadne budeš mať dôkaz a nebude to môcť hodiť na teba 💁♀️
A baby, čo tvrdite, že neodpisuje, lebo ma veľa prace okolo svadby.....
Prosím vás, ruku na srdce... To fakt nemáte ani chvíľku čas na najobľúbenejšiu sesternicu? To 3 dní pred svadbou splníte trubičky, či robíte zemiakový šalát a klepete rezne?
Nehnevajte sa, my sme našich 40 hostí pozvali osobne. Ja som s mužovou babkou a rodinou piekla koláče ( bol to taký príjemný rodinný event)
S mojim ocom sme robili divinove špeciality na švédske stoly.... A popri tom som mala čas na robenie si svojej výzdoby (mala som svadbu 14 rokov dozadu) , a odpovedanie na organizačné otázky pozvaných hostí