Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
odpoved od sesternicee: prepač ale ja nerozmiem co sa teraz akože deje s tym ze nejdes na svadbu..poobede si doma? zastavila by som sa..
No naťahuje to jak gumu na trenkách. Dvihnem telefón a vydiskutujem hneď.. Poobede už dávno je.
dobra manipulatorka je to, to je fakt
Vyborne, porozprávate sa 🙂 konečne! Toto mohla urobiť už dávno 🙂
Akože co z tej správy nepochopila? Ona je nejaká jednoduchšia alebo co...
Piste, piste dievcata, dcera ma teraz vystupenie v skole, potrebujem tam ist, ale super citanie na vecer, len to prosim autorka nevymaz. Vsetci ti fandime a popravde, mozno ona nechce, aby si bola na svadbe pritomna, lebo bude kopirovat tvoju svadbu, tak aby si nahodou nemohla porovnavat.
No tak ja už fakt neviem čo si o tomto myslieť 😀 možno si fakt myslela že len srandujes? Alebo že sa nudíš a máš zvláštny zmysel pre humor, chceš sa s ňou silou mocou baviť o svadbe a jej to prišlo trápne tak ignorovala s vedomím že určite na svadbu pozvaná si? 😀
Ale veď ste jej to 3x písali v priebehu mesiaca, to čo za herečku? Tak aspoň máte dôkazy v podobe sms správ a messengeru, lebo takýto človek zaprie aj nos medzi očami.
No vyzerá to tak, že ona fakt nechápe aká situácia vznikla 🤔 prosím ta, daj tomu šancu, stretnite sa a vydiskutujte si to, face to face ju budeš vediet najlepsie prečítať, ty ju poznáš najlepsie. Sprav to hlavne pre seba, lebo povedzme si na rovinu, ak je to skutocne nedorozumenie, toto ta bude mrzieť dlho.
Na rovinu jej povedz: kde mam pozvanku?
@autorka no huraaa, tak si to snáď vykomunikujete dnes osobne.
Nepochybila nejak agentura? Ak oni rozosielali poozvanky. To uz by bol aky gol😂
@zero_hero
Ale chápe, len si uvedomuje, ze z každej strany vyzerá už za pi… aj pred celou rodinou, no nevyšlo jej to. Veď vie o tom mesiac, ze nedostali pozvanie, autorka to tu písala minimálne 5x, zrozumiteľne.
"Zlatko, čo si dnes varila?
-nič.
-Ale veď nič bolo včera.
- to je na dva dni."
Holt, je to tu zaujímavé...
@evamarek77 napis IP, mrem od zvedavosti 😀
Nakoniec ma fakt ta nevesta odmedzenu mentalnu kapacitu, minimalne, co sa tyka socialnych vztahov a proste jej to nedochadza.. zeby nejaka porucha autistickeho spektra?
Autorka - ak ta bude volat, lebo to vazne bol cele omyl, tak chod..
Ak ta bude volat a predstierat, ze to bolo cele omyl, chod tiez. kasli na nu a zabav sa s rodinou... Ked nevie byt uprimna, tak nech si to vyzere... Cize, ako som ti pisala x stran dopredu, ist, zabavit sa, nevesticku ignorovat a hotovo..
@evamarek77 aj mne prosím napíš správu, čo stvárala. Nikomu to nepoviem 😶.
@magic08 samozrejme, ze ano. Ja len velmi dufam, ze autorka neuveri tym jej medovym motuzom a nezrusi svoj program s rodinou v sobotu. Skoncila by som uz totalne s takou toxickou osobou. A ja, ani tu harmoniku by som jej nepozicala. Nech si trhne. Este by ju poskodila, stratila a pod.
Autorka prosim ta maj hrdost a priamociaro sa jej opytaj preco ti neodpisala a preco neriesili aj ked tvoj muz napisal zenichovi ze nemate pozvanku. Preco ignorovali zmatok ked velmi dobre vies ze spravy citali. Nemali zaujem to napravit. Ona sa bude vykrucat a hodi na teba ze prehanas.

@heidi4 tak to bolo rychle, vela toho neporiesila dotycna