icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

janage
31. máj 2023

@katkami123 tak ale autorka sama napísala, že veľa pomohli aj nevesta so zenichom im. Nebolo to jednostranné, ale vyrovnané. To sú slová autorky niekde v počiatkoch diskusie. Teda nedá sa povedať ze išlo o jednostranné využitie.

heidi4
31. máj 2023

@heidi4 a robi najma to, ze kedze on je "uplne neomylny" - podla neho (citi sa ako pan bozsky, no uplne dokonaly 🤮🤮 pan narcista samoluby) - tak vzdy vsetky svoje chyby zvaluje na inych, vzdy, svoju vinu si neprizna nikdy. A vzdy nakeca aj to, co neni pravda, len aby ututlal pruser a vysiel z toho ako spasitel, zachranca (svojho pruseru). Mam pocit, ze tvoja sesternica je taka ista, never jej ani nos medzi ocami, DRZ SA FAKTOV

diaszoky
31. máj 2023

Nie super si napisala mas sokaz odosanej sms keby nieco takze super zamna

denisah6
31. máj 2023

Ráno som čítala 33 stranu a prídem domov k 62? To vážne??? Dala autorka nejaké nové info? Naozaj sa mi nechce čítať 30 strán 😱

heidi4
31. máj 2023

@heidi4 *prelstit, nie porazit som chcela napisat

katkami123
31. máj 2023

@janage
Ale autorka nepovedala čo im pomohli zas oni, lebo na elektriku v dome zadarmo a materiál za polovicu sa hocičo len tak nechytá. Zas sesternica vie, ze jej manzel je elektrikár, tak si ich pomaly obmotavala, keď vedela, ze ich bude potrebovať. Teraz, keď vie, ze ich už nebude potrebovať, odkopla ich, čistý narcis. Udržiava si iba take vzťahy, kedy ma z druhých prospech a keď ich už nepotrebuje, tak pá pá.

diaszoky
31. máj 2023

Hmm zrazu uz vie odpisat. Ale nech dojde a pekne si to vysvetlite. Bola by skoda sa pohadat drzim palce

haley7897
31. máj 2023

@katkami123 ja nehovorím ze je "full blown" narc, ale minimálne nejaké črty mi to pripomína. Najzabavnejsie na narcissistoch je, že dokážu a budú zatĺkať aj keď ich prichytis s dôkazmi pri čine. Moj ex mi par týždňov po rozchode písal (z xteho nezablokovabeho čísla) ze somnou potrebuje hovoriť. Ze mu práve zomrel otec a potrebuje sa porozprávať lebo je zúfalý. Nasla som jeho otca na fb a poslala mu print screen kde jeho otec asi hodinu predtým postol fotky z chaty s priateľmi z jeho zásnub. Ex ma počastoval nepublikovatelnymi menami a vraj sa mu mam ospravedlniť za to, že ho obviňujem z klamstva. 🤣 To nevymyslis. Keď sa dostaneš psychicky do bodu ze sa na situáciu vieš pozrieť z nadhľadu, vie to byť dokonca zábavné. A ak si niekto prejde tým, že ma narca v v živote, dokáže ich pomerne ľahko detekovat.

panda21
31. máj 2023

@denisah6 sesterkin manžel im napísal, potom autorka napisala sesterke, ona jej, autorka späť a teraz príde sesterka na kávu 😅

sense
31. máj 2023

@denisah6 ja som skončila pri 42 a za pár hodin 62 stran

andrejka2424
31. máj 2023

Toto mi príde mi to ako taká dobrá evitovka...nenáročné čítanie ,pútavé, má to celkom rýchly spád.. som zvedavá na rozuzlenie .

sticker
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
katkami123
31. máj 2023

@haley7897
Mala som tiež takého ex. Ležal v nemocnici na chirurgii, lebo mu dal niekto delo do tvare a opisoval mi to iba tak, ze leží na chirurgii, zbili ho, nevie či sa rana dožije, chce sa rozlúčiť, umiera… prídem a chlap úplne v poriadku, len sánka zdrôtovaná, lebo mu ju posúvali. Od vtedy som si povedala nikdy viac.

heidi4
31. máj 2023

@haley7897 presneeee, polroka ma kolega narcista takto deptal, lebo som bola v praci nova a musela som dat na jeho slova, lebo boli "svate", az som ho zacala prekukavat a zistila som, ze je to riadny ch*j, co si honi na kazdom ego a rozprava nezmysly - sam si protireci a eobi chyby, ktore potom hnusne maskuje, aby vysiel ako pan kral a dokonaly. Najma, ked za chrbtom inak, do oci inak. Z takych ludi mi je na grc. Kolko chyb, co porobil a zhadzoval na inych, keby si to aspon priznal, ale nie. Presne, co pises, ze je super, ked to pride do bodu, ked takeho cloveka nielen ze prekukneme a prichytime pri klamstve, ale este je to aj dobra sranda :D dobre si urobil s tym print screenom a sup jeho otcovi. :D netreba sa s nimi fakt crcat, treba mat ten nadhlad. :D ja som si ho vzdy uz zacala vychutnavat, az sa mi zacal vyhybat, az mi to chyba, lebo by som si ho rada podala zas 🤣🤣🤣😭😭 aj byvala kolegyna ma takto odrbavala, kolko srdcervucich stories davala, stale ine a ine, Danielle Steel by sa mohla hanbit, zial, prekukla som ju neskoro, ale predsa. Prajem aj autorke takuto triezvost a nenechat sa ukecat, neuverit zvastom 🙂 👍

semtexka1
31. máj 2023

Ak naozaj príde, tak jej všetko poriadne vysvetli, nech z teba nerobí debila, lebo aj keby si privrela oči, veľa vecí tam proste nesedí. Ak je chyba v agentúre, môže pred tebou rovno zavolať agentke akú nepríjemnosť spôsobili, veď si ich platia. Nech ti vysvetli, prečo si nenašla čas ti späť zavolať, či tých 5 minút fakt nenašla.. Nech sa nehnevá, ale celé toto je ako zlý sen 😔 a máš byť aj svedok ci nie?

janage
31. máj 2023

@katkami123 nesúhlasím. Jasne napísala autorka, že veľa pomohli aj oni im. A je fajn si uvedomiť, že do incidentu s pozvánkou nebol nijaký náznak nezáujmu. Zaujímala sa o krsna atď. Tým aj autorka vysvetľovala, prečo 3 týždne verila, že ide o omyl, ak som dobre pochopila. Aj rozostup medzi správami.
Čo teda ja osobne by som nebola schopná 3 týždne nevedieť na čom som. A ak by som nevedela, tak píšem už po týždni dvoch najviac, že Zuzi už týždeň sa neviem spojiť nijako, nereagujes, beriem to tak, že nie sme pozvaní a dávam ti na vedomie, že sa teda na svadbu nechystám. Žiadne zahovaranie pred rodinou. Jasne stručne priamo.

katkami123
31. máj 2023

Autorka, pravda je na tvojej strane ⚔️

cacianka
31. máj 2023

@oblecenie99 👏👏👏

katkami123
31. máj 2023

Najlepšie, keby ten maly papierik o pozvaní k stolu ešte pred nimi vytiahla, zhodila na zem, zodvihla a povedala :”Jeééj, tu je, celý čas tu bol, Vam tu zapadol.” 😂

vela02
31. máj 2023

Dúfam že akurát prebieha stretnutie a my sa dočkáme zodpovedania otázok 🫢

liv1
31. máj 2023

@muchotrafka298 tvoj koment s parazólom dnes vyhrava prve miesto 😂. Citim to rovnako 😂

heidi4
31. máj 2023

@liv1 Dnes som mala len 2 basic ulohy: ist na postu zaslat 2 balicky a dat si opravit bike, obe sluzby su na nasej ulici hned vedla seba. Za hodinu mi zatvaraju, nic nenachystane... :-/ dufam, ze tato diskusia nezmizne, kym sa vratim 🤣
(Ani obed neuvareny, stacil chlebik s uhorkou a syrom a kavicka, kks, toto je napinavejsie nez hociktora telenovela vsetkych cias 🤣🤣🫣)

sccarlet
31. máj 2023

@heidi4 určite nie, len možno pribudne ďalších 20strán🤣

heidi4
31. máj 2023

@sccarlet 🤣🤣🤣 Bude to jak Keeping Up With ...
(Zuza a Anča) 🤣🤣🤣

sickynickyobsadene
31. máj 2023

Ticho! Sesternice si to vybavujú,pssst!🤫👩‍❤️‍💋‍👩

stevvvka
31. máj 2023

Ty kokos, začala som čítať, keď tu bolo 50 strán.. Kým som došla do konca, strana 62.

Neviete či funguje ešte moja svadba? Išla by som kuknúť nevesty ktoré sa v sobotu vydavaju😄

guiseppinka
31. máj 2023

@kikushaa a potom "pockaj, diktuj pomalsie, nestiham pisat a polka slovenska caka, ze ake kraviny mi chces natlacit do hlavy"😂😂😂

michellemary
31. máj 2023

@stevvvka Moja svadba vraj už dávno nefunguje.😂

autor
31. máj 2023

Ešte neprišiel nikto

andula2020
31. máj 2023

Kedy ma prist