Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Potom píš,lebo polka Slovenska čaká nato ako to dopadne
Autorka, na povahu tvojej sesternice je aj svadobná agentúra prikrátka 😅. Tam by bolo potrebné zatiahnuť ešte FBI, CIA a iné zložky, aby pri takej osobe mala svatba hladký priebeh.
Boze, co ja budem robit ked tato tema skonci 😄
Baby, ja ale žasnem, že sa tu vieme normálne rozprávať. Už som xkrat chcela zrušiť celého koňa, keď som videla v iných diskusiách komentáre, ale tu som prekvapená. Možno je to aj tým, že vždy všade všetko komentujú stálice, ktoré len šíria zlo, tu som ich nevidela, asi to je (chvalabohu) pre ne dlhé…
@xsuzannex ja už hodinu čakám kedy prijde sesternica na vysvetlenie ..kde je tak dlho do riti .. 🫣
@vela02 že " stálice,ktoré šíria zlo" 😅😅😅👍
@vela02 neviem podla mňa téma vypáli zle hlavne keď ľudia čítajú reakcie autorov. Problem, ze väčšina autorov je dosť urazlivych a aj normálnu možno tvrdšiu reč hneď odsúdia a začnú byť neprijemni, tu autorka reaguje veľmi mierne a tolerantne. Práve preto sa to tu asi nezvrhlo. A ak k nej boli aj nejaké baby tvrdšie, tak autorka reagovala milo.
Inak, ženy, ale predstavte si, že si sesterka nájde dajaké vysvetlenie, POZVE JU, a autorka sa rozhodne, že aj tak nepôjde na svadbu... To bude nevesta za chúďa, lebo veď ona za ňou bola osobne!!! a autorka za kravku pred celou rodinou...
@777januska777
@kocurikpupcek ale jedna z nich to skúšala aj tu a neuspela, asi jej neprišli kamošky na pomoc 😀😀😀
Drzali sme palce mamicke s detmi čo odisla od muza, teraz tu drzime palce za pravdu a slušnost medzi dvomi sesternicami. Život prinaša rôzne príbehy.
@michellemary ale to autorka nespraví…
@hedviga2 och, vidíš, jej som tiež chcela písať, čo nové…
@vela02 dúfam...
@vela02 tak ono viac tu bolo takých nepríjemných komentárov, ale autorka podľa mňa udržala tu mieru pokoja. Takže aj preto je to také asi. Nie je to jednostranne, zeby sa autorka opeknovala a nie je to negatívne, zeby nadávala. Autor témy ma veľkú moc a stačí trosku pokory a dokáže sympatie presunúť na svoju stranu.
autorka super si jej napisala 👍 uzite si s dcerkou a manzelom krasny volny den a sesternicu a jej svadbu neries
ano je to ludsky velmi narocne prijat ale aspon si spoznala je pravu tvar
@amaro ja neviem, možno som naivná. Len keď tam naozaj nie je dôvod, aby ju nepozvala, tak možno je to naozaj nedorozumenie 🥴
@jablcko1982 čítala si všetky komentáre? autorka včera písala, že pani zo svadobnej agentúry obvolala celú rodinu ohľadom potvrdenia účasti na hostine. Z celej rodiny nevolala len autorke. to by už bolo nejako veľa nedorozumení naraz
Baby, možno so mnou viaceré nebudete súhlasiť, ale ja si naozaj úprimne želám, aby sa to nejako vysvetlilo, aby išla autorka aj s mužom, dcérkou, rodičmi (a aj harmonikou 😁) na tú svadbu, aby si to tam užili a zabavili sa, ako nikdy v živote a aby si aj po rokoch so smiechom so sesternicou spomínali na to, že "pamätáš, ako som ti takmer neprišla na svadbu?" Možno som naivná idealistka, ale veľmi si v tomto celom želám happyend. 🙏
@vela02 co tak mat gule na to a oznacit cely nick? 😉 vyslovene som cakala, co odpises, samozrejme gule na to, aby si oznacila dany nick, nemas. Hlavne, ze tu tristvrtina komentujucich pinda na sesternicu, ze je mimo a nevie narovinu do huby autorke povedat, ze ju na svadbe nechce 🤣
@h2 asi som tiež naivná idealistka, ale želám si to isté...
@rebellefleur dobre, teraz čakaj na to čo odpíše autorka
@vela02
Viem, ktorú myslíš 😀

Ženy… keď som si dala obnoviť stránku, vyskocilo mi to červene, že “ups, niečo sa pokazilo”!
Mna až pot zalial, že diskusia zmazaná!!! Ale našťastie nám len v robote vypadol net a ta chvíľa ma stala pár šedivých vlasov normálne 😁