icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

katkami123
31. máj 2023

@h2
Ja zas prajem, aby, keď to tak budú cítiť a sesternica bude charakter a rozhovor medzi nimi bude mať správny smer, ze sa pochopia, pojdu na tu svadbu a vysvetlia si hlavne to nedorozumenie, kvôli ktorému sa takto sesternica chová. Ale na druhej strane ja osobne by som si už na takúto povahu dávala pozor, lebo je tam veľmi veľa red flags, hlavne, keď sa mesiac neozyva a nevie dať jasné stanovisko. Sme dospelí ľudia a netreba byť zas naivný pri každom človeku.

autor
31. máj 2023

update:..neprisla nezavolala..miesto toho mi volala jej mama..ze robim caviky koli mne nejdu moji rodicia na hostinu..ze sa dopocula..ze co mam za problem a preco idem kazit svadbu a ake pozvanie ja ešte potrebujem a podobne..nepustila ma velmi k slovu len ze to si o mne nemyslela ze potrebujem na seba pozornost strhavat ze viem ze je to velky den jej dcery dost maju toho co riesit ..starosti vyse hlavy a ešte ja robim taketo problemy..a ze ked nechcem aby som nechodila ale mam otcovi a mame laskavo povedat nech pekne pridu a nerobia blbosti lebo toto sa v rodine nerobí čo my stvarame..a bachla telefon..ked som jej volal nazad nech jej to vysvetlim ani mi nezdvihla..

autor
31. máj 2023

to som ešte velmi zhrnula ..samozrejme som si toho vypocula viac

katkami123
31. máj 2023

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😤

autor
31. máj 2023

opytala som sa len ci vie preco nejde..tak hned ze ale to je blbost ze by ma nepozvali ona tomu neveri a ake pozvanie mi ešte treba ..a podobne..

yayko
31. máj 2023

Tak evidentne sesternicka povedala svoju verziu…

dobkovci
31. máj 2023

No dcerenka chudatko .
Nič si z toho nerob .a vrátim sa k tomu nepozicala by som nič .
Zachovala si sa najlepšie ako si vedela ale stačí. Rieši problémy mamička miesto nej ...zbabela klamárka .

katkami123
31. máj 2023

Tak už vieme po kom je tá sesternica taká vadná. Dúfam, ze po tomto vaši rodicia nepôjdu. Aspoň vidíš aká bola skutočná motivácia sesternice, lebo, keď nepôjdu aj tvoji rodicia, všetci budú vedieť odkiaľ vietor fúka. Ta tvoja sesternica je riaden zbabelec. Harmoniku musí riešiť jej muž, rozhovor s tebou jej mama.

autor
31. máj 2023

*nejdem*

daniela1911
31. máj 2023

Teraz, už každé ďalšie “doťahovanie”, napr. cez SMS, bude len horšie a horšie na tvoju adresu. U nich si už teraz tá zlá, a ešte manipuluješ rodičov aby nešli. Otočili to proti tebe..

lienka.7
31. máj 2023

@autorka tak po tomto telefonáte byt ja tvojou sestrou, nikde nejdem. Toto je sila!
Este sa teda spýtam, z celej vašej rodiny nepozvala len teba? Pozvala vašich, tvoju sestru, brata, dalsiu sestru... proste len teba nie???

autor
31. máj 2023

takze tie z vas ktore ste pisali ze to otocia proti mne ste si tipli spravne

mishka81
31. máj 2023

Autorka, žiaľ máte v rodine ukážkovú manipulatorku a egocentricku.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
srdeenko19
31. máj 2023

Co na to muž? Ze ti takto cez telefón "vypucovala" neoprávnene žalúdok? Je to teda podarená rodinka. Aká matka taka Katka.

autor
31. máj 2023

uplne tak somnou rozpravala akoby som bola nejaka primadona co si potrpi na specialne povzanky..

vela02
31. máj 2023

Ježiš to je fakt tupaňa. To naozaj nemohla prísť? Bože, nervy mám za teba! Nenavidim z duše takýchto ľudí… každopádne platí- nikam nechoď, žiadny obrad a keď chcú nech si prídu do piatka pre tu harmoniku, sobotu si nimi už nekaz

taga
31. máj 2023

Vies co by mna zaujimalo?
Keby si nam sem dala screeny z TVOJICH sprav - tych uplne prvych, ktore si jej pisala, ked si nenasla pozvanie k stolu pri oznameni.. lebo cely tvoj styl pisania a reakcii sa mi zda taky detinsky, ze by som sa fakt necudovala, keby nevesta aj mala dovod ta nepozvat (len ty ho nevidis)

autor
31. máj 2023

@srdeenko19 vytoceny jak paragraf nechce aby sme harmoniku poziciavali a ze s nimi skoncil nadobro

vieronika14
31. máj 2023

Smutne

hsara99
31. máj 2023

No oni budú asi mimo viacerí, prosím ta hlavne tam nechoď ani keby teraz sesternica na koči s pozvánkou zo zlata prisla 🙏🏼

sccarlet
31. máj 2023

kebyže išlo fakt o nedorozumenie, čomu ani jedna z nás neverí, tak "príde" a záležalo by jej na tom aby ste si to vysvetlili, lenže opäť klamstvo - neprišla.....to je uplne jasné, je to krava a má nejaký problém

mima1608
31. máj 2023

No... V tomto prípade hruška nepadla ďaleko od stromu. Po tomto by som ani tú harmoniku nepožičala. Však už aj tak ste najhorší, tak čo.

sccarlet
Autor odpoveď zmazal
katkami123
31. máj 2023

Lebo je to narcis, len jej to nevyšlo podľa plánu. Z teba chcela urobiť pred ostanými od začiatku, ako ta nepozvala, tu, ktorá sa akože rozhodla, že nepríde, len necakala, ze sa ťa rodicia zastanú a nepôjdu tiež. Asi to bol jej plán ako s tebou pretrhnúť kontakty a zo seba ešte urobiť chuderu. Len jej to nevyšlo a necakala, ze všetkým povieš, ze to ona teba nepozvala.

autor
31. máj 2023

@hsara99 nie ani keby tu prisla samotna prezidentka s kralom a celym sprievodom nas pozyvat..a hlavne manzel je v tomto neoblomny..on by nesiel ani keby neviem co

sccarlet
31. máj 2023

suhlasim nech si harmoniku zháňa inde, čo to sú za spôsoby

lienka.7
31. máj 2023

@autorka tvoja mila sesternicka ta evidentne na svojej svadbe nechce. Otazne je teda prečo.
Ja si myslím, že okopirovala vašu svadbu (písala ze chcela hrať nejakú hru ci co) a proste ta tam nechce. Kamoska zazila niečo podobné. Ona mala svadbu ako prvá, ďalšia ju "skopcila" ale ze doslova od výzdoby (len iná farba samozrejme) až po program. Kamosla samozrejme pozvaná nebola, asi to budúcej neveste bolo proste trapne

vela02
31. máj 2023

@h2 ok, sme naivne, happyend sa nekoná 🙄

srdeenko19
31. máj 2023

Správne. 😊 Ziadnu harmoniku nepoziciavaj. Choďte preč na cely víkend, ani doma nebuďte, keby chceli náhodou prísť.