icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

ann092
31. máj 2023

@malalienka85
@kikushaa
No som strašne zvedavá ako to teraz dopadne… dúfam že sa dočkáme odpovedí 😆 hlavne dôvodu, prečo nevesta autorku nepozvala

kandelabra
31. máj 2023

@lucky_k zmazala som, ako vidim este to bude zaujimave 😆

tojuska
31. máj 2023

Znova nedycham 😅😅🍿🍿🍿🍿🍿

zafir01
31. máj 2023

@dobkovci tiež si myslím, že v rámci zachovania kľudu v rodine a to uhra, možno padnú aj slzy, objatia. A autorka na svadbu pôjde.
Ktovie, aký motív mala nevesta... Bol to naozaj len omyl a množstvo náhod hrajúci v neprospech nevesty alebo sa skutočne niečo udialo? ... Fakt, alebo fikcia.... To sa dozvieme neskôr...

😂😂😂 Sorry nechala som sa uniesť tým seriálom fakt nebo fikce 😂

haley7897
31. máj 2023

@ann092 na to by som nečakala. Pochybujem ze prizná dôvod, tipla by som ze len prišla upratať situáciu, vyhovoriť sa že to bolo všetko len nedorozumenie...

ann092
31. máj 2023

@lucky_k ja si tiež myslím, že nevesta to všetko hodí na autorku :( ale dúfam že zakročí autorkin manžel, lebo toto nedopadne dobre

guiseppinka
31. máj 2023

@zafir01 to je peckovy komentar😂😂😂 dufam, ze sa do toho zapoji aj pan manzel autorky a tiez jej povie svoje...

babulkomale
31. máj 2023

@cacianka
To nebolo v zlom, len nech mas spravne ten nazov 🙂

dobkovci
31. máj 2023

@zafir01 trvalo jej to dlho ...musela to najskôr dôkladne premyslieť 🙂🙈🙈

lucky_k
31. máj 2023

@ann092 myslim, ze sa bude vykrucat, hodi vinu na autorku a bude sa tvarit, ze prislo k nedorozumeniu

taga
31. máj 2023

70 stran, ma ktorych sa cudzie zeny domahaju dovodu a vysvetlenia konania niekoho, koho v zivote nevideli, o koho spravani maju len sprostredkovane informacie, ktore nemaju jediny podlozeny fakt!
70 stran!

mmonika
31. máj 2023

kokso toto je fakt prva diskusia co ma zaujala po čase.. a vždy ked čakam že pride daco nove pride nová a nová zápletka .. a to fakt mam ist spat bez toho čo bude dalej ,?, vsak ráno tu bude ďalších 30 strán 😅

hedviga2
31. máj 2023

Že by prišla pre harmoniku?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
zafir01
31. máj 2023

@taga vidíš koľko malo stačí k ženskej radosti 😉😂

liv1
31. máj 2023

Asi im nikto nechce harmoniku pozicat 🙈😅. Ale nie. Tak sme zvedavi na info😁. Uz vidim ze budeme “cakat” aspon hodinu 😁. Pripadne odbehni na wc a napis😂, vsetko urovnane, slzy a objatia a bude to. Niektore mudre komentare este pridu, ale to ako vzdy..

jajulienka
31. máj 2023

Skoda, že sa to neda vysielať v priamom prenose, čo sa tam teraz deje…

fiirsttiime
31. máj 2023

Stačilo napisat ze žiadna harmonika nebude a dovalila sa aj nevesta osobne 😃

markusrasford
31. máj 2023

@rebellefleur veľmi to zovseobecnujes. Si najtvrdsie vyjadrujuca a najviac obhajujúca nevestu. Napíšem ti to naposledy KED POZVÚ 80 PERCENT RODINY TAK TEN ZVYŠOK MÁ PRÁVO VEDIEŤ CIM NEVESTE UBLÍŽILI. Chápes? Možno jedna sms ka by stačila

januska20
31. máj 2023

Tak toto je už teda riadne napínavé 😳

dobkovci
Autor odpoveď zmazal
lucky_k
31. máj 2023

@ann092 tazko povedat co je lepsie pre autorku - "nechat sa opit tentokrat rohlikom" ( pre klud v rodine )a do buducna seknut kontakty alebo tie kontakty ukoncit hned a neist na svadbu..

lucky_k
31. máj 2023

@jajulienka to by bola sledovanost!

guiseppinka
31. máj 2023

@jajulienka pockaj draha sesternica, podme to kamerovat, lebo zenske na konovi su nedockave a spravime im rovno stream, aby som to nemusela pisat a horia zvedavostou😂😂😂😂

mimka1402
31. máj 2023

Ja som chcela začať pozerať seriál pred par dňami a wuala, seriál prišiel na MK mi sám. Aby som sa nenudila. 🤣

owecka
31. máj 2023

Toto je ina reality show :D markiza by mohla vysielat, aj ked nemam televizor, do tesca by som zbehla kupit kvoli tomuto :D

rebellefleur
31. máj 2023

@markusrasford povedz mi, co zovseobecnujem..napisala si,ze ja autorke nutim nieco.. to, ze jej je opak mojho nazoru nuteny na min. 30 stranach, je zovseobecnovanie? Nie, nie je. To je fakt.

ann092
31. máj 2023

@lucky_k hmm takto z pohľadu by som asi volila druhú možnosť, ale ťažko povedať čo by som spravila,keby som v tejto situácii… je to ťažké… nám sa ľahko hovorí ako by sme sa zachovali pokiaľ nie sme tam kde autorka

mamina7070
31. máj 2023

🪗🪗🪗🪗 Tancuj tancuj vykrucaj na svadbu ma nevolaj 🪗🪗🪗

ann092
31. máj 2023

@mimka1402 aký seriál ? Daj prosím tip 🤣