Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@nikaeli Moj otec sa ženil keď som mala 12 a dozvedela som sa to od babky rok po svadbe 😂🙈
@naja94 - pozri, ja to mozno pisem na Vas vkus tvrdo, viackrat som zdoraznila, ze chapem, ze jej to ublizilo, naozaj ano, ale moj nazor je, ze clovek by mal mat jednoducho kus sebaucty v sebe, lebo jednoducho,ked ho nema, potom je s nim mavane z kazdej strany tak ako s autorkou
@nikaeli och bože. To je tak, keď chlapovi zatmení mozog nejaká "slečna" (fakt sa nechcem neslušné vyjadrovať, aj keď mám na jazyku horšie slová).
Dcéra sa s ním aj stretáva, komunikuje? Ja keď sa vžijem do mojich pubertlanych 14-15 rokov, tak si viem predstaviť, ako by mi nadobro zmizol zo života. Hrôza.
@ruzovakrava tá harmonika určite nesmie z domu ..je o ňu záujem 🙄 ale prečo ? Joj kde toľko trčí autorka ...
alebo takto
Jarmila (nevesta) hovori Bozenke
Prisla som pre harmoniku 🪗 co si slubila na svadbu . Daj mi ju
Bozenka: Nedam na svadbu si ma nepozvala nedam . Dedko ju mne daroval
Jarmila: Ale to je aj moj dedko mam pravo ju mat na svadbe daj ju
Bozenka: a preco si ma na svadbu nepozvala? sak si krstna mat mojej dcere vzdy sme si tak dobre rozumeli a ty ?
Jarmila: Tvoj muz na nas zarabal ked elektriku robil, dobre nam zauctoval, stryko Fero z piateho kolena by lacnejsie urobil zohnal a tetka Johana povedala ze este aj zle spravil.
Bozenka: Ako to myslis sak si sa tesila vtedy ze zrobil ani domov poriadne nechodil co vam robil
Jarmila: ale ty len gladas na seba upozornujes ze nad teba neni nad tvojho muza a tvoje dieta sa stale len vychvalujes a ides mi na nervy daj tu harmoniku nemam cas sak to je rodinna tradicia aby mi na harmonike hrali ? chces aby som vsetkym povedala ze kvoli tebe nebude ujo Jano hrat ?
Bozenka: Tak dobre ja ti dam a kavu nechces nieco zvrtnem pod zub ?
@vela02 dokazes prijat fakt, ze niekto moze mat naozaj iny nazor, lebo ho jednoducho naozaj ma a nie preto,aby isiel proti prudu?
Baby, dame 100 stran v tejto diskusii alebo nedame? 😂😂 Ja uz ratam dni do soboty a modlim sa, aby tato diskusia nebola dovtedy vymazana 😂 Mne sa po ceste domov vybil mobil a dosla som o 20 stran 🙂
na scenu prichadza Bozenin muz, Jarmila drzi v rukach ziskanu harmoniku a uz to ide
Dam -nedam-dam-nedam
🪗💪🫣🥊
@rebellefleur ale ja tento fakt samozrejme prijať dokážem, aj ho prijímam, narozdiel od teba 🙂 ty máš svoj, ja mám svoj, amen 😉
Podľa mna adminky to tu nevymažú,tiež chcú vedet ako to dopadne
Sa mi páči ako sa tu dokážeme zabaviť kým čakáme na autorku, ona potom šupne 1-2 komentáre, kým to tu porozoberame sa dostaneme znovu k zábave a zase čakáme na autorku a stále dokola…😀😀😀
Mne sa páči ta večná naivita tu mnohých diskutérok, veci idu čoraz horším smerom, ale stále dúfajú v happy end. Lenže pri manipulátorovi happy end existuje len kopnúť ich niekam a žiť si bez nich. Nie všetci sú dobrí ľudia.
Vzivote som tolko stran ani knihy neprecitala..a normalne tuzim po pokracovani dalsej kapitoly haha
@muchotrafka298 že do soboty. Do rána tu bude 100vk😁. Treba mi spať, deti mám choré ale nesmiem oko zatvoriť, čo ak sa to už ráno nedozviem.. Ale autorke želám aby to dopadlo čo najlepšie pre ňu
@fiirsttiime daj podrobnosti, nevideli sme
@ruzovakrava toto je jak chlast a drogy, normalne zavislost tato diskusia...do soboty dame aj 300 stran, sak je len streda a kedze je sobota...????len sa bojim, ze toto vymazu 😂
@mamina7070 😂
🍿🍿🍿
no uz odisla..idem si dat nieco na ukludnenie lebo ma trasie a napisem
@muchotrafka298 co svadba... Ale potom v nedeľu ešte " poprávky" 😂
😨😨😨😨 idem si otvoriť víno s tebou
Ja uz som si naliala tulamore
To bola teda rýchlovka, tá návšteva. Predpokladám, že nevesta hrala ublíženú obeť.
Pane boze o co som prisla, 2000 komentarov.Oplati sa citat?

@tiana080 aj ja som včera pri rannom rituáli 🚽mrkla sem, a zmeskala bus, 😇