icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

autor
31. máj 2023

@mima1608 to si pis

nejdemaprihlasit
31. máj 2023

@henka123123 ja nemám doma ani kvapku ničoho asi zaklopem susede 😂 ulej a nič sa nepýtaj v nedeľu ti poviem 😂

henka123123
31. máj 2023
panda21
31. máj 2023

Idem víno naliať 👌🙈

ann092
31. máj 2023

@katka533 oplatí, ale pár strán dozadu by malo byť zhrnutie situácie

muchotrafka298
31. máj 2023

Berem zmrzlinu a robim pukance dievky👍

mamina7070
31. máj 2023

a 🪗 ako ? ostala doma?

44janica44
31. máj 2023

@nikaeli môj švagor si tiež na svadbu nepozval vlastného syna... sme sa asi tvárili že je slobodný a bez záväzkov. No skoro mi oči vypadli keď svokra zahlásil že ale vnuk tu nie je.

altaya
31. máj 2023

@autorka kým sa ukľudňuješ, uvedom si, koľko žien to tu prežíva s tebou.. podporu máš, teda ja som presvedčená, že určite nehovorím len za seba.

henka123123
31. máj 2023

@44janica44 to je sila

muchotrafka298
31. máj 2023

@nejdemaprihlasit nie susede ze ulej,ale pozri na modry konik a ulej sebe hned tiez 😂

altaya
31. máj 2023

@mamina7070 prepáč, ja som pozerala, že prečo dávaš emotikon koberca 😀 a teraz mi došlo, že to je ta harmonika...

vela02
31. máj 2023

@muchotrafka298 😂😂😂😂

1fifinka1
31. máj 2023

Kvôli tejto diskusii som už nebola 3 dní na facebooku 🤔

nejdemaprihlasit
31. máj 2023

@muchotrafka298 to by už mala veľký sklz kým by sa prepracovala do detailov a ja nemám čas vysvetľovať teraz keď je to napínavé

naja94
31. máj 2023

@rebellefleur
Ak myslíš sebaúctu v zmysle, že pokrčí plecami "no tak ma nepozvali, kašlem na nich", tak si myslím, že to je len Tvoja veľmi naivná predstava, že takto by to niekto vôbec bol schopný v sebe spracovať, ak by dovtedy mal za to, že v vzťahy v rodine sú v poriadku.

dzulik_
31. máj 2023

No už nech príde rozuzlenie, lebo sa bojím ísť aj do sprchy, aby mi niečo neušlo 🤣

aurora33
31. máj 2023

@rebellefleur jezin ano od včera tu stále dookola píšeš to iste. Všetky vieme že ty máš iný názor a že človek by mal mať sebaúctu tak ju maj aj ty a bez si pisat tieto somariny niekde inde. Dovidenia.

mamina7070
31. máj 2023

my letime zajtra na dovcu nie som zbalena potrebujem upratat a ste nejake maily poslat
ale neviem sa odtrhnut 😂🙄🫣

1fifinka1
31. máj 2023

@dzulik_ hlavne pribudne 5 strán a to sa potom ťažko dohana

sccarlet
31. máj 2023

@zafir01 toto by som dokázala čítať so zatajeným dychom🤣🤣🤣

henka123123
31. máj 2023

Najvacsi gol bude ked vypnu konika ze sa cese hahah

lalu_sk111
31. máj 2023

uf...je mi to mega luto, ze si sa dostala do tejto situacie..Viem si to zivo predstavit aj ake to ma nasledky :( Zazila som / zazivam daco podobne. Najhorsie, ze clovek, aj ked nic zle neurobil ale bol zatiahnuty do takejto situacie druhou osobou okolie to tak nevnima.. je to velmi nefer. Sesternica je silno manipulativna osobam. Metla vztahov, okrem alkoholu byva ziarlivost rozneho druhu..a zavist.

vela02
31. máj 2023

@henka123123 ježiš, ostriham ho potom

creeze
31. máj 2023

Kurňa, tak mi je na houbi, chcela som ísť spať, ale ostávam, som strašne zvedava ako sa to vysvetlí 🙊

dzulik_
31. máj 2023

@1fifinka1 no práve a hlavne teraz, keď nastala konfrontácia face to face 😀

monimat95
31. máj 2023

@creeze tiež som mala v pláne ísť spať ale už počkám 😂

mamina7070
31. máj 2023

@vela02 ja aj kopytka pristrihnem 🐎

1fifinka1
31. máj 2023

@dzulik_ ja som to mala počas sprchy položené na práčke a kukala a čítala 🤣🤣

rebellefleur
31. máj 2023

@aurora33 svoje somariny si mozem pisat vo verejnej diskusii, rovnako ako vy tie vase 😉