Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@monimat95 ja to isté 🤦už sa mi oči zatvárajú. Ale vydržím, kým príde rozuzlenie 😀
Pekna tragikomedia 🙈 ...vobec ti nezavidim a sipim v kostiach ze to cele otocili proti tebe ...
🍷🍷🪗
@rebellefleur prosím ťa napíš mi či už tu alebo do súkromnej správy kto ťa podporil?
Toto vstúpi do dejín MK. 😁
Mňa sa bol už aj manžel.pytat, no čo už dačo napísala? 😆😆😆
@kacenka205 co spat, ja som nejedla ani veceru, aby mi neuslo tuto nieco 😂
@henka123123 no co ti poviem. A vraj jej nevadí ze ma dieťa, pekne sa o neho stará a bum. Svokra to zaklincovala ze to by asi nebolo vhodne keby tu bol no esteze som vtedy nic nejedla lebo by som potrebovala minimalne heimlichov hmat. ja napríklad čakám kedy prídu k nam na návštevu už 4 roky, my sme boli u nich a pozvali ich nech prídu aj oni k nam a nič.
@muchotrafka298 😀😀😀tak to je už iný level
ani neviem ako to napisat..prisla ahned medzi dverami na mna spustila :" prosim ta to co sa akoze deje s vami dvoma..riesim teraz milion veci kameraman robi problemy zacina mi ceny zvysovat vykrucovat sa teraz 3 dni pred svadbou a do toho do mna hucia z kazdej strany ze vy nejdete na moju svadbu ze som vas vraj nepozvala..akoze nechapem..akoto ze som nepozvala pozvanku som zaslala vsetkym celej rodine cize aj vam tak neviem ze o co teraz ide.." ( cely cas mala zvyseny hlas na nas)..vsak sme sa stretli nedavno jasne som ti povedala ze sa na vas tesim na svadbe tak nerozumiem co teraz ake ze som vas nepozvala..mama mi povedala ze nejaku karticku si nedostala a to koli tomu taky cirkus?..vies co ja teraz mam tri dni pred svadbou ake stresy?..a ešte toto mam riesit to ako fakt?..tak som jej vysvetlila co sa stalo ze som jej pisala preco sme nedostali pozvanku k stolu ze mi nereagovala na spravy na telefonaty ..samozrejme aj manzel sa do nej obul ze to sa takto nerobi ked raz niekoho chcem na svadbe tak aspon odpisem ze sa stalo nedorozumenie..ona o ziadnych spravach nevie ani o tom ze som jej volala darmo ze som jej ukazala na fb ze si spravy pozrela..nepamata sa ze by som jej volala a ze by mi povedala ze zavola naspat..proste nic z toho sa nestalo..neustale to hrala stylom : cooo:?..a to kedy?..neviem o tom..cozeee?..ja si nespominam..fakt neviem..manzel jej hned povedal ze vedela komunikovat koli harmonike ale koli tomu ci teda sme pozvani alebo nie to bol pre nu problem..ze ho velmi sklamala svojim pristupom..ze keby sa situacia stala opacne urcite by sme sa my k tomu postavili inak..zaklincovala to tym ze mam rovno povedat ze sme na jej svadbu neplanovali ist vobec a nemusime vymyslat taketo sprostosti..ze ona nas pozvala nejake male blbe karticky ona riesit nejde..a to berie len ako vyhovorku a zasterku z nasej strany ze nechceme ist..ze ju by toto nenapadlo nikdy riesit keby jej odomna pride len oznamenie bez karticky..automaticky by to brala ze je pozvana a hotovo ( to iste.)..a ze ked ja teda nejdem s muzom aspon nech idu moji rodicia sa zabavit..a harmoniku si mam teda nechat..s tym odisla..
No co teda? Potrebujem sa ísť osprchovať 🤣
Posledne dni maju vsetky televizie prepady v sledovanosti. Vsetci len tu citaju tusim 😅 ja som dnes este telku nestihla pustit 🙈
@markusrasford neuveris, ale najdu sa tu aj take, kt s mojimi nazormi suhlasia. Ocividne ty mas stale potrebu riesit to, ze, to,co ja napisem,je uplne mimo. Avsak, aj keby so mnou nesuhlasil nikto, svoj nazor nezmenim
Zeny, ja som si dnes robila kavu a popri tom citala a nechala som zapnuty napenovac mlieka na baterky a pomaly ho vytiahla z mlieka. Od miecnnej peny mam celu kuchynsku linku aj umyte riady. 🙈
Vsetky drzime palce autorke, chceme vidiet spravodlivost, aj ked to sa len malokedy stava v realnom zivote.
spomenula som aj babu z agentury ze preco mne nevolala ci prideme koli jedlu ..ze preto lebo ona automaticky nahlasila ze my prideme takze nebolo treba nam volat..lebo ona ratala s tym ze prideme
@ruzovakrava pisala.ze nevesta je pred branou? To som nepostrehla aj ked som sa snazila, ach tie rodinne povinnosti 😃
wow super herecka alebo super nedorozumenie....kto to rozuzli?
Vás automaticky nahlásila???? A tvoju sestru s mužom, ktorý je svedok nie??? Veď aj oni mali byt automaticky nahlásení, keď on je svedok, či?!
Na tento výstup sa musela veru dlho pripravovať… aby to otočila všetko proti tebe…
@teleskop ja si myslím,že nedorozumenie..
Dúfam, že stále platí, že tam nejdete a dlabete na to. To, že ona to brala automaticky je len úbohá výhovorka a že si nepamätá správy a telefonát.... No veď história hovorov a sms to istí.
Vyhováracske manipulativne dristy.
"Chuderka nevesta" ešte sa stavia do role obete.
Och!
To určite. Baba z agentúry každému zavolá len vám nie 🙈 ona si asi myslí že ste v košíku vysedení. Je jednoducho posratá z toho cirkusu v rodine a nevie ako vyspätkovať tak to hádže na vás. Riadna hus.

@nejdemaprihlasit tak ked neni cas, to chapem, to zober flasku susede z ruky celu rovno a povedz, ze v nedelu vysvetlis alebo aj neskor, neviem 😂