icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

autor
31. máj 2023

@pebu je to mozne nehadam sa..ja som tu neplanovala urobit takuto telenovelu povodne..to mi verte..

vela02
31. máj 2023

Takže najskôr si myslela že sú tvoje správy zo srandy, nakoniec o žiadnych správach nevie…
A hneď ako sadla do auta volala mame a mužovi, aký parádny herecký výkon podala…

heidi4
31. máj 2023

Dobra herecka 🤣🤣🤣 ze este aj slzicku upustila. Nevydava sa nahodou za princa?? 😂😂😂

autor
31. máj 2023

@evicka530 dobry postreh..toto ma nenapadlo vtedy ked tu bola

sickynickyobsadene
31. máj 2023

Zavolaj tej agentúre, a vymysli spôsob ako sa dozvedieť ci vás naozaj dala na zoznam hostí.A budeš mat dôkaz hneď.

zafir01
31. máj 2023

😂 Vyplestene oči, slzy v očiach.. Prekvapený výraz... Toto som sa trafila, že Jarmila bude mať... Aj do Bozeninej komunikácie som sa trafila. Netrafila som sa však do záveru 🤷🏻‍♀️🙈

kazuso
31. máj 2023

Ja som taká sviň..ošípaná, že po tomto by som hneď ráno zavolala babe z agentúry a overila si, či v tom zozname naozaj som a na koľkom mieste som uvedená. Rátam s tým, že budú zmazávať stopy, tak aby tam autorka nebola dopísaná rukou na konci zoznamu 🙂

vela02
Autor odpoveď zmazal
mareka49
31. máj 2023

Však sa nenájde nikto, kto jej toto Teatro uverí.
Kurna, ved oznámenie oznamuje.
To môžem zaslať aj triednej učiteľke zo základnej školy.
A "zároveň vás pozývame k svadobné mu stolu" je pozvanka!
Dosť podstatný rozdiel.
Neplnila obálky nevestina mamka, že by si chcela dačo zaúčtovať s tvojou a vy dve trpíte?

diaszoky
31. máj 2023

Nuz keby namna vrieskala! Nesla by som an svadbu a hotova uz definitivne max ku kostolu! Neverim jej ze nevidela
Spravy. Kebyze jej ich pises v den svadby okej prekukla ich ale pomaly tyzden pred? A necita spravy?! Ja som mala svadbu tiez.mala som strachy stresy vybavovacky ale aby som 5 dni nevedela komu co odpisujem olus mam este asistentku z agentury!! A to som stresmenka!!Nonsens! Uplne klamstvo!

ema22270
31. máj 2023

Keby ju to mrzelo, co i len za necht, sprava sa uplne inak a nie toto. To je jasne, ze ona si myslela, ze Vas nepozve a vy nepridete a ona to otoci na Vas, ze vy ste sa jej vykaslali na svadbu.

mamina7070
31. máj 2023

keby bola v zozname agentury tak ju obvolavaju tak ako ostatnych z rodiny

domireb
31. máj 2023

Cipana, tak by som si dala dáky svadobný kolačok 😩 Myslela som si, že tak to skončí - Že "akože čo, šak máte prísť a keď nechcete, ta nechodte, ale nerobte mi scény a rozbroje v rodine na MÔJ deň... Autorka, v sobotu by som sa oblieka, šla na obrad, zjedla kolačky a so spánkom dcérky sa pobrala s mužom preč .. tým by pre mňa akákoľvek super duper kamoška navždy skončila, pretože 1.) Dosť pravdepodobne si ťa celé roky držala ako kamošku iba pre svoje dôvody 2.) Nepôjdete, skončíte najhoršie ohovorení po celej rodine vy a len vy 3.) Srdce ti aj tak nedá a bude ťa ešte dlho dlho trápiť, že prečo a žialiť... A harmoniku by som "nevedela" nájsť.

pebu
Autor odpoveď zmazal
janage
31. máj 2023

@dizajnerka ako uverila by som, že chyba messengera lebo sa mi uz parkrat stalo, ale že si nepamätá že spolu telefonovali, tak to už neviem si fakt predstaviť. Ešte zabudnúť zavolať spať aj to sa mi stalo, ale nie zabudnúť, že som s Katkou volala. A to som mala iné stresy už.

hariet
31. máj 2023

Presne ako som pisala.. nechala si sa tu zenami vyhecovat a podomyslala si si aj to, co nebola pravda. Keby si namiesto zivenia tejto temy za nou (ako skoro za naj kamkou zasla hned, resp hned si si to s nou vydiskutovala) , nemusel byt z toho takyto skandal. Dala si si radit cudzimi zenami, ktore do tvojej sesternice projektovali to najhorsie z najhorsieho, pritom ozaj islo o omyl.

katika85
31. máj 2023

mna najviac pobavilo ako sesternica neberie vazne tie oznamenia a pozvanky k stolu 😂 proste ide na svadbu a basta nic to ci je pozvana k stolu a bo nie😂😂😂 aj jaaaj
a ze baba z agentury nevolala? zahada cislo 1238394.vsetkym vola celej rodine a autorky nie hmmm 🤔 tak isto ako vseeeetci naoookolo dostanu pozvanky k stolu

cipina
31. máj 2023

Tvl ja tuto diskusiu sledujem od zaciatku a je to meganapinave 🙊 tiez teda prispejem...neviem, ci je dobry napad chodit na tu svadbu - autorka myslim, ze sa nezabavis, nebudes sa tam citit prijemne, aj tak si budu o tebe suskat a budes ukrivdena. Taktiez svojim dostavenim sa by si dala nepriamo za pravdu sesternici 💁🏼‍♀️ moj pohlad na vec

brigelka
31. máj 2023

@pebu ty asi nemáš skúsenosti s manipulátormi a narcismi. Veď toto je ukážkový prípad, ako sa správajú takí ľudia. Veď z tejto diskusie by sa dala napísať aj kniha o manipulatoroch. Skús si o tom niečo prečítať a potom v tom spoznas nevestu.

olisia
31. máj 2023

Zjavne s tvojou mamkou neratala ked jej volali🤔😀

fiirsttiime
31. máj 2023

@brigelka podľa mna to je nevesta 😃😃😃

adik64
31. máj 2023

No a aky si z nej mala pri tom celom pocit? Bolo to z jej strany uprimne, ci hrane a vopred pripravene divadielko?

ema22270
31. máj 2023

Ak mas nahodou to cislo na agenturu, tiez by som si to overila, ci teda ste pozvani a na zozname a to uz budes mat cierne na bielom a nic ine ti netreba vediet. Ale to uz je asi aj kona vela, lebo uz musis byt z toho totalne vycerpana.

denithestrange1993
31. máj 2023

Prekristivemodre oci 😂😂😂 telefonovat to nevie,citat spravy ju tiez nenaucili,nevie si spocitat kolko karticiek ma komu poslat,pred svadbou ma take stresy ako keby sa jednalo o kralovsku svadbu,ale zato mamicke zazracne vie zavolat aj pozadovat hudobny nastroj 3dni pred svadbou 😂😂😂 este dobre ze ma organizatorku na ostatne veci,lebo organizovanie neni jej silna stranka 😄 hanba na sto rokov 🙈🙈🙈

mateson
31. máj 2023

Asi mňa tu zvozia pod čiernu zem, ale ja by som jej zavolala, povedala nech to hodíme za hlavu, na svadbu prídeme a harmoniku donesiem. V živote je toľko fakt , zlých vecí, toto je v podstate prkotina.

cacianka
31. máj 2023

@muchotrafka298
@heidi4 a teraz by som fakt pustila do sveta ten môj príspevok pre celú rodinu. Nech vedia, prečo nejdeme na svadbu. A nech vedia aká je nevesta a jej matka trúba.

1fifinka1
31. máj 2023

Ser už na dáku kartičku. Choďte sa dobre najesť, zabaviť, vypiť, chlapi nech dajú po polnoci dole kravaty, ženy vyzuju lodičky a zabavte sa do rána.🎤🎸 A vezmite aj tu Moniku harmoniku a všetci budú spokojni

dobkovci
31. máj 2023

Za mňa :klamárka.

kikushaa
31. máj 2023

@mateson az na maly detail, evidentne tam autorku nechce 🤣👋

autor
31. máj 2023

.
@pebu my sme neboli neoblomni my sme sa s nou snazili rozpravat v klude vysvetlit ze co sa stalo..ja som s nou rozpravala uplne pokojne..ze ved stacilo len odpisat ze ide o nedorozmenie pochopila by som vsetko alebo mi zavolat..lebo fakt sme nevedeli ani nevieme doteraz na com sme...ona na nas neustale zvysovala hlas ze co robime za peklo a podobne..aj manzel s nou rozpraval uplne kludne..ze my sa nehnevame ani nic len nas mrzi ze nam ani neodpisala ze sme nevedeli ako mame brat to pozvanie/nepozvanie z jej strany..ze si nepotrpime na ziadne specialne povzanky len proste..sme to tak brali ze nas nepozyva a nevedeli sme preco..ona vsak mala potrebu neustale zvysovat hlas na nas a rozpravala sa somnou stylom jej matky ze ja potrebujem nejaku blbu karticku a koli nej robim peklo ..a ked som sa jej zase snazila vysvetlit ze som nechcela robit peklo tak povedala:" dobreee skus teda vasich presvedcit nech idu aspn oni vy sa zariadte ako vy uznate za vhodne, riesit to uz nejdem a harmoniku si nechajte nebudeme ju potrebovat, maj sa"" a bach dverami ..

haley7897
31. máj 2023

@brigelka presne, výstup a reakcia ako od narca. Presne takto som si predstavovala, že tá komunikácia pôjde 😬
@hariet aký omyl? Veď sama seba usvedčila. Najskôr povedala, že správy považovala za srandu, teraz sa tvárila, že nikdy o žiadnych správach nepočula. Kopec výhovoriek hneď s príchodu na vyvolanie viny u autorky. Manipulatorka, nie nedorozumenie