Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Ty voley takze vy ste vlastne cely cas boli pozvani, len ste o tom akosi ZABUDLI BYT informovani... Cela rodina s obvolavala, len s vami sa rovno pocitalo... Uzasne.. toto musela vymyslat riadne dlho
toto je podla mna loz..raz ked agentura vola vsetkym tak vola vsetky.. Mozno hlupe riesenie ale zavolala by som tam, ci ste na zozname. Mala by som to ako istotu, ochranu pred pripadnymi konfliktami s dalsou rodinou. Budes autorka musiet teraz za seba bojovat. Nebude sa dat domu vyhnut..bohuzial.. :(
@teleskop myslím ze super herečka lebo z toľkých sms a telefonátov a sprav v chate si nevie spomenúť ani na jedno to je na Oskara 😃
Ono inak to naozaj moze byt nedorozumenie...mozno ta brala autonatixky kedze je aj krstna malej..ja nevim asi by som isla na tu svadbu a potom si to vysvetlila neskor na nejakej kave...
@kikushaa v prispevku nizsie som napisala ze som sa jej to pytala..treba citat
co najdalej od takychto vyciciavacov energie. Je to manipulator, vsetko obrati proti tebe. Prerus kontakt a budes mat klud. Uzi si pekny vikend s manzelom a viac sa nad nou netrap.
No sak toto bolo uplne jasne, ze ona to zahra na nedorozumenie, vy nicomu s muzom nerozumiete,este na vas naziape vo vasom vlastnom dome. A odide jak kralovna. Toto by bola pre mna posledna kvapka, stopka a ignore mod tejto osoby a celej jej rodiny (jej matky hlavne, to po nej ma asi take chovanie podla popisu) a kludne by som ju zablokovala. A strasne by som plakala a asi sa aj opila. Haha jasne, ste s muzom vysedeni v kosiku, ze automaticky ste boli pozvani, neviete ze ona spravy nedostala, ziadny telefonat si nepamata.....toto jej ma uverit kto? Patrocne decko zo skolky???
Riadne odrbava... Ake 3 dni pred svadbou, chudera. Ved si jej pisala, volala, mala na riesenie mesiac. Hned by som jej to splechla do ksichtu. Vsak aj jej muz ma sms, iste to spolu doma riesili. K ostatnemu sa nevyjadrujem, tiez ciste prekrucanie. Neprizna si svoju vinu a hra sa zrazu blba, no to iste, a na vas vsetky chyby hodi, co sa dalo aj ine cakat, ze. Zbavili ste sa toxickeho cloveka v zivote a super, ze muz stal pri tvojom boku. 🙂 Nieco mi hovori, ze to manzelstvo jej dlho nevydrzi, pri takej manipulativnej povahe a matke. 🤣 Nech si ju jej muz este uzije. Aj svadobcania na svadbe.
Je mi jasne, ze v jej hlasku nebol ani naznak lutosti, ani slovko prepac a ani snaha nieco napravit. To znamena, ze vas tam od sameho zaciatku nechceli a teraz len zehli svoj pruser, lebo nedomyslela to, ze ona skonci ako kr.va.
Uzite si krasny vikend a uz jej nevenuj ziadnu pozornost, ani cas, ani energiu. Viedla si si super 🙂 🍀🍀🍀
Ano 🙏
Verila si jej?
@guiseppinka aj muz povedal ze uplne musela po ceste vymyslat ze co nam povie..ale nechapem na co sem vobec prisla ako co cakala?..ze ona na mna vyleti a ja pokorne poviem aha dobre no tak teda prideme aj nasim presvedcim a tu mas harmoniku?
Oči ma už štítu.Idem ja spať. Koniec telenovely made in Slovakia.
Ja som len na 63. strane, ale už hodinu sedím v rovnakej polohe, jedna ruka roluje, druhá stíska pery - pohľad na mňa musí vyzerať príšerne, keď sa ma jedna osoba spýtala: Čo študuješ? Už Ti prišlo to rozhodnutie z ústavného súdu? 😂😂😂
Bože asi by som ju vyfackala, neznášam ak niekomu ukážeš dôkaz a on bude stále vo svojom svete tvrdiť svoje. A ta výhovorka s agentúrou je blbosť. Človek odvolá každého aj vlastných súrodencov či to teda platí. Na ňu sa vrhlo pol rodiny a nemala už na výber tak prišla.
@henka123123 tiež by som to tak poriesila. Keď celý život nemali problém,tak nedáva zmysel aby sa takto zachovala.
Akože ja by som to neveste aj verila. Nie každý je pozorný, dá si pozor, či kartičku priložil, či už to robila agentúra alebo nevesta (?), nie každý visí na telefóne a domýšľa si, alebo sa chytá každej správy a telefonátu. Proste ona je možno ten roztrzity typ. Celkom by som chápala aj nevestinu stranu. Myslím si, že bude veľká chyba, ak na svadbu nepojdete. To sa už bude niesť s vami ďalšie desaťročie a možno aj navzdy. Škoda si takto pokaziť vztahy. Už aj preto sa mi to zdá, tak ako nevesta hovorí, že sama si tomu neverila, že by Ťa na svadbe nechcela, viď pár mesiacov dozadu, keď Ťa osobne stretla. Nemala by si vymýšľať, a radšej na svadbu ísť, bude z toho menej zla.
Ona co prosim ta cakala ta sesternica? Ze este s muzom cerveny koberec prestriete, na rukach ju budete nosit jak kralovnu a pokorne sa jej ospravedlnite, ze jej robite problemy???????? Co je ona fakt na hlavu spadnuta??????
Teraz neviem, či mám pozrieť zámenu manželiek, alebo ostať tu 👌🏻😂
Toto je ako sofiina voľba 🙈
@renatik91 tu sa tvoje rady velmi hodia....keby si nam sem pravny pohlad hodila, ze by si bola taka zlata...pokorny sluzobnicek 🙂
Autorka jasne - ze nahlasila agenture, ze Vam netreba volat, my sme vsetci kone a zereme seno. Och bozeeeeee. Manipulatorka jedna, teraz sa ukazala v pravom svetle a robit z Vas idiotov.
Vyhovorky 🙈 ...kedykolvek si mohla najst cas na minutovy telefonat, ma toho vela, tomu verim, ale ked ste mali tak dobry vztah tak tu minutku na vysvetlenie si najst mohla ...nejde o chybajucu karticku ...mohla prist pokorne, ze ju mrzi cele nedorozumenie ...a nie takymto stylom ze vybehne a zvysuje hlas ...
ona bola uplne vyhukana ze ake smsky ake telefonaty,..ze ak aj je tam vidno ze si daco pozrela neznamena ze to precitala lebo ma toho strasne vela..uz dakedy nevie co komu odpisuje na čo..ze darmo ze si objednala agenturu aj tak ma milion veci na starosti ona..a cim sa viac blizi svadba tym je to horsie..kazdy na nu tlači (netusim koli comu)..tak sa nemam hnevat ze mi na nejaku spravu neodpisala..toto mi hovorila uz so slzami v ociach
Vazne daj ego bokom,bohuzial si tu na MK kde Ti ho len masiruju. Ja som ju takto hned od zaciatku vnimala. Ja mam vysoke EQ a viem ako rozni ludia uvazuju. Plne jej rozhorcenie chapem a naozaj si to dohnala a stale zenies do extremov. Teraz Ta tu vsetky masiruju ale tieto zeny nebudu zit v Tvojuch vztahoch,Ty ano. Ja jej vysvetleniu rozumiem. Brala to ako hotovu vec. Bohuzial,zase to ides hrotit a velmi zle dopadnete. Ides jej pokazit svadbu. Ona to vobec tak zle nemyslela a dokonca za Tebou prisla. Ty si tu sposobila 70 stranovu diskusiu a to je teda hrotenie do obludnych rozmerov. A vsetko kvoli karticke. Raz mi das za pravdu,ale to budes starsia a ovela vyzretejsia,teraz je to marne..
Vieš nesedí mi jedno ako odpovedal ženích tvojmu muzovi... Ze on nevie, ze to ma riešiť nevesta lebo to je jej rodina... Tak hádam vedel ci ste pozvaní na svadbu... A nevesta by sa ti určite uz vtedy ozvala.... Ona ťa nemá rada, tak ako ty si ju mala rada ... asi tolko...

manzel ostal tiez ako obareny..on ratal ze pride uplne v inej nalade ze pokorne to nejak vysvetlit mozno sa aj ospravedlnit..ale vyletela na nas ako furia..podobne ako jej matka do telefonu.. a jasne ze nedjeme po tomto vystupe uz duplom