icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

cacianka
31. máj 2023

@renatik91 aj ty si tu ? 😉

markusrasford
31. máj 2023

@pebu vôbec to tak nefunguje. Keby nevesta chcela aby mala každého na svadbe tak ešte si to obvola a uisti sa že všetko je ok. Nevesta urobila maximum preto aby autorka s manželom neprišli na svadbu. Je to veľká herečka a dostať na messengri správu že my sme nedostali pozvánku tak asi zas tak veľa ich nedostala.

brigelka
31. máj 2023

@fiirsttiime asi nie, ale niekto z nevestinej strany, lebo pise dosť mierne, akoby to chcela urovnať. Nevesta by sa hneď prezradila a vynadala nám.

amaro
31. máj 2023

@hariet Hej, tieto drísty. Svedkovi volajú, či príde, ale sesterke nie. Jedinej z rodiny agentúra nezavolá. Áno, dám agentúre zoznam pozvanych s pripomienkou, tejto nevolajte, lebo určite príde. No to iste. Ani nevestin muž si nepamätá na sms ?
@pebu všetky sme pred svadbou mali toho veľa, ale nepamätáť si, ze som s niekým volala? A keď sestra povedala, že nedostali pozvánku, to bol taky problém to hneď vyriešiť? Toto teátro a slzicky boli len aby nebola za zlú. Nepresvedčíš tu nikoho, že jedna nevesta nemá 2 minúty času vyriešiť takúto malichernosť. Ale ohľadom harmoniky už komunikovať vedela.

nejdemaprihlasit
31. máj 2023

@mateson hej a sesternica povie už nemusíte ísť , povedali ste že neprijdete miesto máte zrušené a buuum 205 ďalších strán na diskusii..moja domácnosť v troskách baterka nonstop vybitá ,deti zanedbane a víkend v čudu. Len nech autorka už nespekuluje a ostane doma 🙄😁

mateson
31. máj 2023

Buď rada, že máš veľkú rodinu, ktorá sa vie stretnúť , zabaviť. Ja nemám ani jednu sesternicu ani bratranca. Nikdy som.nemala, nie že by zomreli. A načo ti bude harmonika po dedovi , keď rodina si pri nej už nezadrepčí😉

altaya
31. máj 2023

@autorka nevesta zjavne žiaden chochmes, žiadna pokora, žiadna sebareflexia, histrionska povaha... mne by fakt stačilo po tom výstupe.

pebu
31. máj 2023

@autor
Sprava sa ako jej mama,hlavne v hranicnych situaciach..nevedia ich kludne zvládať a takto reaguju..
Je fajn,ze ste boli Ty s muzom kludni.
Nechaj ju sa na to vyspat a zajtra jej zavolaj...

tykat
31. máj 2023

A ze vas agentura nevolala na potvrdenie ucasti to ako vysvetlila?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vela02
31. máj 2023

@tykat že ju nevesta automaticky nahlásila, im volať nemusia 😀

lucinka12356
31. máj 2023

Bud je manimupatorka alebo nevie zvládať stres. Celé je to čudné, niečo dáva zmysel, niečo nie... Je na tebe ako to cítiš, podla mňa ak by ste to hodili za hlavu a šli predsa na svadbu tak by to bolo ôk ved sa dejú oveľa horise veci ako toto neppzvanie a rozhadanie sa na niekoľko rokov.
Ak sa cítite dotknutý, tak kašli té na to a urobte si program aký vymyslel manžel. Je to na vás a žiadne ženy tu na MK uz v pondelok nebude zaujímať aké vzťahy mate v rodine

denithestrange1993
31. máj 2023

Pokial niekto umyselne zvysuje hlas tak chce aby mal navrch v konverzacii a jedna sa o klamstvo

amaro
31. máj 2023

@pebu načo jej bude volať? Veď jej to nevestička nedvíha a keď konečne dvihne, tak si ani Nepamätá.

lalu_sk111
31. máj 2023

@pebu keby si mala take vysoke EQ ako hovoris autorku by si chapala

cacianka
31. máj 2023

@janage ale so sestrou autorky hovorila, v pondelok jej telefón zdvihla, ale autorke už nemala čas ...

heidi4
31. máj 2023

@pebu si sa zblaznila??? Volat jej este??? A na co? To je ta posledna vec asi, co by bola spravna. Ma priliezt ako zbity psik?? Ponizovat a vtierat sa este viac??? Toto je neuveritelne, ta naivita niektorych ludi. Vyhodis ich dvermi, nevadiiii, vratia sa oknom. To si fakt zabila teda 😂😂😂

mateson
31. máj 2023

@nejdemaprihlasit 🤣🤣🤣

autor
31. máj 2023

manzel inak rezervoval stol v restauracii a vybavil ze mala pojde v sobotu k svokre takze ja uz mam na sobotu o program postarane

veverickav
31. máj 2023

@evamarek77 prosiiiiim, aspon jednu situaciu z tej oslavy nam napis.... normalne nechapem, co moze dospela zenska take daco dorabat 🙈🙈

fiirsttiime
31. máj 2023

Pebu je zrejme nevesta a píše ako si to predstavuje do budúcna 😃😃😃

kikushaa
31. máj 2023

@veverickav uz pisala ze dotycna prisla za dj, vypla aparaturu, ze ona sa chce rozpravat a rusi ju to🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

guiseppinka
31. máj 2023

@veverickav uz pisala, ze dosla na nejaku zabavu a odpojila dj aparaturu zo zasuvky, lebo sa prisla rozpravat

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
heidi4
31. máj 2023

@fiirsttiime 😂😂😂😂👌

autor
31. máj 2023

@evamarek77 ma ta ktoru myslis ty dve krstne mena?

momamo
31. máj 2023

Táto diskusia to dá cez 100😜

beronsche
31. máj 2023

Autorka - podla mna to boli cele dristy... Ona nie je kompletna..
Mozno to tak Ani nemyslela, ze to cele takto vypali a teraz radsej zvolila utok, akoby sa mala ona ospravedlnit.

ALE znova ti to pisem, ze a just by som tam sla...
So sirociznym usmevom sa zabavila s rodinou, ju v podstate ignorovala a po svadbe povedala, ze nech to nehra, ze som ju chuderu prekukla a mrzi mal Len to, ze az teraz. Myslim, ze tym by to cele skoncilo..
Ale ak nepojdes, budes ty za hlupanu u celej rodiny. Myslim, ze na nich ti zalezi, takze ja by som to urobila tak.

veverickav
31. máj 2023

@kikushaa ouu 😄🙈🙈 chudera

evamarek77
Odpoveď bola odstránená