Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@h2 ja s tebou suhlasim..
Uz som tu tiez pisala, ze autorka by tam mala ist, ale tak, asi je teraz na vlne odporu, podporovana prispevkami tu, tak to preslo bez povsimnutia zrejme...
Aj keby sibnuta nevesta z nejakeho dovodu toto cele zosnovala, vymklo sa jej to z ruk a zasiahne to viac ludi..
ano, ak autorku na svadbe chce, mala sa ospravedlnit. Ano, mala reagovat inak.
Ale toto zasiahne celu rodinu. Vztahy sa pokazia viacerymi ludom..
Stoji to za to?
Tento pocit zadostucinenia a nadhladu, co mozno autorka ma? Aj ked so myslim, ze nema.. ze v sobotu to na nu dolahne a bude jej to luto..
Myslim si, ze teraz uz do toho vstupuje ego.. nevestine, ze reaguje priblblo. Autorkine, ze sa cez to nevie preniest...
Autorka - odpovedz sama sebe. Ako by si reagovala bez povbudzovania anonymnych zien na soc.sieti, ktore to , co ty riesis, beru ako spestrenie dna? Urcite by to bola rovnaka reakcia?
Ako sa budes citit, ked to cele prehrmi a ty zistis, ze do konfliktu sa zapojilo omnoho viac ludi? Ze to poznacilo aj vztahy mimo toho tvojho? Lebo aj to sa stat moze..
Inak, dufam, ze si sa aspon poucila, ze spravami a sms sa veci neriesia.. a jeden telefonat niekedy nestaci..to teraz myslim ten prvy na zaciatku..
Nikdy som sa nestretla s takým echt manipulátorom co bude pravdepodobne nevesta, ale teda je to potom sila s takým asi riešiť konflikt. Lebo teda sam človek nevie ci sa mýli on ci možno je to fakt len nedorozumenie. Ta neistota, ze co ak robím zle. Je to vidno aj tu na mk ako baby píšu, že to bolo isto nedorozumenie a podobne. Som veľmi rada, že som si toto nezažila a takého človeka nepoznám. Fakt baby co ste tým prešli, muselo to byť hrozne.
@777januska777 je velmi tazle zit s manipulatorom, to ta dostane do situacie, kedy zacinas pochybovat sama o sebe
@franka zenichovi na kolena...
Vzdy sa to da dodatocne vyriesit. Staci dat zajtra avizo neveste, ze pridu..
@stevvvka jasne, ze to nie je o dnesnom vystupe.
Aj tak podla mna nerobi autorka dobre.
@amaro ano, v prvom. Ono sa viac toho napisalo, vysvetlilo, doplnilo...
Ber to tak, ze som vplyvom dalsich informacii zmenila nazor. 😉
@suzanesmile neviem si to osobne vôbec predstaviť, mne stačí, len tato diskusia a normálne pochybujem, že čo ak sa mylime. Potom si zas zopakujem fakty a zas si poviem, že isto sa nemýlime. A to je len anonymné fórum, ak je ten človek blízky, tak neviem. Obdivujem tie co ste to zvládli dá odtrhnúť.
@hariet no ja keby som dostala oznámenie bez pozvánky, je mi jasné, že pozvaná nie som. Ani by som to neoverovala. A z toho ako sa nevesta chovala je to jasné... Žiadny omyl. Keď vedela 99 kartičiek poslať a dať si záležať, aby bolo pozvanie pozvaním, tak pri autorke si dala záležať, aby jej pozvanie k stolu neposlala. Lebo sa neospravedlnila, nepozvala ju ani osobne dnes večer, ak by šlo o nedorozumenie. Najlepšia obrana je útok.. Túto taktiku zvolila nevesta...
Tak sa potvrdilo jednoznačne ze to bolo jedno veľké nedorozumenie. Úplne chápem Nevestu a súcítim s nou. Nevie kde jej hlava stoji a ešte musi riesit takéto prkotiny, pretože ty si urobila za jednu blbú kartičku z komára somára, nahuckala polovicu rodiny proti nej, všetko si si dovymyslala, miesto toho aby si reagovala ako dospelá a zavolala jej, si si každé jej gesto ci správu vylozila aj vďaka sliepkam na MK po svojom. Fakt otras! !! Ja sa jej fakt nečudujem ze rozprávala temperamentne. Jaam tlak na 200 keď si čítam čoho všetkého sú ženy schopné. Aco všetko si dokážu domyslieť. Preboha. Chudáci chlapi co s vami žijú!!!
Neviem ako ty ale ja som pred svadbou mala také stresy a keby som zažila ešte takúto situáciu s nejakou zakomplexovane sesternicou, co miesto toho aby dôveroval neveste a ich doterajším dobrým vzťahom, si dovymyslala celé scenáre prečo co a ako, no fakt nemám slov. Otras!!!!! Máš sa jej začo ospravedlnit a nie hrať sa na urazenu!! Reagujete aj s mužom úplne od veci!!!! Nedozrete decka co si myslia ze su stredom vesmíru. Tu nejde o vás. Je to JEJ den!!!!!! Vy ste ten svoj už mali!!! Tak sklopiť uši a snažiť sa jej pomôcť a odľahčiť stres z finálnych priprav. Toto by som od teba čakala ja, a nie namyslacky koli jednej debilne kartičke!!!! Fakt hrozne...
@pragmaticka no a teraz keď je ti už lepšie šup do postele 👉🏼
@pragmaticka ale predpokladám, že si necitala všetko… tu sliepku si vyprosim, tak sa rozpravaj so svojimi kamoškami 🙂
@pragmaticka Wow. No ty bud budes druha ruka nevesty alebo asi ta zivot este velmi nepreplieskal (a nikto ta nikdy este nesklamal) - lucky you
Dufam, ze sa ti nestane to, ze sa raz velmi kruto popalis a horko zaplaces. A ak hej, tak mozno pochopis
@pragmaticka vsak jej volala a pisala niekolkokrat!!!!! A dalsia vec,nikoho nenahuckala,to ze sa bratranec xyz a sesternica xyz do toho montuju a prilievaju olej do ohna to snad neni zodpovednost autorky.
Strana 87 a stado sa zachvilu "popere".
Made my day 😁

@hariet najskôr jej tu nadávajú, že sa nemá pchať a vnucovať, potom jej nadavate, že mala častejšie volať. A slušnosť neveste nemá nič hovoriť? Keď vidím Zmeškaný hovor, prijatú správu, ozvať sa naspäť? Prečo je stále len autorka zlá? Neveste to hovorila okrem iného aj sestra… bože, Sak keď sa zapajas do diskusie buď aj duchom prítomná