icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

kikushaa
29. máj 2023

Ja by som zrusila aj tu tortu, neexist ze sa to neda, curkarka moze mat dnes tak max korpus upeceny ak vobec, aby bola torta na sobotu cerstva

markusrasford
29. máj 2023

@svetlonos neni každý tak silný ako ty. Nechaj ju má dosť veľkú traumu. Je to ťažké predýchať. Chvála Bohu že príspevkov ako tvoj je minimum

markusrasford
29. máj 2023

@kikushaa nech ju daruje detskému domovu alebo sociálne slabšej rodine

pragmaticka
29. máj 2023

Tak to je fakt veľmi divne. Skôr než by som to zavesila rodine na nos, by som jej ešte skúsila znovu zavolať a priamo sa jej nato spýtať. Aj keď mam pocit, ze to bude nedorozumenie a nekomunikuje len skrz stresy co určite má. Neviem si predstaviť žeby ta nepozvala, potom ako si prezentovala vás vzťah. Nehovoriac o tom ako sa nastrbia vzťahy v celej rodine.
Nepozvali by moju sestru takto ako teba ak je to teda pravda, veru by som patrila medzi prvých hostí co odchádzajú zo svadby!!!
Co sa torty a daru tyka, asi by som sa rozhodla na základe dôvodu nepozvania.

lucky_k
29. máj 2023

A nieje možné, že im niekto po čase narozprával, že ceny materiálu sú oveľa nižšie ako vybavil tvoj muž a teda ste sa na nich nabalili ?

beata_k
29. máj 2023

Co povedala mama a sestra?

vieronika14
29. máj 2023

Ahoj ja by som nesla vobec

hopsik
29. máj 2023

A aká bola reakcia sestry a mamky na to cele?

mareka49
29. máj 2023

Človek si už tak dáko zvykol ze diskusie na 10 strán na koníku nikdy nemajú rozuzlenie🙄

lienka9
29. máj 2023

Drzim palce,aby sa to vyriesilo k spokojnosti a bolo to naozaj nedorozumenie.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
29. máj 2023

@lienka9 nedorozumenie 5 dni pred svadbou? Ako ani zlý vtip to není smiesne

liv1
29. máj 2023

@dori92 tiez by ma to zaujimalo

autor
29. máj 2023

No volala som so segrou a mamou obe z toho hotové..akčná ségra hneď volala sesternici že či si je ona vedomá toho že ja nemám pozvánku..zahrala to segra tým štýlom že " joooj ty si jej tam zabudla dať tu malú kartičku že sú pozvaní k stolu a ona teraz nevie na čom je ale jej hovorím že určite si pozvaná bože však to je hádam jasné..však bez teba by sme ani my nešli s našimi a však ty si jej spriaznená duša jasné že ťa pozýva to sa musel star len nejaký omyl"..(koniec citátu) tak že mi odkazuje sesternica že jasné že sme s mužom pozvaní že ona nechápe čo sa stalo a neodpisovala mi lebo tie správy odomna kde som jej písala že nám neposlala pozvánku považovala len že si robím srandu..preto neodpisovala..ale odkázala mi to po sestre...

daniela1911
29. máj 2023

Mala by som hrdosť a nešla by som. Ani nič nedokazovala a tortu zjedla aj keby som pribrala..

kristinapetronela
29. máj 2023

Aj tak by som nešla

lavender273
29. máj 2023

Presne tuto odpoved od sesternice som ocakavala 😄

lusesita2
29. máj 2023

a autorke telefón nezdvihla, jej sestre áno, divné

katkami123
29. máj 2023

Och… tak ale toto bolo trápne, vlastne si sa tam nasilu nanútila cez sestru aj keď ťa tam nechce.

lavender273
29. máj 2023

Este ona to otoci na srandu.

queen_mary
29. máj 2023

A zavolala aj tebe ta sesternica? Aby to uviedla na pravu mieru?

hedviga2
29. máj 2023

Tiez by som nesla. Uz len tie nezdvihnute tlf a neodpovedanie na sms. Ziadna torta, žiadna obalka. Hnusi sa mi take doliezanie. A take ze nevesta nema čas a riesi svadbu. Aj pri sedeni na “hajzli” sa da odpoved napisat.

h2
29. máj 2023

@benit Ja chápem, že ju nepozvali, ale chápem aj autorku, prečo si myslela, že to bolo len nedorozumenie. Lebo všetko nasvedčuje tomu, že by mala byť pozvaná. A najviac chápem, že ju to mrzí, trápi a je sklamaná. Tiež by som nad tým nedokázala len tak mávnuť rukou.

lienka9
29. máj 2023

Aspon ti potom zavolala,alebo sa snazila nejako skontaktovat?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
h2
29. máj 2023

Hm, teraz čítam, že to predsa len bolo nedorozumenie? Teda, divné je to poriadne. Ale hlavné je, že sa to napokon vyriešilo. Dúfam, že ti sesternica zavolá aj osobne a vysvetlí to.

katkami123
29. máj 2023

Jasne, že mala čas odpísať, svadba sa nerieši 24/7 celý týžden predtým. Kopu z nás sa tu vydávalo, aj samotná autorka, tak vie. V podstate jej tvoja sestra ešte urobila sluzbu, zahrala to na nedorozumenie, teraz ty budeš za divnú aj keď prídeš, keďže vás tam nechce a dala to patrične najavo, aj keď neprídeš, “lebo však sranda”, ona nevedela, že tam zabudla dať pozvánku.

svetlonos
29. máj 2023

@markusrasford
oha, asi si ma zle pochopila. Ja som nikomu nechcela ublizit, to ani nahodou. No ozaj si myslim, v dobrom, ze je to len blby omyl a nevesta uprimne s autorkou na 100% pocita. To nebol prispevok na ublizenie ake povzbudenie, aby normalne na tu svadbu isli. Ja si inak neviem vysvetlit, co by taky pekny dlhorocny vztah mohlo pokazit. Nevesta ma toho vela, nemyslim ozaj, ze by to bolo cielene autorku zo svadby vylucit 🙂

lienka9
29. máj 2023

@evamarek77 asi tak.
Tiez mi to pride,ze ak sa sesternica dozvedela,ze si na pochybach mala poslat aspon sms alebo zavolat,pre potvrdenie
Na druhu stranu ak nepojdu teraz,este to otoci proti nej,ze co vymysla,ze ved jasne povedala,ze je pozvana a ze vecera prepadla atd..ak je zakeracka,tak by to isto pootacala pred celou rodinou.
Neprijemna situacia :/

reanda
29. máj 2023

tak asi ti uz ine neostava, len tomu verit 😀