Nezačínajte si so zadaným
Davnejsie som tu pisala ohladom afery so zadanym ako som sa nato vykaskaka koli zene a dcere jeho .nechcela som im rozbit rodinu ...stale ho mam rada aj napriek vsetkemu ublizil mi vela krat ..nesla som uz za nim ani nepojdem . ...minule mi povedal ze ma lubi stale a ze som mu ostala v srdci ..stretla som ho zbiteho zena mu robi monokle nechce ju opustit su spolu 15 rokov ..vyhovuje mu ze ma navarene doma.upratane vsetko
Nechcem aj ju spinit ale ona je velmi hystericka dost vybusna poznam ju osobne..spravila vsetko preto aby ostal tam ...nechce sa jej pracovat ...nemaju dobry vztah ona nema kam ist nema rodinu ..minule mi napisala ze som.bola pre neho iba hracka nic ine ..ze sa veaj mam tym zmierit ..dost mi to trhalo srdce ..nechcem sa starat ale chcem tymto povedat ze radsej si asi netreba zacinat so zadanym ..mozno ma budete sudit zato ale boli la to a mrzi pretoze mi bolo s nim.velmi dobre .vedela som ho vypocut aj on mna ...
@fadama ja mu dám facku on mi dá facku 🤣🤣🤣🤣 no oni majú čisto vztah ako z rozprávky niektorí 😀😄
Bože baby, na svete behá toľko skvelých, úžasných, obetavých mužov.... no hotový anjelikovia všetci....a majú oni chudácikovia smolu, lebo každa druhá sme hystericka harpia, čo mu nevari, neperie, nesexuje,nechodi do roboty, neupratuje, nestará sa o seba..... ešte ich aj bijeme, chudácikov našich svätých 😀😀😀. No chvalabohu ,že sa nájdu také sikulky, čo ich pravidelne poľutuju,( rozumej, nastavia mu skeblu)aby mali aspoň trošku krajší život 😄😄😄🤦🤦
@bella27894 ano. Bola si pre neho iba hracka. Ona je preneho velitel a velitela poslucha. Zmier sa s tym. Naco si vobec minala cas na takeho?

Zlatko, keď chlap ľúbi ženu a je jedno či je zadaný alebo nezadany,tak urobí všetko preto,aby s ňou mohol byť,odísť za ňou a nezastavilo by ho ani 10 oficiálnych manželiek ani jeho prípadných 30 deti. Takže áno,bola si hračka a neľúbi ťa.