Nezáujem manželky
Chcel by som počuť názor nestrannej osoby na problém ktorý mám a to je nezaujem mojej manželky o mňa, Aj chlapy potrebuju mať pocit že Vás žena obíjme , dá pusu sama od seba, povie pekné slovo .. alebo je to po 10 rokoch už rutina ??
už to máme prebraté velmi vela krát..
skusili sme podniknúť dalšie kroky a uvidíme či sa niečo zmení , či dostane daaku iskru do našeho vsťahu
@belo79
Kdyz souhlasi tak ano..to je znameni, ze i ji to trapi... 😉
Ale priprav se i na otazky typu: kolikrat se milujete.. 😉
Ja bych prekvapila odpocinkem "ve dvou" nebo spolecne s detmi... 😉
Pokud nemas finance, pujcila bych si,ale tak,abych to mohla vratit bez potizi v domacnosti..a hlavne od nekoho spolehliveho 😉 kdo pochopi ucel a nutnost...a kdo bude mit pesti zatate ve smyslu fandeni a ne skodoliby... 😉
A nezapominej..vztah se udrzuje po kapkach..neni treba delat VELKE veci a planovat ZAZRAKY..obcas kapicka, ktera potesi staci..
Z malickosti se clovek tesi rad..a jestli je malickost "kyticka, pusa,pozvani na veceri jako pri randeni.. nebo pekna podprsenka", to uz zhodnot sam.. 😉
p.s. A ptal ses..jake je to PO 20ti letech? Kdyz se promeska SANCE po 10ti letech..tak uz je to KONEC🤐
fiiha ...ako keby to pisal moj manzel 😕 ale nie ja svojmu aspon tesne pred spanim co je okolo 2 rano poviem " lubim ta milacik ...dobru noc 😀
@belo79 podla mna sa staci s manzelkou porozpravat, ak mate deticky tak chodievajte spolu na prechadzky alebo zober deti von sam aby si manzelka mala cas oddychnut 😉 vecer daj deti spinkat ty a manzelka za ten cas poupratuje , potom si zapnite pekny film k tomu dobre vinko a ostatne je na vas 🙂 alebo chodte do kina , na koncet, do divadla .........je veeeela moznosti 😉 Ak nemate este deti a manzelka si ta aj tak nevsima tak jej daj dovod na ziarlivost
@belo79 Ze uz ju nezaujimas ?
1. Prid domov nad ranom, poriadne ovineny a oznam zene, ze si opat objavil, aky je zivot krasny a zabavny
2. Nech je golier tvojej kolese poznaceny ruzom.
3. Na sako poloz niekolko dlhych blond vlasom , mozu byt aj chlpy zo psa, ak doma ziadneho nemate
4. Zacni zenu za vsetko kritizovat a porovnavat jej vzhlad s 20 rocnou sexy susedkou
5. Po kazdom zazvoneni mobilu okamzite odchadzaj do inej miestnosti, mobil si ber so sebou aj na WC a davaj si ho v noci pod vankus
6. Na zufalu otazku svojej manzelky, ci ju este milujes povedz so zahmlenym pohladom - neviem.
Napis o tyzden,ako to zabralo. 😀
Po 10ti letech? SKODA.....rekla bych Ti jake je to po 20ti letech.. 😉
p.s. nekdy je objimani a dokazovani jako v obchode...na trhu ...NABIDKA /POPTAVKA nebo jako v ucetnictvi..MA DAT /DAL.
Konzumace vsednich dni..proste zalezi jak a kdo naserviruje a kdo jak co chce snist..nekdo to rad studene nekdo horke..ale casem VSE vychladne..
Kompromis je nejlepsi HARMONIE..ale ten se musi take vypestovat a pekne od seminka..cili PRED 10ti lety..ted uz je to tezke..ted uz jsi v obdobi SKLIZNE!!
Ale zkus hledat ty spravne seminka nove odrudy..zkus PREKVAPIT..uvidis,budes ODMENEN!! i snaha se ceni..🙂
@belo79 kniha od Dr.Gottmanovcov- Recept na lásku,.aj iné od nich, klasika , kt.odporúčajú aj prof.terapeuti

Po 10ti letech? SKODA.....rekla bych Ti jake je to po 20ti letech.. 😉
p.s. nekdy je objimani a dokazovani jako v obchode...na trhu ...NABIDKA /POPTAVKA nebo jako v ucetnictvi..MA DAT /DAL.
Konzumace vsednich dni..proste zalezi jak a kdo naserviruje a kdo jak co chce snist..nekdo to rad studene nekdo horke..ale casem VSE vychladne..
Kompromis je nejlepsi HARMONIE..ale ten se musi take vypestovat a pekne od seminka..cili PRED 10ti lety..ted uz je to tezke..ted uz jsi v obdobi SKLIZNE!!
Ale zkus hledat ty spravne seminka nove odrudy..zkus PREKVAPIT..uvidis,budes ODMENEN!! i snaha se ceni..🙂