Nezáujem svokry o vnuka po jeho chorobe
Ahojte chcem sa opýtať na situácii kedze sa nemám s kým poradiť a nechcem svokru ohovárať?pred ľuďmi ktorí ju poznajú ale som v šoku. Syn ktorý ma 2,5 roka bol hospitalizovaný a prišiel v stredu domov mal zapal priedušiek. Ma starých rodičov ktorí sa extra nejak nesnažia stačí im deti vidieť raz do mesiaca. ALE manžel volal svojho otca na futbal bolo to večer o 18 s tým že nech príde aj svokra že mi pomôže s deťmi mám aj pol ročne babatko a staršiu 5 ročnú dcéru. Tak oni najprv dobre že prídu. A potom keď prišli k nam prišiel len svokor. S manželom sme ostali v nemom úžase že svokra neprišla. Keď sme sa pýtali prečo tak rezala rezance a chcela mať kľud. Podotýkam syn deň predtým prišiel z nemocnice. Príde mi to smutne. Ale neviem či len ja sa na to nejak precitlivené pozerám príde mi to smutne že nechcela vidieť boje vnúča po tom čo bol chorý.
@anonym_autor dostala si jasne najavo co je prednejsie, ci rezance alebo dieta po navrate z nemocnice. Prehodnot svoje nastavenie.
Ja som to zistila az prilis neskoro, a toho casu co som mohla venovat niecomu zmyslupnejsiemu ako vytvaraniu vztahu medzi detmi a starymi rodicmi, ktorych to vlastne obtazovalo, ako som sa dozvedela.... trvalo mi 2 roky, kym som to spracovala.
Kto ma zaujem pride aj 400 km na otocku, aby tie deti videl a bol s nimi aspon hodinu.
@maris5 dieta ale nie je smrteľne choré ,je len choré ,naozaj je povinnosť riesit takto extrémne každú chorobu?
@anonym_autor prečo neprišla tvoja mama?
@anonym_eb6b73 lebo je MŔTVA. Ta by určite prišla aj o polnoci a sprosté komentáre na môjho muža ktorý tam bol s ním hospitalizovaný si strčte!!! Úbohé ženy tu na MK
@anonym_eb6b73 lebo je MŔTVA. Ta by určite prišla aj o polnoci a sprosté komentáre na môjho muža ktorý tam bol s ním hospitalizovaný si strčte!!! Úbohé ženy tu na MK
@anonym_autor úbohá si ty keď tu ohovaras svokru. Ste dvaja rodičia tak sa starajte o svoje deti.
Chvála bohu za moju svokru
Ta nieže by chcela pomáhať so všetkým čo našťastie netreba
Ale zaujima sa a má krásny vzťah s vnúčatom
Si neviem predstaviť, že keby prišiel z nemocnice a ona radšej slíže krajala či čo to,miesto toho aby hneď mohla vystiskat svojho vnučika ,co sa trapil v chorobe
Aj keď som to nezažila autorka lebo mám inú svokru ale chápem ťa 💗
@anonym_bcbaab ďakujem, presne pre toto ma to boli. Ja som mala takú mamku ako píšeš ale zomrela vo februári a preto ma to mrzí keď moje deti nemajú nikoho už len nás rodičov
@anonym_autor takže ty si nešťastná a odserie si to svokra lebo nie je ako tvoja mama,veď sú to dvaja rozdielny ľudia ,skus to riesit inak
Svokra vie,že by si chcela či by sa viac nestretávali s vami,povedala si jej to?
@anonym_bcbaab ďakujem, presne pre toto ma to boli. Ja som mala takú mamku ako píšeš ale zomrela vo februári a preto ma to mrzí keď moje deti nemajú nikoho už len nás rodičov
@anonym_autor Moje deti maju len nas, nemaju ziadnych starych rodicov ani tetu ani uja, nerumazgam kvoli tomu na MK
A ani tvoja mama nebola povinna dobehnut, kedykolvek chces
@anonym_autor Ahoj, pises, ze manzel bol cely cas s malym v nemocnici, svokra vida vnucata tak 1x v mesiaci, ze jej to staci...Autorka, ty si mala ocakavania od svokry, ked vies aka je cely cas. Po jednej stranke chapem,ze ta to zamrzi, ale po druhej, ked si uz u nej zvyknuta aka je a kolko x jej staci drobcov vidiet, tak tu krivdu voci nej by si nemala mat. Ono nie kazda babka a kazdy dedko dokaze tymi starymi rodicmi v tom pravom zmysle slova aj byt. Napr. sa s nimi pohrat ako si napisala su dokonca aj mamicky malych vlastnych deti, co ich nebavi sa s nimi hrat a toto väcsinou nechaju napr. na otca deti. A takych starych rodicov to uz ozaj nemusi nejak bavit, nemaju k tomu vztah. Ked mali svojho syna (tvojho muza) este maleho, kludne vztah k detom, k hraniu este mohla mat, ale casom bola rada,ze syn dospel a uz v detoch nevidi to co kedysi, uz tam nie je mozno ani ta vydrz. Clovek sa zivotom meni a netreba nikoho sudit za to, ze nenaplni nase ocakavania. Ano chapem, ze tuzis po babke a dedkovi k detom, co by mali castejsi zaujem, ze by sa im povenovali...ale ked sama dlhodobo vidis,ze to tam nie je, tak to nebude ako zazrakom za to, ze syncek (vnucik) dosiel z nemocnice. A este taka vec, chapem,ze tym ze bol tvoj manzel cely cas v nemocnici pri malom, ze si asi chcela aby zvolnil a tak nech ide na futbal...po jednej stranke chapem, ale po druhej, keby doma ostal a pohral sa s deckami nie je ziadna robota..a bola by aj ovca cela aj vlk syty. Na futbalovy zapas sa mohli dohodnut kludne dalsi krat a nie takto po prichode z nemocnice. Mozno to takto cele voci svokre vnimas preto tak,lebo ako si pisala, tvoja mama ako babka byvala ina a vnucata si zrejme uzivala. Len nemozes porovnavat dve neporovnatelne osoby, u ktorej to citenie k vnucatam bolo a u ktorej to tam take nie je, aj ked tu tuzbu po tom mas. Cim skor sa aj vnutorne zmieris s tym ako to je, tym lepsie pre teba, pretoze nebudes ocakavat neocakavatelne. Svokra nie je preto zly clovek, kludne moze byt ako clovek dobra, len toto skratka v nej nie je a nasilu jej to nejde, treba ju brat aka je.
niektoré proste žijete v tom, že starí rodičia sú povinní sa zaujímať, starať, kupovať darčeky atd atd … je mi to ľúto, že si od nej čakala viac a nedala Ti to, ale pouč sa z toho a nabudúce nič od nej nečakaj. Ale nechápem prečo niesi naštvaná a nečakala si viac od vlastného muža … syn mu prišiel z nemocnice a on necha ženu s troma deťmi doma a ide na futbal? … to mi príde odost smutnejšie …
@anonym_cf1447 neda mi nenapisat, niektori stari rodicia ziju v tom, ze deti sa o nich neskor postaraju. Castokrat vidam, ze stari rodicia mali pri vyvhove svojich deti pomoc rodiny a teraz sa tvaria na dochodku, ze oni uz maju svoj zivot, maju, ale potom ako mozu ocakavat, ze sa o nich deti budu starat, ked uz nebudu vladat si uzivat…nehladajte v tom moj pripad.
@anonym_autor och tie dnešné dokonale a prwmotivovane NEVESTY. Jednej vadí, že svokra chodí na návštevy pričasto, ďalšej, že nechodí sa starať o vnúčatá, ďalšia svokre vnúča nedá vôbec. Ďalšia, že daruje nevhodné dary, potom, ze nemá rada všetky vnúčatá rovnako..... aj svokry majú svoj život. Máte 3 deti, starajte sa.
@anonym_autor tvoj muz bol s nim v nemocnici-s jednym deckom,mal navarene upratane a len lezal v postely a cumel na tv .. ty doma s 2 - varila upratovala a lietala do nemocnice ... ale stojiz za nim lebo on je chudatko ale svokr ata zla ... si troska zrovnaj priority v hlave ... mal cusat doma ..pozriet si futbal v tv alebo este lepsie... navarit upratat aby si si aj ty oddzchla a zvysok vecera stravit spolu ... hlavne ked videl ze ona neprisla .. keby ta miloval nikam by nesiel .. ale ano on je ten co si musel oddychnut ale kedze ty na seba nadvat nemozes ponadavame svokre
@anonym_autor jasne, neprišla babka pomôcť s deťmi ktoré ste si narobili a nezvládas ich sama tak je najhoršia na svete a vy ste zostali v nemom úžase. Vieš čo, ani ja by som neprišla. Konečne starý vypadol von a ona mala chvíľku pokoj a chcela si ho užiť sama a nie skákať okolo rite ďalším deťom a neveste... Predpokladám že ich tam odkladáte pomaly každý víkend a ak by si dovolili povedať nie, tak by si tu vyplakavala znova. Buď samostatná a nečakaj pomoc od babky a dedka. Majú právo na svoj pokoj, život a vy že ste si narobili toľko detí a nezvládate ich je len vás problém.
@luteam ale ma aj pravdu,nie pre kazdeho sú deti zivot a niektoré zeny naozaj zbytocne až moc riešia ,že nie všetci skáču okolo deti
Treba si jednoducho uvedomiť ,že každý ma iný štýl ,života ,každý inak prejavuje lásku a každý aj deti vidí inak
@minenkaa ved dobre ja sa nehadam ale strasne skaredo to napisala
@luteam prečo citový mrzak?
@aurora33 ten styl akym je to napisane tak chladne akoby na detoch ani nezalezali. Akoby zeny co si myslia, ze rodina sa ma zaujimat boli zle. Ja neviem ale tak ked niekto niekoho miluje tak s nim chce byt a to by malo platit aj o starych rodicoch a vnucatach. A to teraz nepisem o tom, ze maju byt nonstop k dispozicii ale mali by sa zaujimat ak maju city
@anonym_a92707 Treba si uvedomiť, že tie deti považuješ za úžasné iba ty. Zvyšok rodiny na nich očividne nič mimoriadne nevidí a možno ich dokonca považuje za otravné. Ženy si rady nerobia viac detí s malým vekovým rozdielom, aby bolí doma na reťazovej materskej a považujú to za nejaký mimoriadny životný úspech, z ktorého by mal ísť kažý do kolien. A muž, rodičia, svokrovci, súrodenci, krstní rodičia.... všetci sa majú podľa nich pravidelne a stále zaujímať a starať. A keď to tak nie je a žena časom zistí, že je v tom sama, že nikto nechce, nepotrebuje, netúži jej deti ani vidieť, vznikajú takéto ukrivdené príspevky.
Vážiť si ťa kvôli funkčným pohlavným orgánom svokrovci naozaj nemusia. Na to, aby si ťa vážili zrejme očakávajú aj iné kvality.
@anonym_3fe5a0 tak na zaklade upozornenia od inych sa ti ospravedlnujem za to ako som ta nazvala, prehnala som to, ale aj tak si myslim, ze tvpj komentar je neprijemny
Napíšem za mňa, žeby som chcela niečo medzi mojou mamou a mojou svokrou
Moja mama čistý nezáujem.
Svokra nonstop volá, píše , organizuje (aj keď nechcem), stále za riťou
Čo ja by som dala za to, že by mi svokra deň po príchode syna z nemocnice dala pokooooj 😂😂🤷
ale pomoct s detmi mal predovsetkym ich otec, nie stara mama. Neries jeho mamu ale jeho. Jemu je futbal prednejsi ako deti?
@viestta jasne, že je futbal prednejší. Včera bol dôležitý futbal, lístky mali asi kupené dávno. Čo je na tom zvláštne? Ty keby si mala zaplatený nejaký koncert, na ktorý sa tešíš, tiež by si nešla keby si mala o deti postarané?

@anonym_autor dostala si jasne najavo co je prednejsie, ci rezance alebo dieta po navrate z nemocnice. Prehodnot svoje nastavenie.
Ja som to zistila az prilis neskoro, a toho casu co som mohla venovat niecomu zmyslupnejsiemu ako vytvaraniu vztahu medzi detmi a starymi rodicmi, ktorych to vlastne obtazovalo, ako som sa dozvedela.... trvalo mi 2 roky, kym som to spracovala.
Kto ma zaujem pride aj 400 km na otocku, aby tie deti videl a bol s nimi aspon hodinu.