icon

Nezhoda na kúpe nového auta

9. sep 2023

Baby, ideme kupovať nove auto a nevieme sa s maželom dohodnuť. Doteraz sme mali oktaviu a tomu autu nič nechybalo. Ja som za novu oktaviu, ale mažel chce bmw x3 ktore je skoro raz take drahe. Uprimne som z toho sklamana pretože je to veľa peňazi a on vôbec nerešpektuje moj nazor. Podľa mna su to zbytočne vyhodene peniaze a podotykam aj moje peniaze nie len jeho. Da sa kupa auta nejako prekaziť keď s tym nesuhlasia obaja manželia? Alebo čo by ste robili vy v takejto situacii?

tiezjedna
13. sep 2023

@elenka.k áno, ale než vôbec náraz stretne vnútornú konštrukciu, tak práve plechy sú tie, ktoré absorbujú jeho najväčšiu silu. Na to narážal, že už to nie je čo bývalo.

autor
13. sep 2023

Tak baby, včera sa manžel ani neunuval prisť domov. Telefon mal vypnuty, jeho rodičia mi tiež nevedeli povedať kde je. Deti sa ma pytali, kde je ocko. To takto sa ma chovať dospely muž? A nepište nič o spoločnych peniazoch. Ja ani neviem, koľko ma manžel peňazi na učte, lebo mi to nepovie. Tak keď si on miňa veselo peniaze na čo chce, tak su to jeho peniaze a nemam sa starať, ale keď treba auto, tak su to spoločne peniaze a som povinna mu ich vyplacať? A ja som zla lebo mu nechem plniť detske sny? Toto mi už pride celkom mimo.

elenka.k
13. sep 2023

tak trucuje?? ješkové oči chlapi to niekedy robia - každý po svojom

elenka.k
13. sep 2023

no, chce si vydupkať bmw ....
tak nech si zo svojich dá akontáciu a zvyšok nech si platí on.

tiezjedna
13. sep 2023

@autorka tak to by ma nasral do biela, keby sa ani domov neráčil... To čo je za vola?!

bu1bu
13. sep 2023

Ježkove oči… tak už som videla kadečo, ake dospely chlap toto stvara?! Teraz trošku zakonšpirujem, ale po tvojom poslednom komente, mi to neda, nechce on tym autom si nielen plnit sny ale urobiť hlavne dojem na nejaku “ milovničku” bmw ?!

autor
13. sep 2023

Mne sa vidi že ma narcisticke sklony a to bmw mu chyba k jeho "dokonalemu imidzu". Toto už budem musieť nejako riešiť. Ale prv musim vychladnuť lebo najradšej by som ho prizabila.

autor
13. sep 2023

@bu1bu No v prvom momente to napadlo aj mňa. Keď sa panu veľkomožnemu urači dôjsť domov, tak ho konfrontujem aj s tym.

autor
13. sep 2023

@tiezjedna Veruže, mne mamka včera narovinu povedala, nech sa s nim rozvediem. Neznaša ho. My sme sa brali skoro po vysokej škole. Vtedy bol uplne iny ako teraz. Holt, peniaze menia charakter.

elenka.k
13. sep 2023

hlavne s chladnou hlavou

katka2602
13. sep 2023

Fuha tak keby mi toto spravil, že ani domov nepríde a vypne mobil, tak by nevidel tých 15 tisíc, ale videl by svoje kufre pred domom. Ty zabezpečená si, bývanie máš, prácu tiež. Netvrdím, že sa máš hneď rozvádzať, ale povedala by som mu, že potrebujem byť sama, lebo takto sa manžel a otec nechova. A ak by s tým nemal problém bude v tom niečo. Toto je na truc. Stále mi hlava neberie prečo až tak lipne na BMW. A ako môže rodinu vymeniť za auto. Sebecky blb to je.

autor
13. sep 2023

@elenka.k Musime vychladnuť obaja. Ale bez nasledkov toto už ostať nemôže.

mk22
13. sep 2023

Takže on v noci nespal doma?
To co je za exota, zduvat sa pre auto.
Véd nech ti odôvodni prečo práve BMW, aké dôvody dal prečo práve toto auto?
Ci sa len proste nechce ukázať, mat ako ako doplnok..

autor
13. sep 2023

@katka2602 Podľa mňa je narcista. Tu treba aj psychologa si myslim. Už len preto, že rodina nie je jeho prioritou.

autor
13. sep 2023

@mk22 Už nemusi odovodňovať nič. Odo mňa už neuvidi ani cent.

ankare
13. sep 2023

Peniaze nemenia charakter. Len ho odkryvaju. 🤷

ankare
13. sep 2023

Dobre, že sa vyfarbil teraz. Este pred kúpou auta.

tiezjedna
13. sep 2023

@autorka peniaze charakter nemenia, peniaze akurát ukážu ten skutočný... Je mi ľúto, že sa takto prejavil :/

luxus10
13. sep 2023

@elenka.k no iste, plechy su plechy???? ked zacne hrdzaviet, alebo pri havarke, uvidis...

ale uz ked sme pri tom, aj oktavie a celkovo skodovka uz nie su to co to byvalo...a tie ich karogy a kodiaky - sam problem...

luxus10
13. sep 2023

autorka- kolko mate rokov, a preco ho tvoja mama neznasala uz davnejsie?

elenka.k
13. sep 2023

@luxus10 ak je hrdza, tak bolo asi zlé , slabo nastriekané ... odlúpaná farba ....

luxus10
13. sep 2023

@elenka.k davaju teraz a uz dlhsie tensie nastreky...aj tensie plechy...

tiezjedna
13. sep 2023

@luxus10 ja som mala teraz rok Kodiaqa, nového. Žiaden problém s ním nebol. Len infotainment, to je katastrofa... Ten sa nedarí synchronizovať s výrobcami mobilov, prúser naprieč značkami. Blblo to v Škodovke, oboch BMW, blbne mi to v Cupre, ktorú som si včera priviezla úplne novú... To ma vie vytočiť neskutočne.

sisaka
13. sep 2023

@elenka.k ty si načisto prepadla propagande? Elektrické autá? Najhoršie, čo môže byť. Čo ťažba lithia a kobaltu a iných vzácnych kovov? Batérie nerecyklovateľné, kde ich budeme hádzať? Miesto natankovania za pár minút kdesi postavaš a podľa toho, koľko si ochotný zaplatiť dobijaš rýchlejšie, či pomalšie, aby si zase prešiel pár km? Vždy pozerám na týchto jedincov, keď niekde na diaľnici tankujem a ťukam si po hlave. Keď si všetci zadovážia tieto auta to bude len potom obrovská záťaž na sieť! Elektriku budeme vyrábať z čoho, aby jej bolo dosť? Jaj, z tých veterných turbín, ďalšou ekologickou katastrofou, ktorá sa propaguje, ale vyrába minimum elektriky a je zavislá na počasí…
Niekto sa snaží pretlačiť svoje ekonomické záujmy a ľudia im to žerú aj s navyjakmi a ešte sa tvária ako bohovia, že chránia životné prostredie, lebo to im povedali. Jaaj, ty žiješ v buducnosti, nie v minulosti, nech žije pokrok 🤦‍♀️

sisaka
13. sep 2023

A sme doma. Očividne sú v tomto manželstve oveľa väčšie problémy, ako aké auto kúpiť, to len poodhalilo dynamiku tohto vzťahu, tak sme si tu pár dní pomudrovali a môže sa ísť ďalej

luxus10
13. sep 2023

autorka- a nie je v tom ina zena?

katarinka289
13. sep 2023

No...nečítala som všetko a nepoznám ich,no autorka písala,že obaja pracujú ako IT a peňazí máju dosť...len na kúpe auta sa nevedia dohodnút

sasa1310
13. sep 2023

@malinovka333 treba si to prečítať poriadne

sasa1310
13. sep 2023

chlap, ktorý sa poldňa nezaujíma o deti a vypne si mobil s tým, že keby sa tebe alebo jeho deťom niečo stalo, ani by si sa mu nevedela dovolať....nestál by mi už za nič. Skončil by u mňa na plnej čiare. Ja osobne by som ho pobalila, dokým príde (dom nie je jeho) a nech si ide kam chce, a hlavne, nech si obstará namiesto BMW radšej vlastné bývanie. To by ho malo viac srať, že vlastným správaním môže ostať na ulici. Držím ti palce. Peniaze mu nedaj na auto, ale odlož si, keď bude najhoršie. Držím palce

malinovka333
13. sep 2023

@sasa1310 ty si to precitaj poriadne