Nezhoda na kúpe nového auta
Baby, ideme kupovať nove auto a nevieme sa s maželom dohodnuť. Doteraz sme mali oktaviu a tomu autu nič nechybalo. Ja som za novu oktaviu, ale mažel chce bmw x3 ktore je skoro raz take drahe. Uprimne som z toho sklamana pretože je to veľa peňazi a on vôbec nerešpektuje moj nazor. Podľa mna su to zbytočne vyhodene peniaze a podotykam aj moje peniaze nie len jeho. Da sa kupa auta nejako prekaziť keď s tym nesuhlasia obaja manželia? Alebo čo by ste robili vy v takejto situacii?
Medzicasom si spravila co by som navrhovala ja - stanovit iba rozpocet. Nediktovat mu model auta ked ty nejazdis. Ale uprimne velmi malo novych aut do 30 tisic vies kupit aby to bolo rodinne auto a nebola to ta Dacia 🙈 ja by som navrhovala 40, ak Vas rozpocet pusti. Ty 10 a on tych 30 😉
X3 je ženské auto, chlap v ňom vyzerá smiešne, to si rovno môže sadnúť do 500vky 🤣🤷♀️.
@nicol21 nechápem, čo ľudia čakajú, keď si kúpia drahšie auto. To je jasné, že opravy, diely budú tiež drahšie. Keď na to nemám, tak si nekupujem, ani to ojazdené. Ľudia si pokupujú a potom nariekajú, keď musia zaplatiť nejakú opravu.
Ja si tiež nejdem kúpiť nové Lamborghini, lebo na to nemám a musela by som najprv nehnuteľnosti rozpredať. Ale v živote ma nenapadlo ísť mudrovať na sociálnu sieť, ako by som si to auto nekúpila, lebo odviesť sa môžem aj v Renaulte a všetko je na tom aute zbytočne drahé a zle sa v ňom sedí a má nízky podvozok a nevopcham doňho deti 🙄
...inac, tak ma napadlo... octavia za 30k vobec aj ide? 😀 vsak to je motor nic, opakujem NIC ziaden normalny obsah, kW nic - rozumej pedal na podlahe a stoji ano, ide do kopca a stoji ano 😀 o vybave sa ani nebavme, lebo predpokladam ze pozerala len najnizsiu vybavu "active" v snahe co najviac drzgrosovat... a to ked potom aj kukne interier a plno prazdnych "wannabe" cudlov na pristrojovke ktore tam pri vyssej vybave vlastne su... to moze radsej ostat sedet na sedadle spolujazdca v tej starej oktavke....alebo sa dalej prevazat MHDckou... nesoferuje, nevyzna sa, stale riesi moje-tvoje 🤦♀️♀️
@littleslovak Tak ono X3 tiež nie je ktovieaké "rodinné auto", to sa ako veľké len tvári...
Autorka, tak “mimo témy”, ale ak niekto z vás ste SZČO… možno by stálo za uváženie podať návrh na zrušenie BSM. Takto by ste sa poskladali na mesačnú réžiu a nech si každý robí so svojou výplatou, čo chce.
@lenkakravcova proste ho chce.Paci sa mu a ma na to,tak prečo hľadať dôvody na čo mu bude??
@katarinka289 "Paci sa mu a ma na to,tak prečo hľadať dôvody na čo mu bude??"
Nema na to. Ten chlap nema ani vlastnu strechu nad hlavou. Byva u rodicov svojej zeny. Niemand s drahymi hodinkami... pod cudzou strechou...zarobil si na par parkov pre rodinu a 1/2 BMW, 2. polku ma dokonca zafinancovat manzelka...
@zuzanka2302 strašná drzosť odo mňa napísať, že by som sa hanbila ísť v suzuki ignis, ktoré má tenké kolesá ako bicykel. Strašné niečo fakt. Ukrižuj ma😉😀
@malinovka333 ono niekedy treba čítať poriadne a s porozumením. V podstate som napísala to isté ako ty.
@sasa1310 napisala si ze by si sa hanbila jazdit v suziki. Ja som napisala uplne nieco ine
navrhni mu Volvo XC 60 😉
oktávia je tiež drahá, ak ju chceš mať s dobrou výbavou tak sa zvýši cena na niekoľko 1000 . Nekupuj auto bez výbavy, len preto, že je lacnejšie.
Budeš na ňom jazdiť aj ty? alebo iba on?
@elenka.k prepáč, ale teraz si ma dobre rozosmiala, že voľbou XC60 🙆♀️ aj si si pozrela cenník? Čo týmto autorka vyhraje? 🙈 veď začína na sume 53 900 (hybrid - benzin) A elektrické? To je tak akurát auto do mesta, stanic je málo, mali sme ho a nechcem elektrické auto ani zadarmo. Ešte hybrid ok, ale čistá elektrika nie.
@luxus10 ??? - veď sú na to aplikácie, kde sú voľné nabíjacie stanice, do budúcna sa rozšíria asi, nie?
@katka2602 no veď keď bude mať manžel na bmw, volvo je o dosť bezpečnejšie, dokonca jedno z najbezpečnejších.
@tiezjedna ani sa nenazdáme a budú postavené stanice , jedná radosť.
Baby žijme budúcnosťou a nie včera. Niektoré zastali v dobe XY.
@nikipepo áno BMW je BMW - ja si ho tiež neviem vynachváliť
@elenka.k ale ved autorka rieši sumu vozidla, dala limit 30 000€ za to volvo nekúpi,hoc teda áno, je jedno z najbezpečnejších, ale manžel chce X3, čo je cenovo nie veľmi vzdialené od volva a určite by som si kúpila radšej XC60 ako X3. Ale tak manžel je namotany na X3 a hotovo 🙆♀️
@elenka.k tabuľky by som nebrala moc vážne, to je skôr marketingová záležitosť... ja som písala o kvalite plechov, ktoré mu predzádzajú rukami (tú lakovňu má viac než 30 rokov, tak má možnosť porovnať). A silný motor môže mať akékoľvek auto, keď si ho zaplatíš. To predsa nie je otázka značky.

@sasa1310 drzaňa drza namyslena