icon

Neznášam mľaskanie

23. aug 2020

Ahojte, táto téma je divná ale zaujímaju ma názory ostatných. Vadí mi mľaskanie. Keď je počuť niekoho moc jest som strašne nervózna,ale nechcem aby to tak bolo. Stále keď jem s rodinou a niekto mľaska som zlostná a ešte aj muž premľaska celú noc. Neviete čo stým? Dá sa to nejako ovládať aby mi to nevadilo? Poprípade komu to vadí ako to riešite 😀

mariejenka
23. aug 2020

Smejem sa riadne, mne vadí všetko vsetkoooo čo ste tu napísali...kokos, robim v DSS (uz pomaly nastupujem na MD) tam starusikovia majú všetky tieto neduhy (aj protézy😂😂) ja som si vždy vybrala jednu babinku a tu som šla kŕmiť na izbu, ona bola taká distingvovaná 😉 v jedálni má vždy vystrieralo🤪

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sunny8
23. aug 2020

Do dakoho by som pichla nožík keď mľaská 🤢

kacusik69
23. aug 2020

mne vadi okrem spomenuteho hlasne prehltanie a tiez ked si niekto pohmmmkava ide ma vystriet 😁 moja sestra to dokaze pri kazdej prilezitosti a cinnosti, takmer vkuse a svagor to iste

estrella5
23. aug 2020

Minule som čítala článok, že podľa nejakej štúdie sú ľudia trpiaci misofóniou veľmi kreatívni a ešte aj geniálni 😊😊😊 Takže to, že ma privádza do zúrivosti mľaskanie (a iné zvuky) prežijem za cenu toho, že je zo mňa kreatívny génius 😊😊😊 ....... ((Samozrejme tento môj komentár treba brať s rezervou 🙈 ale čítať som to veru čítala 😁))

sendricka
23. aug 2020

Ja tiez nejem s urcitymi ludmi pri stole alebo pockam a najem sa potom. Ja neznasam ked sa niekto nevie kultivovane najest, takze niesi sama 🤣

vroni
23. aug 2020

Pridávam sa ku kreatívnym geniom. 🤣🤣🤣 Keď niekto mliaska, chlipe ci chrume, ide ma hodiť o zem od zlosti. Našťastie sa muž tomuto druhu zábavy nevenuje, len občas v restikach musím zhlboka dýchať....

miskooo1987
23. aug 2020

Kúp si fenu... zvyknes si ..

https://www.youtube.com/watch?v=hQZ7wmNjYhk
0silvia0
23. aug 2020

Ja tiez nerada stolujem s niektorymi ludmi, ktori pri jedle rozpravaju, prskaju okolo seba rozzutu potravu a na ustach maju poprilepovane kusky jedla. Toto fakt nemusim...

canerko
23. aug 2020

Moj svokor strasne mlaska ked je.Aj rozprava pri tom aj si prsty oblizuje.Mne to strasne vadi.Raz mi svokra povedala ze ako ja tak rychlo jem,hovorim a co budem tri hodiny sediet pri jedle.Ona strasne dlho je,zuje prezuva.Aj hodinu vie sediet nad tanierom.No tak mi vadilo to svokrovo jedenie tak uz spolu ne obedujeme.Ja aj muz sami a on zo svokrou sam.Mne este vadi ze kym mi obedujeme on sedi a pozera sa.To je pre mna este horsie ako nejake mlackanie

janetinka27
23. aug 2020

v tretej triede na zs som mala spoluziacku moniku.najlepsia ziacka, sikovna, vesela,fajn baba.ale ked desiatovala,otvarala take vrata,ze som videla ako sa chlieb s maslom a lekvarom v jej ustach postupne melie na kasu, rozotiera sa po jazyku a potom ide zasa medzi celuste a zasa na jazyk az kym to neprehltla. doteraz na to nemozem zabudnut. monika a jej usta ako miesacka na stavbe.

autor
23. aug 2020

Ja som mala kolegyňu ktorá má občas po robote zavolala na pohár vina.Pár krát keď otvorila cipsy a začala ich hlasno chrumat mľaskat som sa postavila a odišla a viac som tam už radšej nechodila 😂😂😂

cacianka
23. aug 2020

Chlipanie polievky .....

lauriema
23. aug 2020

@0silvia0 Co je to chlapske chrápanie prosím ta? 😂😂😂

miskooo1987
23. aug 2020

@lauriema to je take iste ako ženské, len ženy nechrapu, nekakaju, necikaju, a nesmrdia im nohy

lauriema
23. aug 2020

@miskooo1987 😂😂😂odpadnem

0silvia0
23. aug 2020

@lauriema chrakanie, nie chrapanie. Vypluvanie chrchlov/hlienov cez usta🙊😱

dada0902
23. aug 2020

Ja mam.tiez nervy ked niekto mlaska moj.muz tiez je strasne nahlas a ja pokial nedoje mam strasne nervy a ked si sadne ku mne a je iba zazrem.a uz vie ze ma ist na opacnu stranu 😁

lauriema
23. aug 2020

@0silvia0 áno, viem len mobil to tak vygeneroval viem ze nie chrápanie.. Chrchle cez ústa? To som nezažila ešte 😉

miskooo1987
23. aug 2020

@0silvia0
To ten tvoj fajčí denne dve krabicky, odmontovať azbestové steny, alebo robí v bani?

rebeca89
23. aug 2020

Volá sa to misofonia,aj ja to mám, odporúčam si to naštudovať. Je to peklo 😃 Ale obávam sa,že sa toho nezbavíme.

0silvia0
23. aug 2020

@lauriema ja zial ano, poniektori chlapi idu po ulici a chrakaju na chodniky...

lauriema
23. aug 2020

@0silvia0 fuj teda

0silvia0
23. aug 2020

@miskooo1987 nepisem o tom mojom, pisem o typkoch, ktori toto robia na verejnosti...
Ako si prosim ta vydedukoval, ze to robi moj chlap? 🙄

miskooo1987
23. aug 2020

@0silvia0 neviem len z posledných príspevkov... ale áno.. socky to robia bežne... proste bežný chlap strednej a vyššej triedy to nerobí...

0silvia0
23. aug 2020

@miskooo1987 no tak to si nevyberies, kto ide oproti alebo pred tebou na chodniku. A vyplute chrchle su fakt nechutne. Vtedy neriesis socialny status dotycneho, riesis len hnus.

miskooo1987
23. aug 2020

@0silvia0 hej, to si nevyberies... ale proste v momente vieš že ide socka oproti...

santafe
23. aug 2020

@miskooo1987 nooo, aj vysokopostavení, vzdelaní jedinci, oblečení v drahých značkových oblekoch vedia byť poriadni humusaci...

K téme, vadí mi všetko tu už spomenuté a ešte aj viac....som proste úplne neurotická na všetky tieto zvuky... A nechce sa mi už dohladavat autorku, ktorá písala, že si 13 rokov pri mužovi neprdla, tak my sme s mužom vyše 20 r spolu ale neprdime pred sebou...🤭😅

miskooo1987
23. aug 2020

@santafe ono ak niekto vyrastá ako socka... tak napriek tomu že sa mu podarí nejako získať lepšie vzdelanie a lepšiu prácu, tak ten status zostava... u takej osoby s väčšou šancou ocakavaj že má doma ženu s monoklom, lebo polievka bola studena...

autor
23. aug 2020

Tak to pozor ja si s mojim poprdkavam do rytmu 😀