icon

Neznášam mľaskanie

23. aug 2020

Ahojte, táto téma je divná ale zaujímaju ma názory ostatných. Vadí mi mľaskanie. Keď je počuť niekoho moc jest som strašne nervózna,ale nechcem aby to tak bolo. Stále keď jem s rodinou a niekto mľaska som zlostná a ešte aj muž premľaska celú noc. Neviete čo stým? Dá sa to nejako ovládať aby mi to nevadilo? Poprípade komu to vadí ako to riešite 😀

Strana
z3
miskooo1987
23. aug 2020

A nejaký slaďák, alebo bubny v 9symfonii?

santafe
24. aug 2020

Ja som asi strašný suchár, ale to by som nezvládla psychicky😅🙄
Doma moji rodičia pred sebou prdeli, a ja už ako decko som to nemala rada a prišlo mi to totálne ungustiozne. Ja si fakt neviiem predstaviť, že sedíme len tak na gauči, pozeráme telku, alebo pijeme kávu, alebo víno, jeden si prdne, druhý si prdne, no strašná predstava pre mňa😂

autor
24. aug 2020

Ja si zas neviem predstaviť utekať s každým prdom na záchod 😂😂 som v 9 mesiaci stačí ze chodím na malú často 😀😀😀

autor
24. aug 2020

@miskooo1987 😂😂😂😂

anavila
24. aug 2020

jeeej ja sa rehocem z tychto vasich prispevkov....mne strasne vadi, ked si niekto puká prsty...ale je to moj zlozvyk...proste ja to robim ale ked pocujem cudzie prsty, ježia sa mi vlasy 🙂

tosomja
24. aug 2020

@santafe však sa to dá? 😄 Neprdiet pred obecenstvom. 🙈

0silvia0
24. aug 2020

@santafe neboj, nie si v tom sama, mám to tak isto. Predstava jeden si prdne, druhý si prdne je aj pre mňa hrôzostrašná... nedala by som to...

tosomja
24. aug 2020

@santafe 😂😂😂😂😂

tosomja
24. aug 2020

Ale také, že si idete uľaviť na wc, alebo balkón v domnení, že nikto nepočuje, necíti...a prídete dnu a dotyčný sa spýta či vás bolí bruško ?? 🙈😂

santafe
24. aug 2020

@tosomja určite 👍😄
Jasné, že všetci prdime, kakame, občas máme nechutné sople, ráno nám všetkým smrdí z tlamičky...niektorym nie len ráno 🙄😂😅
Ja som ale taká, že keď už teda bohužiaľ nie som jednorožec, čo kaká dúhu, tak sa fakt aspon veľmi snažím neobtazovat svoje okolie tymito vecami.,. Ale ľudia sú poväčšinou prasatá, nerobím si ilúzie...

akinom0077
27. aug 2020

ja to tiez neviem ovladat🙂 znervozniem, vadi mi to, je mi to protivne, snazim sa vydrzat ale ked to uz je prilis toho cloveka napominam

janetinka27
27. aug 2020

kanaratka kedysi spominala ako byvali v podnajme v anglicku, domaca bola slovenka,zila s moslimom a ked mu nahodou usiel prd,tak sa im lutostne ospravedlnil "oh sorry". ale ze na wc mali tenke steny a tam ked pustil symfoniu,tak to bolo pocut aj na vyssie poschodie:D

melanyes
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
25. nov 2020

@lavender273 brat mal kamoša vietnamca ( nič proti nemu) ale len raz u nás jedol obed... mlaskanie spolu s ťahaním sopla, nakoniec grgol....no mala som dosť

virginia
25. nov 2020

Taka povzbudiva tema pre mna, utesuje ma, ze v tom nie som sama. Mne napr. aj vadilo, ze moj prvy muz, ked jedol, tak pekne pomalym tahom priblizil lyzicku/vidlicku k ustam
a tesne pred perami nahodil akcelerator a rychlostou blesku si jedlo dopravil do ust. Asi sa bal, ze 1cm pred otvorenymi ustami striehne prisera, co mu to susto ukradne 😂

alzbeta369
6. jan 2021

Jezis mi hovor. Ja nenavidim
Este ked som zila s mamou ona vzd pri telke stale cosi so zubami robila a ja som ju aj 20x pri filme napomenula ze nech nerobi a furt som po nej hucala ako sprosta. Teraz to robim s chlapom, ked si okusava nechty alebo trha chlpy v nose skube rukami, alebo len mlaska. Toto ma zabiiija strasne. Neviem preco som taka a proste vadi mi to na sebe. Nechápem to a neviem ako to zo seba odstranit. Takze sucitim s tebo

simply_aura
1. apr 2021

Ani ja nemám rada mľaskanie. Moja sestra vkuse mľaskala pri obede a je mi z toho na nič🤮. Keď som jej dačo povedala, vždy povedala že v Číne je to zvykom. Aj keď som bola menšia, vždy keď sme na chate mali kuraciu polievku, babka vzala mäso a mľaskala tam, okusávala kostičky a cmúľala ich...Prišlo mi zle z toho vždy keď som jedla, proste to je hnus.

simply_aura
1. apr 2021

@alzbeta369 aj keď ja som pozerala s rodičmi film a vkuse keď sme mali popkorn mama so sestrou mľaskali mľask, mľask...Mala som chuť im streliť po ústach. Niektorí ľudia to robia aj naschvál, aj keď ich poprosíš aby prestali.

alazala
1. apr 2021

Aj ja.. Ak je to dieťa, manžel, tak upozorní na to. Inak trpím 😊

0silvia0
1. apr 2021

@virginia asi bol v minulom zivote nejaky plaz🦎alebo 🐸

0silvia0
1. apr 2021

@simply_aura neznasam ked niekto vycmulava tie chrupavky z kosti... a to som rada, ze som nezazila obhryzanie slepacich paprc z polievky, to poznam len z rozpravania😬

simply_aura
1. apr 2021

@0silvia0 fakt bolo mi z toho nanič! Absolútne ten mľaskot aj všetko...Fuuj! Aj mama to nenávidela. Veď mäso sa oberie a zje, tie kostičky sa nemusia okusovať. A davala to aj teraz nebohemu maltezakovi vkuse to jedol.

autor
17. apr 2021

😂

jozefkr
7. mar 2022

Nie si sama komu to vadí. Mne mlaskanie ani az tak nevadí keď to nerobí niekto nahlas a v kuse. Moja mama mľaska aj keď neje nič proste furt a nahlas a mne to veľmi prekáža a znervoznuje. Neviem prečo mi to vadí ale aj mojim kamarátom to vadí. Niekde som čítal ze to je psychická porucha.

Strana
z3