icon

Neznášam mužových kamarátov

zuzup1
27. jan 2015

ahoj baby.
prosím o objektívne rady. už som fakt zúfalá. neznášam mužových kamošov. sú to slobodní chalani : vek 25 - 32, čo namiesto toho, aby si hladali frajerky, vysedávajú v krčme. a lákajú aj môjho muža. " zlato, idem na pivo!" OK " za hodinu som späť"
za tri hod. volám, že kde v pííííp je. " za chvílu prídem." poprípade " už som na ceste" a dotrepe sa aj z opicou o ďalšie dve hodky.
riešila som to tichou domácnosťou. aj vyčistením žalúdka. Výsledok ... týžden sekal dobrotu a potom zase to isté. už neviem ako to riešit. tý chalani sú blbci. nie raz som bola svedkom toho, ako sa mu , po tom, čo som ho niekam "nepustila" , posmievajú, že je pod papučou.
týmto nechcem všetko hádzať na nich, aj môj drahý v tom má svoj podiel viny. ale aj tak .... ako to mám riešiť. aký argument mám použiť, aby stými eskapádamy prestal?
mne by nevadilo, keby chodil na to pivo - menej častejšie. len keď mi do prd... povie, že príde za 1-2hod. tak nech je, za 1-2 hod . doma.
viem, že takéto veci sa neriešia na fóre, ale ja sa nemám s kým poradiť. žiadnu blízku kamošku nemám a vôbec, potrebujem pohľad nezainteresovaných osôb.
inak nám to vo všetkom inom klape.

Strana
z3
operaphantom
28. jan 2015

Tak ale naco si si nasla ozrana? Hadam mi nechces tvrdit, ze predtym na pivo nechodil, ked ste spolu iba chodili. Tvoja chyba, ze si si nasla trosku, co mu je alkohol blizsi 😀

maria1989
28. jan 2015

@operaphantom mýliť sa je ľudské, chce radu

operaphantom
28. jan 2015

@maria1989 Reakcia hodna rozhodnutia autorky 🙂 Aku chce teraz radu? Ked si jednoducho nasla alkoholika, tak nech sa s tym bud zmieri alebo nech od neho odide. koniec.
PS. Zeny sa nejako velmi casto mylia vo vybere partnera.

sari24
28. jan 2015

Tieto veci sa majú riešiť ešte skôr než sa vydáte. Ešte počas chodenia, kedy boli určite takí istí. Ja som to na začiatku vzťahu zažívala tiež - akonáhle kamaráti zavolali, tak sa mu naštartovala jeho vrtuľa v zadku. Na jednej hromadnej akcii som bola vzduch. Nevadilo mi síce, že sa baví aj s inými - pochopiteľne, ale ja som neexistovala. Mohla som hučať koľko som chcela. Jedine čo sa mi osvedčilo bolo to, že som si začala robiť po svojom - kamarátky, pivko alebo káva s nimi, vlastný program, aktivity so spolužiakmi z vysokej. A vtedy nastal zlom a sa to zmenilo, lebo si uvedomil, že mu nestojím pri riti, že mám aj svoj život 😉
To ste mali urobiť vy. Buď si to chlap uvedomí alebo nie a ak nie tak nestojí za to. Každým zavolaním a dohováraním si bude robiť ešte viac po svojom.
A áno, slobodní kamaráti sú kapitola sama o sebe 😝 To každý zadaný/ženatý chlap je pre nich automaticky pod papučou. To by som ani nebrala vážne

zuzup1
autor
29. jan 2015

akože kde presne som označila, že je moj muž alkoholik? tak ste ho nazvali VY!
ja som len chcela radu, ako ho " udržať doma" - od tých, čo mali alebo majú niečo podobné doma!

chodili sme spolu 6 rokov ... nie som padnutá na hlavu! ak by to robil aj pred manželstvom, nevydám sa za neho. a už vôbec s ním nemám dieťa!
všetko to začalo istou tragédiou v rodine.
proste " musel" vypadnúť z domu. vtedy som to chápala, ale teraz mi to už vadí. mám len jedny nervy. takže ... ?

nyusika
29. jan 2015

@zuzup1 neber to z zlom, ale ked sa sprava tak, ako opisujes, tak jednoducho s tym alkoholom problem ma...pokial takto ide von raz za mesiac, tak OK. ale to y si asi sem nepisala, ze s tym mas problem.

teraz si v stadiu, ze ho ospravedlnujes, nie tragedia za to moze, on za to moze, ze nema ujasnene, kde jej jeho miesti a ake su jeho priority

Strana
z3