Neznášam mužových kamarátov
ahoj baby.
prosím o objektívne rady. už som fakt zúfalá. neznášam mužových kamošov. sú to slobodní chalani : vek 25 - 32, čo namiesto toho, aby si hladali frajerky, vysedávajú v krčme. a lákajú aj môjho muža. " zlato, idem na pivo!" OK " za hodinu som späť"
za tri hod. volám, že kde v pííííp je. " za chvílu prídem." poprípade " už som na ceste" a dotrepe sa aj z opicou o ďalšie dve hodky.
riešila som to tichou domácnosťou. aj vyčistením žalúdka. Výsledok ... týžden sekal dobrotu a potom zase to isté. už neviem ako to riešit. tý chalani sú blbci. nie raz som bola svedkom toho, ako sa mu , po tom, čo som ho niekam "nepustila" , posmievajú, že je pod papučou.
týmto nechcem všetko hádzať na nich, aj môj drahý v tom má svoj podiel viny. ale aj tak .... ako to mám riešiť. aký argument mám použiť, aby stými eskapádamy prestal?
mne by nevadilo, keby chodil na to pivo - menej častejšie. len keď mi do prd... povie, že príde za 1-2hod. tak nech je, za 1-2 hod . doma.
viem, že takéto veci sa neriešia na fóre, ale ja sa nemám s kým poradiť. žiadnu blízku kamošku nemám a vôbec, potrebujem pohľad nezainteresovaných osôb.
inak nám to vo všetkom inom klape.
Baby...chlapi su z marsu!!! Cest vynimkam.
su tu dve moznosti🙂 pockas, az sa vsetci slobodni ozenia a potom budu mat doma baby, rodiny, zistia co su zavazky a budu pod papucou aj oni, alebo pockas, az dozreje tvoj manzel 😀
@zuzup1 no toto akoby somo svojom citala....
ide na pivo,nebude dlho,volam kde je...pride za hodinu,volam opat,uz som na ceste,volam zas,vypne si mobil a pride o 4hodiny neskor,alebo rano z diskoteky
jeho kamosi su nezadany,slobodni a bezdetni flakaci,co vysedavaju po benzinkach,vozia sa na autach,a jeho volaju tiez,,
a on ide,lebo NEZAKAZE MU NIKTO,a ja sedim doma staram sa o malu...a dokola to iste ☹
ahoj tak to mám tiež doma, no ako on sa vie opiť aj sám ale vždy ked prišiel schlastaný tak že nevedel ani chodiť pozrela som mu do mobilu a mal tam milion hovorom od kamaráta ožrana, a tiež to iste my sme už rodina ale jeho kamoši starý mládenci - ožrani, čo sa aj snažia o deti tak sa im nedari a bodaj by nie keď ich ženy tam s nimi chlascú, sestra mi dala "super" radu, že tam s ním mám chodievať aj ja a skúšať ho dotiahnúť domov skôr ...akože čoo?? tak ja mám doma malé bábätko a ja budem vysedávať po krčmách aby si ma brali do huby aká som skvela matka? chodila som sním von keď som bola tehotná (samozrejme som nepila) ako ináč únava veľká ked som chcela ísť domov xkrát povedal, že o chvíľu (chvíľa v jeho slovníku - 3-4hodinky) buď som to vzdala a šla domov bez neho alebo som si vypočula prednášku o tom, že mu žena rozkazovať nebude a znova som šla domov sama. Mňa majú jeho kamaráti uprdele, krčmár(sopliak) mi povedal že či ho chcem pripraviť o najlepšieho zákazníka.....nič nepomáha, kamaráti chcú ísť chlastať a s ním sa chlasce dobre, čo potom doma bude robiť a že á rodinu to ich nezaujíma, a on ma pred kamarátmi ohovára, že len hundrem a že nežente sa uvidíte čo to bude...pre chlaapa je to tuším hanba povedať kamarátom nie nejdem von chcem byť s rodinou....ako malí puberťák čo sa bojí že ho vyhodia z partie
@velkacica jasne ze chceli muzi deti...vsak neotehotnela som tak ze som mu drzala noz nan krku..
no zistil moj muz ze starat sa o dieta je zodpovednost,povinnost...a to sa mu nepacilo,a tak ked kamarat zavola,kava o 5tej,nech sa deje cokolvek on pojde,stale to tak je,nezodpovedny chlap,dolezitejsi su kamarati,bohuzial takto to je a neviem to zmenit
@zuzup1 mozno z toho vyrastie;) moj muz sa tuez rad flakal kym nas nemal,teraz sa mu to tak prirodzene ustalilo na raz za mesiac. chlapci si to tak sofistikovane nazali "vinny spolok" 🙂 kym nie je vazne ze vela hodin,nevolam/nepisem...ani mne by sa asi nepacilo,ak by ma bombardoval ked som mimo.baby ti super radia,urob si niekedy i ty program. Chapem,ze to nie je jednoduche...tiez s tym mavam problem-idem a potom mam vycitky,ze som prec. Ale ked som spokojna,profituju z toho hlavne deti a muz. Lepsie ako mama doma a nervozna. Dopraj si a aj muzovi sa ti bude lepsie dopriavat. Krasne ti napisala @sue. A moj pohlad je iny i preto,ze ex stale niekam chodil,aj som priznam sa robila cirkus. Nepomohlo,aj ked ostal doma,zavesil sa na chat a pisal si s babami-ci aj nieco take v tebe nedrieme?...lebo mamzelovi verim a ty padom som ok aj ked niekam ide. Vyuzivame to so starsou dcerou (4,5r) na to,ze si urobime akoze "babsky vecer"spime spolu v manzelskej posteli a kvakame,pozerame telku. muz ked pride lahne si do obyvky-a tam sa neda byt rano nezobudeny,ked mu decka zacnu skakat po hlave;) zensky,takticky,s usmevom dopriat,vacsina stastnych chlapov je i tak vzdy trochu pod papucou;) vobec by ma nestvalo,ze si to kamosi myslia 😀
@zuzup1 jo ešte som zabudla, dieťa chcel viac než ja takže nechápem prečo od nás uteká do krčmy, veľa ludí mi radilo, že sa máme viac rozprávať, mám sa mu viac venovať, a ja sprostučká som bola milučká nekričala som naň ho ak niekam šiel, venovala som sa mu až až a čo z toho? aj tak sa ožral aj tak a mňa už nebaví stále sa s ním rozprávať o tom ako sa má aké ma problémy prečo pije ja už to mám úplne uprdele, má na výber rodina -kamaráti
@zuzup1 mozno aj vekom to prejde, moj ide mat 40 a veruze uz sa mu tak nechce ako ked bol mladsi. Casto pride ja skor ako sme sa dohodli. Takze len trpezlivost. A zas na druhej strane obcas chodim s kamoskou na kavu aj ja. Ale to len na kavu a vykecat sa a moj ma caka doma. A obcas chodime spolu do podniku ale len obcas a jeho kamosi normalne ja so mnou komunikuju, aj ked ich nemusim. Casto aj povedia ze aj oni by sa radi ozenili a tak. Celkom sa to ustalilo.
Tak takto ... Ide si kupit cigarety ... Stanok je od nas cca5min.cesty. o hodinu mu volam kde pre boha je? Som na " kofole" jej a takto zdvyhnut mobil a dat mi vediet? To by ho asi zabilo. Nikdy mu do tel.nenadavam. naco aj. Hocikedy ma moze polozit. Ide len o to, ze ak sa niekde zdrzi tak mi to neda vediet. A to ma stve!!?
@zuzup1 podľa mňa je to o ňom..tu neexistuje žiadne riešenie...
resp. 2 riešenia
1. tvoj muž je proste alkoholik....toto čo on robí sú výhovorky..normálny muž vie kedy má dosť a keby si ťa vážil,tak kamošom povie : Viete čo,chlapci,už som mal pivko,idem domov,žena ma čaká,dieťa ťa ma čaká,a keby sa mu začali vysmievať tak im povie,ja som sa na to ženil aby som bol s nimi,počkajte ked sa vy oženíte,potom uvidíte..lebo ja chcem byť s nimi..
.ved nech si posedí,,ale na to treba jasné pravidlá...raz ty,raz ja...od tolkej do tolkej..čo on odmieta...no by som ho vymkla a chod si tam kde doteraz..
skrátka trpieť alkoholika a tolerovať mu to
2. riešenie je proste dať mu na výber bud kamaráti - alebo ja a naša rodina..ved aký príklad dáva deťom ?
a ak si vyberie kamarátov,nemáš nad čím ľutovať..
ty si moc tolerantná,lebo žiadna normálna žena by takéto party netrpela..
.ked sa chceš s ním v kľude rozprávať tak sa ho spýtaj čo by robil on na tvojom mieste..a čo nasilu mu lejú do krku ? preboha a čo je nesvojprávny,čo nemôže ísť domov čo musí mať iba povolenie kamarátov..? ved s tebou sa oženil nie s nimi..
čo by robil keby si po neho prišla do krčmy aj s dieťaťom? možno taká "hanba" by mu pomohla..
aspoň raz mu to urob ..
a raz chod proste ty niekde na noc..odíď aspoň na 1 noc vypneš si mobil a prídeš za toľko čo on..
ja si myslím že ti to robil aj pred svadbou..
pretože napr. moja suseda robila v krčme a povedala 1 vec..Do krčmy chodia sami chlapi bez ženy iba k****ti , -starí mládenci,alkoholici a teplí..spýtaj sa ho do ktorej skupiny sa radí..?
Normálny chlap môže ísť so ženou,dá si pivko a domov...( no už keby aj sám s kamošmi ) ale to pivo si môže dať aj doma...ja som vyrastala -teda bývali sme pri krčme a otca som mala alkáča takže viem..rakovina to istí...
🙂 najlepšie je povedať, počkaj zlatko oblečiem sa a idem s tebou a vychystám aj drobca malého 🙂 a možno pochopí, že ste rodina, že patríte k sebe a nikam sám chodiť nebude, ja som tak urobila, keď kamarát môjho muža ho furt lákal na chatu pijakovať a bezo mňa, možno si potom uvedomí. 🙂
@zuzup1 ahoj, úplne ti rozmumiem... možno ťa povzbudí môj príbeh...ja som riešila rovnaký problém s mojim manželom krátko pred a cca pol roka po narodení našej babule. Akurát v tom období sa dal dokopy s kamošom, ktorý ho len ťahal po baroch a spolu sa opíjali (zasa nie vždy sa opíjal on často mu len robil spoločnosť). Niekedy nebol doma aj 5 večerov do týždňa a to som bola ja sama s čerstvým bábatkom tak asi si vieš predstaviť čo to bolo pre mňa. Vždy sľuby kedy príde domov a ja som ho len čakala a čakala, samozrejme vždy prišiel s pár hodinovým meškaním. Bola som unavená zo starostlivosti o bábo a čakania na neho. Jeden večer ale už bolo dosť. Keď mi po mojej otázke, že kedy príde domov a následných výčitách nedvíhal telefón, zvolala som mojej známej, pobalila mňa aj dcérku a odišla. Telefón som vypla. Že nech si to vyskúša aké to je keď nevieš kde sú tvoji najbližší, keď nevieš kedy sa vrátia a aké to je keď nedvíhajú telefón a keď ich len čakáš a čakáš. Odvetdy absolútny pokoj a už je s nami doma, von tak raz za dva týždne, čo viem samozrejme pochopiť a ja som pochopila, že radikálne situácie občas vyžadujú radikálnejšie kroky inak sú neúnosné.
Bohužiaľ každý ma iné priority, problém ako kamoší asi nevyriešiš, ale tvoj manžel by si mal hlavne uvedomiť čo je pre neho prvoradé.... 🙂 všetko dobré prajem. A tak ako aj písali dievčatá nájdi si aj ty vlastný program uvidíš že ti bude lepšie.
@karolina04 moj kamarat a spolubyvajuci tiez chodil v takych stavoch domov, doma mu vycitali kadeco, az sa mama nasrdela a prestala mu prat, varit (si musel sam), proste ziadne sluzby doma. kolegovi zase rodicia zakazali vodit frajerky domov. Vysledok?
odstahovali sa od rodicov, samostatnost cloveka vela nauci, teraz si uz dava chalpec viac pozor na peniaze, lebo najom nie je lacna vec, sice podla mna stale chlasce vela, ale je to podstatne menej ako predtym, detto rano sa musi do prace zobudit sam, takze musi mysliet aj na to, atd. takze tvrdo na neho.
inak 21 je super vek na chlastanie, minule po oslave spominali na tie stare casy z mlaadii, ked sme mali opicu len par hodin...
to asi plati aj o manzeloch...
@minuslienka ale, ale, aké obraty 😀 tu ženy do jednej vyhlasujú, že "najbližší, najmilovanejší" sú jej deti (# laska), ale zrazu sa to dopraje a prizná mužovi? 😀 respektíve, dopraje sa vtedy, keď treba robiť a peniaze nosiť 😀
@velkacica ahoj, prepáč nerozumiem tvojej reakcii... pre mňa sú najbližší dvaja ľudia, dcérka a manžel, jeden bez druhého by predsa neboli 🙂 len na dodatočné vysvetlenie v tom období môj manžel ani nepracoval a žili sme s peňiažkov čo sme mali odložené, našťastie potom sa všetko ustálilo a obrátilo na dobré 🙂
@svetluska82 že je muž obľúbený v kolektíve je super, ak je to kolektív turistov, basketbalistov, cyklistov, alebo chalanov, ktorí chodia robiť vedúcich na detské tábory. Určite nie ochlastov, u ktorých je obľúbený preto,lebo sem-tam zacvaká a najmä počúva ich pripité reči a pritakáva im. A to je rozdiel.
@minuslienka nerieš, prečítaj si jej perly v iných témach 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 as manželom i to vyriešila bravúrne .- smekááám!!!!!!
@zuzup1 No moj drahy tiez ma dni kedy ho chalani zavolaju na pivo - mnohi nezadani, nikam sa neponahlaju. Tiez sa stalo ze bol prec uz cez tri hodky - povedal ze ide na pivko....tak volam kedy dojdes _za hodku"...no dosiel o dalsie vyse tri. Po par takychto "vyletoch" som mu vysvetlila ze mi nevadi ze ide, kolkokrat ho posielam tak ked ta volaju chod, ale potrebujem vediet kedy ho mam cakat proste pre istotu aby som vedela kedy ho mam zhanat ze uz to nie je ok. Vysvetlila som mu ze sme mali situaciu v rodine kedy pravidelne volania zachranili niekomu zivot - lebo sme vedeli ze ked nedviha telefon v dohodnutom case ze je zle. Pochopil.
Nemusis mat rada priatelov tvojho muza. On vsak by mal byt ten ktory nereaguje na hlupe posmesky single chlapov - vacsinou ziarlia ze ich doma nikto necaka. Urobte nejaky kompromis ze ked ide nech nepovie 1-2 hodky ale dajme tomu ze do 11.00 budem doma a ked nie tak umyvam tyzden riady :D nie vazne nech drzi slovo. Apeluj na to ze ked by mal dodrzat svoje slovo, ak to bude v malickostiach budes mat istotu ze aj vo vaznych veciach.
Moj tak tiez raz ked bol na pive tak ho chalani chceli drzat ze este nechood a kam sa ponahlas (viem z jeho rozpravania). Tak sa uskrnul ze jeho doma cakaju "tie najlepsie povinnosti" alebo nieco v tom zmysle... :D

@zuzup1 Necitala som vsetky rady, ktore si uz dostala od ostatnych...napisem Ti, ako by som to skusila riesit ja. Jeho kamaratov neprerobis, tym ze oni su nezadani a jedine Tvoj chlap je zenaty, je pre nich vdacny objekt na doberanie a dokazovanie si, ako im je dobre, ze su este slobodni. Ono to moze byt aj velmi nebezpecne casom, lebo mu kadeco mozu do hlavy natlacit a zrazu bude vidiet problemy, ktore ani v reali nemate. Co by sa dalo robit? No, mozes sa s nim skusit dohodnut, ze trebars nech ide s kamosmi, kludne aj do rana bieleho...ale max. len raz za mesiac (pripadne este menej casto) a rovnaku ciastku, ako on prepije, Ty minies na seba. Dalej by som to iste urobila aj ja jemu...teda nie ze by som sa ozierala v bare, ale tak vyparila by som sa na cely vecer dakde s nejakou kamoskou, pripadne by som sa sla poflakat po nakupnych centrach a pekne nie ze za hodinku - dve doma...ale aspon zo 4 - 5 hodin, nech si chlapec doma uzije potomstvo. 😉