Nezvládam chlapa
Ahojte, je mi jasne ze ma minimálne jedna z vás do uráža a poníži ako to je v každej diskusii. Chcem sa asi len vyplácať alebo niečo podobné. Mam dve deti a bohužiaľ som znova tehotná. To by ani nebol problém lenže chcela som odísť od manžela a zrazu som zistila ze som tehotná. Manžel si sem tam tak raz za týždeň dva rad vypije s kamarátmi. Vždy mi však klame ze nie on nepije ale ja sprostá niesom. Nonstop hádky kvôli alkoholu. Teraz zase. Vie ze zajtra ráno idem na kontrolu potrebujem si po chystať všetky veci lebo mam. Aj viac vybavovaciek a povedala som mu aby prišiel domov skôr. No vždy keď mu to poviem vždy sa ozere. Som z neho na nervy. Ja už ani ne dúfam ze toto dieťa bude zdravé lebo to co prežívam posledné dni je už fakt hrôza. Mam chuť spáchať vraždu len kvôli tomu ze on chodí do roboty a jeho viac nezaujíma. Syn má obdobie vzdoru. Normálne chcem pri nom už vyskočiť z okna niekedy. Viem ze mi budete písať, mali ste si dávať pozor, načo si s ním a bla bla. No ja som už bola vážne rozhodnutá ze odídem a v tom mi neprišiel menzes a tie dve čiarky som preplakala 2 týždne. On len povedal tak nás bude viac. Ale to je len viac pre mňa. Viac prace viac nervov viac všetkého. V jeho živote sa nezmení nič. Akurát to ze zase bude mať dôvod zapijat. Už som ho aj niekoľko krát vyhodila, vymkla poslala do riti. No on sa vždy na ďalší deň vráti akoby sa nič nestalo. Baby ja nechcem takto žiť, ale ja sa ho ani nemôžem zbaviť. Syn je na ňom závislý ale viem ze sa o neho postarať sám nedokáže.. Už má to fakt unavuje.
Ešte napíšem teda, hrozne mu vadí ze ja nezarabam. Stále mi len vraví aby som si našla nejakú prácu z domu. Pritom o peniaze núdzu nemáme. Ani nemíňame nejak nad limit. Ale ja som fakt rada ze sa stíham najesť popri tom všetkom. Ano pred Vianocami si dokážem privyrobiť aj 500€ výrobkami ktoré predávam.. Ale tak vianoce niesu každý mesiac
@andreatytler bojím sa toho ze prídem o deti. Stále mi hovorí ze ak sa rozvedieme deti budú s nim, a ma veľmi dobrého kamaráta právnika ktorý je fakt jeden z najlepších na Slovensku. Preto sa toho bojím. V dnešnom skorumpovanom svete....
A predtým ako ste mali deti bol aký?
A teda keď sme mali prvého syna tak mi povedal ze on nedovolí aby som ja chodila do prace. Ze zarábať bude on. Samozrejme som povedala ze s tým nesúhlasím. No u neho sa to všetko otočilo uplne
Vieš, to, že deti po rozvode budú jeho, sú také svalnaté reči ... by Ti ich veľmi rýchlo vrátil ... muži si myslia, že ženy na materskej/rodičovskej ležia celý deň hore pupkami ... však nechaj, nech si to vyskúša.
@lenka567899 predtým, no to sa ťažko hodnotí, nakoľko sme mali spoločných kamarátov. Spoločne akcie. Taktiež vedel byt úžasný, proste také tie všetky dokonale vlastnosti mal. No po svadbe akoby dostal info ze už som jeho manželka a už neodídem len tak. Syna sme mali pred svadbou
Koľko majú deti?Koľko má muž rokov?asi má krízu stredného veku, keď sa potrebuje stretávať s mladými chalanmi.Pije aj doma, alebo len, keď ide za nimi?
@dzulli1980 ved ja viem ze on by sa o ne nedokázal postarať, ale on povedal ze im zaplatí opatrovateľku... Proste také tie hrdinské reči ze jemu neublíži nikto nikdy...
Deti budu s nim? 😂😂😂 …Veď mu ich daj teraz a nemusíte sa ani rozvádzať ani právnika platit. Títo degesi vedia vždy pobavit. Teraz ich nechce a nestará sa ale po rozvode budu s nim a bude dokonalý otec 😂😂😂
@luccija muz ma 32, akože doma vypije len keď ma národky alebo je nejaká oslava ale to nieje vôbec často
Prosím Ťa, to už ked takýto chudák nevie čo povedať tak povie, že Ti zoberie deti. A čo by s nimi prosím Ťa tak robil, ked ich nie je schopný postrazit dve hodiny?To je iba páka na Teba.
Nie si v ľahkej, ale ani v neriešiteľnej situácii. Píšeš, že dom je po starkej, je písaný iba na Teba?
Ach, on ťa zastrašuje tým že prídeš o deti.. a pre istotu ti spravil ďalšie aby si na odchod radšej ani nemyslela.. neviem ja si myslím že keď príde na svet to tretie tak sa to bude len zhoršovať, on sa bude flakat, ty budeš sama na tri deti, problémy sa budú prehlbovať.. ešte ti nedajbože spraví aj štvrté 🙈
Na tvojom mieste by som s nim prestala spávať (uz aj skôr), nech si uvedomi že to je z tvojej strany vážne.
@tykat jeho brat, keď od neho odišla žena a nechala mu doma 2 deti tak sa zmenil. Na najlepšieho otca a dievčatám nič nechýba, dokonca sa snažil pomôcť nám lebo videl ze nás vzťah sa rúca tak ako jeho. Lenže prešli 3 mesiace a jeho beat je zase najväčší frajer lebo on sa už dokáže postarať o deti a môže si piť kedy chce.
No neviem ako je pravny system skorumpovany na Slovnesku ale aby sud zobral deti mame a dal ich otcovi alkoholikovi, to by musel byt te pravnik riadne eso. Iba ak by mal muz na teba nejake tromfy... Odteraz si zapis kazdy den kedy pride domov opity. Natoc ho na video parkrat a potom ked sa bude vyhrazat svojim kamaratom pravnikom tak sa mu tiez pekne povyhrazaj ze to video pustis pred sudom.
Zajdi sa poradit za pravnikom.
@limoncino nie dom je napísaný na otcovho brata ktorý býva na prízemí
Ten brat co sa zmenil, to je ten brat s ktorym sa jeho zena rozvadza, alebo treti brat?
@andreatytler baby keď ja som si nemyslela ze toto budem musieť niekedy riešiť. Fakt som nepoznala šťastnejší par ako sme boli my. Ja mam fakt pocit ze to iba tí kamaráti robia zlo. Lebo on dokáže byť stále úžasný a normálny. No zazvoní mobil a už s ním není reči
@andreatytler to je ten, majú ešte jedného brata ale ten je postihnutý pretože jeho matka celé tehotenstvo prepila
tvoj muž z teba cíti nerozhodnosť, preto sa správa tak, ako sa správa. O tom, že bude mať deti on, by som s ním ani nedebatovala, malinké deti zveria mužovi, ktorí si vypije, celkom určite. 😂 Máš vlastné bývanie, to je základ. Ja by som o rozvode nerozprávala, ale rovno podala žiadosť, možno už len tým mu padne hrebienok. A zároveň by som mu povedala, že som ochotná urobiť hrubú čiaru, ak si on uvedomí, že má a alkoholom problém, pôjde sa liečiť a stane sa celoživotným abstinentom. Že chápeš, že je to pre neho v tejto chvíli nepredstaviteľné, ale to je jediná možnosť, aby ste spolu žili ako rodina, aj keď by ste boli rozvedení. Ten rozvod by som dotiahla do konca, ešte kým si tehotná, lebo s dvomi deťmi, z toho jeden novorodenec, to bude ťažšie. Dotiahla by som ho do konca aj preto, že jeho sklon k alkoholizmu môže nabrať väčší spád a môže nastať problém s financiami, okrem toho už teraz ti vyhadzuje na oči, že nepracuješ. Nech sa rozhodneš akokoľvek, želám veľa síl
@elizabet173 ďakujem, každopádne denne nad tým rozmýšľam, co urobiť. Co urobiť tak aby sa detii nemali zle. Aby sa v živote netrápili.
hops, tak bývanie nie je tvoje, tu by som zvažovala interupciu, najmä keď máš takú podporu v rodine, akú máš.
Baby, to jej vazne radite rozvod? Ked chlap raz za tyzden/dva ide s kamosmi von? Podla mna len maju krizu. Vzdialili sa od seba. Ona nema svoj zivot, kamaratky, total frustrovana, chlap ani 5 minut nepostrazi deti, lebo im da chrumky. No a? Tak chrumky, je otec, jeho vec. @autorka normalne chodte do poradne a dohodnite sa vedome na budovani vztahu, na pomoci od neho alebo deti davajte babke a musite aj normalne zit. Niekam zajst, nezit len pre deti, este kym tu nie je tretie. Mimochodom, ak sexujete, tak fajn. Ale treba zapracovat, aby 3 deti neprisli o rodinu. Ja neviem, ale ja verim ze sa to podari.
Teraz mi zavolal, keď som sa ho opýtala ze prečo mi vola keď som mu povedala aby sa mi už neukazoval na oči tak vraj ze ako sa mam. Povedala som mu ze jeho to zaujímať nemusí a vypla som.. No to aj tak ako keby som sama zo sebou hovorila..
@zuzanockamt lebo to babatko moze za to aky vztah maju jeho rodicia... preto si nezasluzi sancu na zivot.
@dadis tiež to nechcem len tak všetko zahodiť, on vie byť vážne úžasný, každé ráno mi robí raňajky a kávu lebo vie ze hlavne teraz sú moje rána ťažké. Chodí do lekárne, kupuje v obchode co treba. Len mňa to samu s deťmi ubíja. Véd som už 3 roky vkuse doma. Ani na dovolenke sme ešte neboli. Keď ideme tak iba na chatu s jeho kamošmi a tam to skončí vždy rovnako
V prvom rade ste si ale mali zabezpečiť vlastne bývanie. Či? Keď zarába, prečo nebyvate vo vlastnom?
@annamalaga nie žiadali nás aby sme tu bývali lebo otcov brat sa bal sam keď starká zomrela, amy sme boli v prenajatom byte
@dadis Manzel nejde raz za tyzden s kamosmi von. Manzel si ide raz za tyzden s kamosmi vypit alebo sa opit. Oznacuj veci spravnym slovom.
Sudiac podla historie celej jeho rodiny, on skonci ako alkoholik, ak sa on sam nerozhodne s tym nieco robit. Ten navrh na rozvod moze byt presne co ho nakopne, ale kym bude autorka o tom iba rozpravat tak on sa jej bude smiat a pit nadalej.

O rozvode sa s nim nemusis rozpravat ak on nechce. Len podaj ziadost. Mas vlastny byt, budes mat od neho pridavky, das deti do skolky a jasli, najdes si pracu a budes mat lepsi zovot... lebo toto pojde dolu kopcom ak s nim ostanes.