Nič nerobím správne. Som divná?
Ahoj, chcem vediet vas nazor co si myslite o danej situacii. Poprosim vsak bez nejakych urazok
s manzelom sme spolu 10 rokov a vkuse sa hadame nic mu nie je dobre co spravim. Samozrejme ani ja nie som velmi prijemna 😅 napr. idem mu spravit desiatu ale zkritizuje ma ze som mu zle rozotrela maslo 😠 ???? tak si ju uz robi radsej sam! alebo dnes vecer zehlim a on normalne zobral svoje rifle a skontroloval ich jak su vyzehlene! a este raz si ich vyzehlil. Aby som doplnila nesedi doma na zadku pomaha...stale nieco robi.
ale ja som uz z toho taka znechutena ze ani nemam chut nic robit. Nehovorim ze som super gazdina, nemam kominceky v skrini ani vzdy podlahu bez smietky ale vzdy ma to podrazdi. tak teraz neviem ci som divna ja alebo on?
povedzte prosim svoj nazor na tuto situaciu. Prijmem hocijake nazory pokial nebudu urazlive. dik 😉
Ano, a my sme ženy nie baby v nejakom hareme
@timea7 No len vieš často žena miluje tak chce vyhovieť, ja napr. nemám problém muža obslúžiť, lenže oni to časom berú ako samozrejmosť a normálne. Tiež by sa mohli spamätať. Často sa robia, že niečo nevedia, len aby to nemuseli robiť. My sa čo nerobíme, že to nevieme? Však robme sa aj my. Ja napr. neumývam auto, môjmu mužovi to vadilo, tak som mu povedala, umývaj riad a ja budem auto. Lenže on by chcel aby som umyla aj riad aj auto. Niekedy mi to príde, že to robia zámerne. Bola mamička a teraz je manželka. A sex je len príjemný bonus. Som proti mužom negatívne naladená, prisámbohu.
@bzdocha ja si myslím že manžel pedant. Trocha ho chápem, tiež som. Môže to preháňať, to už zhodnotiť neviem. Za desať rokov by ste mali byť už trochu skonsolidovaní a nie riešiť maslo. Ale proste človek čo má rád poriadok ťažko pristúpi na neviem ako to napísať, aby som ťa neurazila... Proste by ste sa mali nejako v nejakom bode stretnúť. Chápem teba aj jeho. Tiež som typ čo smietky nemusí. Nemusím mať sterilne, ale poriadok mám rada.
My aj po 20 tich riešime maslo.
@maria1989 Nenatieram. Chcela som tým povedať, že aj my sa vieme povadiť do krvi na takých somarinách.
Na postavení gauča, na prádle na žehlenie, na masle a pod. Ale som si všimla, že najviac vtedy je neznesiteľný keď je hladný alebo unavený. Doporučujem aj zakladateľke aby si všímala, kedy najviac rýpe.
A ako vieš takto žiť?????
Ja som urobila kura s ryzou a mojmu "nevonia" (na jednej strane chapem ze sa mu mohlo v zavodnej jedalni zhnusit,ale na druhej strane, co je raz navarene sa ma zjest a nie vyhadzovat). Takze uz druhy den je chleba. A bude ho jest az kym sija to kuriatko nedojem. A ak sa mu nepaci, tam je obchod, tam sporak - nakup a uvar si. Je sice podrazdenejsi ako inokedy ale hold smola. Myslim ze horsie problemy pridu ked bude dieta, lebo mm je v jedle vyberavy, nezje uvarenu zeleninu a podobne. Ja to ale budem varit kvoli dietatu aj sebe. Takze na rozkoch bude asi hodne casto. No co uz, nie som ochotna vyvarat desat jedal kazdemu po chuti. Kazda zena si musi urcit hranice odkial pokial. A s tymi detmi a vychovou matiek bohuzial suhlasim. Ked vidim svagrovu ako skace okolo syna, co ma 6 ci 7 rokov uz, no tak neviem co z neho bude....
To nie zlatko, ale ked postaviš svoju hlavu proti jeho nepomože?
Ale je to tvoj život, robíš si čo chceš?
Baby priznam sa , ja kazdy den robim do prace muzovi desiatu 😀 😀 😀
U nas je to ale jednoducho delba prace. Ja mam chore klby, rada si posedim, takze muz vyberie maslo a nakraja krajce chleba a ja posediacky mastim a lepim jemu aj detom. On zatial stoji pri linke umyva detom flase do skoly, dava nove pitie a zaraba vsetkym kakao. 😉 😉 😅

@timea7 big like za tvoje slová