icon

Nič nerobím správne. Som divná?

bzdocha
13. máj 2015

Ahoj, chcem vediet vas nazor co si myslite o danej situacii. Poprosim vsak bez nejakych urazok
s manzelom sme spolu 10 rokov a vkuse sa hadame nic mu nie je dobre co spravim. Samozrejme ani ja nie som velmi prijemna 😅 napr. idem mu spravit desiatu ale zkritizuje ma ze som mu zle rozotrela maslo 😠 ???? tak si ju uz robi radsej sam! alebo dnes vecer zehlim a on normalne zobral svoje rifle a skontroloval ich jak su vyzehlene! a este raz si ich vyzehlil. Aby som doplnila nesedi doma na zadku pomaha...stale nieco robi.
ale ja som uz z toho taka znechutena ze ani nemam chut nic robit. Nehovorim ze som super gazdina, nemam kominceky v skrini ani vzdy podlahu bez smietky ale vzdy ma to podrazdi. tak teraz neviem ci som divna ja alebo on?
povedzte prosim svoj nazor na tuto situaciu. Prijmem hocijake nazory pokial nebudu urazlive. dik 😉

emily_666
14. máj 2015

@timea7 big like za tvoje slová

timea7
14. máj 2015

@emily_666 ďakujem, je mi ľúto každej ženy, s ktorou muž zametá a vedome jej podkopáva sebavedomie 😠

natalym
14. máj 2015

@timea7 No keď si potrebuje popraviť svoje. Vieš ja si myslím, že to je chyba aj vo výchove chlapcov, mamka im skáče kolo riti a ono si potom myslia, že aj manželka bude. A ono nebude.

majaxy
14. máj 2015

Ano, a my sme ženy nie baby v nejakom hareme

timea7
14. máj 2015

@natalym maminy skáču okolo zadku aj babám, ale zrejme menej....no treba dať aj takému mužovi od samého začiatku jasne a zreteľne najavo, že nastala zmena....možno síce nastane zmena úplná a to že zdupká, ale čo už...

natalym
14. máj 2015

@timea7 No len vieš často žena miluje tak chce vyhovieť, ja napr. nemám problém muža obslúžiť, lenže oni to časom berú ako samozrejmosť a normálne. Tiež by sa mohli spamätať. Často sa robia, že niečo nevedia, len aby to nemuseli robiť. My sa čo nerobíme, že to nevieme? Však robme sa aj my. Ja napr. neumývam auto, môjmu mužovi to vadilo, tak som mu povedala, umývaj riad a ja budem auto. Lenže on by chcel aby som umyla aj riad aj auto. Niekedy mi to príde, že to robia zámerne. Bola mamička a teraz je manželka. A sex je len príjemný bonus. Som proti mužom negatívne naladená, prisámbohu.

maria1989
14. máj 2015

@natalym to, že mamka skáče kolo riti a čakajú to aj od ženy... konečne som sa dnes zasmiala. ja svojmu kolo riti neskáčem, ale jeho mamička býva u nás v bloku na jednej chodbe, tak mu skáče kolo riťky ona 😀 😀 😀 a všetci sme spokojní 😀 😀 😀

majaxy
14. máj 2015

@natalym No v tom maš velku pravdu, ja synovi beham okolo zadku, ale neviem ked mal frrajerku dal full service, sama som sa divila, podla mna vela spraví výchova. Nie je to o tom ako mu posluhuješ,je to tvoj syn, ale ide o to ako ho vedieš...

natalym
14. máj 2015

@maria1989 No ale vidíš robí to. Vôbec si neuvedomuje čo robí. Ja som raz svokre vynadala za to, že išla synáčkovi krajkať papričku na chlebík. Som na ňu zazrela: nerob to. Fakt tie matky si neuvedomujú čo robia.

natalym
14. máj 2015

@majaxy Neviem, nemám synov, pánboh mi nedoprial asi vedel prečo, by som to pozabíjala, keby boli ako ich otec. 😀

sono2
14. máj 2015

@bzdocha ja si myslím že manžel pedant. Trocha ho chápem, tiež som. Môže to preháňať, to už zhodnotiť neviem. Za desať rokov by ste mali byť už trochu skonsolidovaní a nie riešiť maslo. Ale proste človek čo má rád poriadok ťažko pristúpi na neviem ako to napísať, aby som ťa neurazila... Proste by ste sa mali nejako v nejakom bode stretnúť. Chápem teba aj jeho. Tiež som typ čo smietky nemusí. Nemusím mať sterilne, ale poriadok mám rada.

natalym
14. máj 2015

My aj po 20 tich riešime maslo.

maria1989
14. máj 2015

@natalym hmm... mňa by netrápilo, že mu krája papričku, hlavne, nech to nikto nechce odo mňa. ale zas ja som trochu na hlavu :D normálnym ľuďom to asi príde divné :D

natalym
14. máj 2015

@maria1989 No mňa to teda trápi, lebo on si myslí, že je to normálne a očakáva to aj odo mňa. Tam je pes zakopaný.

majaxy
14. máj 2015

@natalym akože to nemyslíš važne, bolo to obrazné?

maria1989
14. máj 2015

@natalym akože riešite maslo? ako mu ho natieraš? ja by ho natrela, a nechala padnúť natretou stranou na zem... nech to má aj s ozdôbkami zo zeme 😅

natalym
14. máj 2015

@majaxy Úplne vážne. Aj by za neho prežúvala.

natalym
14. máj 2015

@maria1989 Nenatieram. Chcela som tým povedať, že aj my sa vieme povadiť do krvi na takých somarinách.
Na postavení gauča, na prádle na žehlenie, na masle a pod. Ale som si všimla, že najviac vtedy je neznesiteľný keď je hladný alebo unavený. Doporučujem aj zakladateľke aby si všímala, kedy najviac rýpe.

majaxy
14. máj 2015

A ako vieš takto žiť?????

zuzka105
14. máj 2015

Ja som urobila kura s ryzou a mojmu "nevonia" (na jednej strane chapem ze sa mu mohlo v zavodnej jedalni zhnusit,ale na druhej strane, co je raz navarene sa ma zjest a nie vyhadzovat). Takze uz druhy den je chleba. A bude ho jest az kym sija to kuriatko nedojem. A ak sa mu nepaci, tam je obchod, tam sporak - nakup a uvar si. Je sice podrazdenejsi ako inokedy ale hold smola. Myslim ze horsie problemy pridu ked bude dieta, lebo mm je v jedle vyberavy, nezje uvarenu zeleninu a podobne. Ja to ale budem varit kvoli dietatu aj sebe. Takze na rozkoch bude asi hodne casto. No co uz, nie som ochotna vyvarat desat jedal kazdemu po chuti. Kazda zena si musi urcit hranice odkial pokial. A s tymi detmi a vychovou matiek bohuzial suhlasim. Ked vidim svagrovu ako skace okolo syna, co ma 6 ci 7 rokov uz, no tak neviem co z neho bude....

natalym
14. máj 2015

@majaxy A čo mám robiť? Spáchať samovraždu? 😉

majaxy
14. máj 2015

To nie zlatko, ale ked postaviš svoju hlavu proti jeho nepomože?

maria1989
14. máj 2015

@natalym chápem. čo dodať, každý máme to svoje vo vzťahu, kde to škrípe. 😒

natalym
14. máj 2015

@majaxy Práveže to nie. Pomáha ignorácia, absolútny kľud a priblblý úsmev. 😀

natalym
14. máj 2015

@maria1989 Ale má to svoje výhody. Už som taká odolná že až ma to ľaká. Mňa Ti len tak niečo nerozhádže. 😀

mircalla
14. máj 2015

@natalym ty si uz iny pragmatik🙂

majaxy
14. máj 2015

Ale je to tvoj život, robíš si čo chceš?

mima4
14. máj 2015

@bzdocha

moj nazor, ked to vie lepsie, nech si take veci robi sam... kde je problem? ved to je jeho oblecenie, nie tvoje. Desiaty robit dospelym ludom..hmmmmmmmm.. zvlastne..

Komu sa nepaci..nech sa zariadi 😉

timea7
14. máj 2015

@natalym a muž nemiluje? Ja nemilujem? Milujem, celou svojou bytosťou, tak ako nikdy v živote, to ale neznamená, že sa moja láska musí prejavovať tým, že ho budem obskakovať, Netvrdím, že to občas nerobím, robím a občas je mi príjemné, keď obskakuje on mňa. To je celé.

jolinka
14. máj 2015

Baby priznam sa , ja kazdy den robim do prace muzovi desiatu 😀 😀 😀

U nas je to ale jednoducho delba prace. Ja mam chore klby, rada si posedim, takze muz vyberie maslo a nakraja krajce chleba a ja posediacky mastim a lepim jemu aj detom. On zatial stoji pri linke umyva detom flase do skoly, dava nove pitie a zaraba vsetkym kakao. 😉 😉 😅