Nič nerobíme
Mamicky toto je prieskum 🙂)) Starame sa doma o deti, upratujeme, varime atd... A predsa ked chlapi pridu z prace domov tak nam povedia ze nic sme nespravili.
Prosim prispejte do tejto diskusie a podelte sa s prispevkom 🙂
@liwka tak tak a ked ma niekto detí viac tak si to vynasob krat 3 a potom co s toho dostanes ????? odpoved psychiatria 😀
@alenka1609 baby tu písu ze predsa tych chlapov milujeme ale ja mam pocit ze tie ich premudrele drísty uz nenavidím 😠 😝
@katecameron ...ano...milujeme...ale vies ako som to myslela..... 😝 ...zeny a muzi sa nikdy nepochopia...ten si mysli...ze ho... robi 😀 .....druhy si mysli to iste 😀 ...taka je pravda
aha "milujeme" 😝 😝 😝 😝
ale no tak, ženy, priznajme si pravdu 😀 😀 😀
http://tivi.azet.sk/video/1807896/pravda-o-zena...
@dejnas mna svihne to si kde nabrala
moj príde domov z prace a sadne pred pc a ine nezajem kdeze by deti vzal a bavil sa s nimi
@alenka1609 v tom pripade odporucam dlhocizne prechadzky po vonku a navrat az za tmy...v byte radsej nezazinat svetlo, aby ta neiritoval pohlad na podlahu 😀
@stardust ani nevies ako som sa pobavila 😀 😀 😀 😀 😀 super za dobrý typ jáááááj hahahahaah
to co tu pisete na 99% je chyba Vas ze ste dovolili svojim drahym manzelom aby na vs srali a starali sa len o seba
@katecameron to mi ukázal môj manžel, vraj sa mi to bude páčiť 😀 😀 😀
@tatko_bebe tak tak normalne mas pravdu
@tatko_bebe sčasti súhlasím, sčasti je to tým, ako boli naši chlapi vychovaní a aký vzor mali v rodine....
ja nepatrím k tým, ktoré by túto vetu počúvali od manžela, ale je pravda aj to, že veľký dojem zanechal na mužovi môj pobyt v nemocke s dcérkou, pri vybratí mandličky.... ostal doma s mladším, vtedy 18 mesačným synom 2 dni... mali upratané, navarené, opraté na celý ten čas... a predsa po tých dvoch dňoch vyhlásil, že materská dovolenka, by sa mala premenovať na "materskú službu" 😀
@dejnas súhlas 😉
výchova, vzor v rodine...niečo sa dá zmeniť pravidlami v partnerstve
u nás je to také zvláštne, lebo svokor doma NIKDY nerobil, svokra bola na všetko sama, ale zo 4 detí jej najväčšia opora a pracant bol môj muž, robil doma všetko - aj za sestry
a tak mu to zostalo, nemá problém, so žiadnou domácou prácou ( samozrejme nie každý deň 😀 😉 )
a už vôbec ho nenapadne ani pomyslieť, že by sa ma pýtal, čo som robila
lebo vie, čo všetko obnáša upratanie domácnosti
moj chlap pomaha v domacnosti, snazi ale...ja som velmi setrna, napr. umyvacku riadu pustam, az ked je plne nalozena, pricom chlapovi nevadi, ze je poloprazdna, pri vareni si vzdy premyslim, ako zanechat co najmenej spinaveho riadu, po chlapovi zostane spust. To iste s pranim, umyvanie zasadne s prostriedkami primarne urcenymi na iny ucel...minule ma dozral s tym, ze minul vsetok cistic na okna...on nim umyval zachod 😠
Tento vtip som mala na mysli, co ti napisala tinki 🙂
Ja som zo zaciatku po otazke "a co si robila cely den" zacala vymenovavat co vsetko som teda robila aby bol pánko spokojny, no videla som ze to nikam neviedlo, takze uz velmi dlhu dobu (ak sa ma este odvazi spytat) odpovedam sprosto a vulgarne "sedela som asi na p.či,ak mas s tym problem mozes ma vystriedat! za taky plat (rodicak) .... A prestal sa pytat.
@tatko_bebe vo vacsine pripadov za to aky je chlap moze jeho vychova... videl to na svojej matke ze drela ako kon, hned z roboty jej zacinala druha šichta v domacnosti a drzala hubu, takze sa nedivim ze x počet chlapov toto iste caka aj od svojich poloviciek...
Pomôže jedineeeeee))))nechať ho s deťmi sameho,ale nie na 1-2hod!!!Môj manžel bol doma po OP kolena 5 mesiacov a sám zistil,čo to obnáša)))))nikdy sa ma sice ani predtym nepytal,že čo som robila celý deň,to teda nie,ale všetko bola samozrejmosť.Od jeho PN źehli vylučne on,keđ deti zaspia a že nie je teplá večera???zoznam tel Nr.na reštauracie a donáškové služby v našom okoli sa rozrastaaaaa jedna radosť)))
tak to ja mam doma asi exota 😀 Nikdy mi nepovedal, ze nic nerobim alebo "co si dnes robila?", prave naopak, pride z nocnej a zacne umyvat riad, starat sa o maleho atd. Ale je pravda, ze od malicka fical v domacnosti na 100% a staral sa o mladsie sestry, takze vari, dat prat , zehli, od narodenia maleho sa o neho stara rovnako ako ja, vstava k nemu v noci.... atd. Takze podla mna je to o vychove.
Mojho nutim aby si to skusil na jediny den ,a nechce! Ale stale aj tak mam pocit ,ze si mysli ze na materskej mame leharo ☹
Tiez mam niekedy den, ze nestiham, ale zas podla mna starostkivost o deti a domacnost nie je nic tragicke. Hlavne v dnesnej dobe, ked mame teplu vodu v kupelke aj kuchyni, splachovacie wc v byte, umyvacky, mikrovlnky, elektricke pomocniky na vsetko..ziadne nosenie vody vo vedrach, aby sa dala kefou vysuchat dlazka. Ani rubanie dreva na rozpalenie pece, ked chcete varit.. nakup sa da zvladnut v jednom jedinom obchode, resp obchodnom centre. Perie pracka, ktora nepotrebuje ziadnu asistenciu ako kedysi. Tak ja neviem, mne sa zda, ze zeny si zvykli sa stazovat uz len s principu, aby neboli tie, ktore maju viac volna. Stala sa z toho sutaz, kto urobil viac. Ja doma, alebo muz v robote. Ja stale vravim, ak vam to nevyhovuje, vymente sa. Ja som na materskej 4ty rok a veru nikdy som nemala tolko casu ako teraz. S vynimkou par dni v mesiaci, kedy sa toho nakooi viac. Kazdy ma svoj den blbec. Ale to ma istotne aj muz v praci. Mam pocit, ze materska je naozaj dovolenka. stiham svoje hobby, obcas kavu s kamoskami, domacnost aj obe deti. Casto sme s detmi vonku a ja teda nepoznam pracu, v ktorej pocas pracovnej doby mozte stavat snehuliaka, alebo byt na ihrisku, ci prechadzat sa dve hodiny po meste 🙂 Momentalne manzela do domacnosti takmer nezapajm, ved som dima, tak hadam nebudem po nom chciet, aby po praci vysaval. Detom sa venuje, ale preto, ze chce, ved su aj jeho 🙂
@rora suhlasím, len dotyčný má vo viacerých diskusiach skreslený pohlad 😎 Už vidim ako sa napr. 30ročný chlap bude zrazu meniť, lebo žena si to praje. všetko je to "donesené" od matky. Pokiaľ ho ona doma obsluhovala, tak samozrejme si na to zvykol a bude to vyžadovať od manželky. Aj keď ... ona sa nemusí podvoliť, že ano?
@monyccka tiež suhlasim 😀 mne bolo doma na MD velice dobre a nikdy som nechápala "sťažujúce sa" čo akože nestíhajú. 😎
@aaddeelliinnaa Ahoj.No,mojmu manzelovi ten neporiadok v dome nevadi.Ale on ani nikdy nic neupratal.A to sme spolu uz 10 rokov manzelia.Ak je aj upratane a nieco spadne na zem nikdy to nezdvihne,to ma vytacalo ale uz som si zvykla.Bud to zodvihnem ja alebo ho upozornim nech to uprace.U nas je problem moja mama a nie svokra.Byva od nas kusok.A veru ta ma vie dostat do amoku.Vsetko sleduje ci je umyty riad,dlazka,ci nevisia v kutoch pavuciny,ci su vsetky izby upratane,nikde ziadne packy......juuuuj a to nas mala dvoch.Asi uz zabudla.Ked ma príst to su fofry.A ked pride necakane take peklo narobí.Ach jaj...
@sashabb podla mna napr je rozdiel ak byva niekto v byte a v dome, tam su tie povinnosti ine, ale tiez si myslim ze je to aj o tom kto si ako vie rozdelit pracu a ake ma dieta.. tiez si myslim ze to na materskej nieje az take strasne, ale ja byvam s rodicmi vo viacgeneracnom dome, takze o mne si aj tak vzdy vcetci budu mysliet ze nic nerobim.. co uz..
tiez suhlasim s tym, ze chlapi si svoje spravanie priniesli z domu, to co videli u svojich rodicov a tazko sa to meni.. moj bol zo zaciatku vztahu uplne iny ako jeho rodicia a po par rokoch vidim ze sa to zmenilo a je presne taky isty ako jeho otec, pritom sa stale stazuje na neho ze vsetko je na jeho mame, ale on je naozaj taky isty.. ale to len urcite veci, inak nemozem na neho povedat, prerabame dom a 75% preraby podkrovia urobil sam, svojpomocne, bez toho ze by take veci vobec niekedy robil.. takze jasne ze od neho neocakavam ze bude zehlit, prat, vysavat atd
@zuzulienka1973 mama nemama, poslal by som ju pekne do riti.. nikto mi nebude rozkazovat ako ma vyzerat moja domacnost, ked stiham stiham a ked nie tak je bordel, a co?
@magali Vies,ked aj napriklad umyvam okna,tak mala 3,5 rocna mi pomaha tam kde dociahne-balkonove dvere no a co ona umyje toho sa ja uz dotknut nemozem,lebo krpec nervaci.Tak su trochu flakate.Ale ja som rada ze sa zabavi,pretriem to neskor

baby mne moj pred tyzdnom povedal ze som mesiac nevysavala a neumyvala dlázky, !!!!!!!!! MESIAC!!!! jaa som nechapala, normalne som bola paralyzovana, ale ked chce mat pravdu, bude ju mat. Plánujem totiž mesiac nevysávať a umyvat dlažku, snad to vydržíííím 😀